2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

selam kızlar..:3: işe güce dalmışım fenaa:10:

krizcim güle güle, hayırlı yolculuklar..umarım kafanda negatif iyonları atıp gelirsin.:31:

souvvenırcım, hadi bakalım kolay gelsin, hayırlısı olsun her şeyden önce.:34:
bu yeni tablolar, diğer çizelgelerin kalkacağını okudum, yanlış anlamdıysam.ben de beğendim bunları.:17:
dün akşam diyorum ki, hayatım 240 günümüz kalmış.:9: .

ilakycım, kadercim sizler napisinizz:29:

....ve diğer arkadaşlarım tabii..:42:

memlekete gidiyoruz canım, umarım kafamı dağıtabilirim. iki gündür moralim düşük çünkü :44:

Anladım canım, şimdiden sana güzel vakit geçirmeni dilerim...
İnşallah iyi gelir ve güzel geçer...
Benim yerime de gez... :8:

Bu aralar bizde evden işe işten eve monoton bir haldeyiz... :31:
Bu haftasonu bir atraksiyonda bulunuruz belki... :9:

ben beğenmedim ya, resim seçeneği çok az. bir de reklam gibi duruyor, reklamlar da hep öyle çünkü :44: resim seçeneklerinin artırılması lazım. ama Türkçe karakter yazabilmek çok güzel :31:

Anladım canım, şimdiden sana güzel vakit geçirmeni dilerim...
İnşallah iyi gelir ve güzel geçer...
Benim yerime de gez... :8:

Bu aralar bizde evden işe işten eve monoton bir haldeyiz... :31:
Bu haftasonu bir atraksiyonda bulunuruz belki... :9:

eşime diyorum "bu hafta mı gidelim, haftaya mı", "farketmez" dedi. "doğumgünümle ilgili planın yok anlaşılan" dedim:19: bu hafta gittiğimize göre haftaya cuma dışarı çıkarız herhalde, tabi ablam doğum yapmazsa. sancılar erken geliyor :44: onun yerine ben korkmaya başladım ama çaktırmıyorum :55:
ben pek gezmeyi sevmem ama senin yerine kafa dağıtırım tamam :31: haftasonu kar sefası yapabilirsiniz :31:

:52::52::52::52::52::52::52::52:

yoksa minik souvvenir mi geliyor :21::21::21: :16:

inşallah, bekliyoruz bakalm güzel haberler :31: ay o haber gelirse ve ben souvvenir'i sıkıştırmaya başlarsam sonum iyi olmayabilir :9: hamilelere karşı hassas ve sıkıcı yaklaşıma sahibim, her şeylerini kontrol edesim geliyor. iyi ki erkek olmamışım, eşim kafayı yerdi :9:
ben çıkıyorum kızlar, kendinize çook iyi bakın. her geçen gün ölüme bir gün daha yaklaştığımı bile bile, geçen bir hafta ve gelen haftasonu benim için mutluluk verici oluyor :26: günlerimizi doğru ve güzel ve bereketli geçirmek dileğiyle, hoşçakalın :16:

Son düzenleme:
inşallah, bekliyoruz bakalm güzel haberler :31: ay o haber gelirse ve ben souvvenir'i sıkıştırmaya başlarsam sonum iyi olmayabilir :9: hamilelere karşı hassas ve sıkıcı yaklaşıma sahibim, her şeylerini kontrol edesim geliyor. iyi ki erkek olmamışım, eşim kafayı yerdi :9:
ben çıkıyorum kızlar, kendinize çook iyi bakın. her geçen gün ölüme bir gün daha yaklaştığımı bile bile, geçen bir hafta ve gelen haftasonu benim için mutluluk verici oluyor :26: günlerimizi doğru ve güzel ve bereketli geçirmek dileğiyle, hoşçakalın :16:

sen psikoloksun, insanlara bir şekilde yön veriyorsun..önce kendi düşüncelerini pozitif yapman gerekmez mi:26:

sevdiğin yanında, sevdiklerinlesin, hayattalar, sürekli ölüm istediği nedenn..umarım geldiğinde okursun bunu kriz.
şu söylediklerin beni müthiş geriyor.şu yazıyı da oku olur mu.düşüncelerini bir nebze olsun değiştirir umarım.:26:

O kazay ben ardm, srekli trafik kazas geireceimi dnerek... - Aye ARMAN - Hrriyet

Slm. Kızlar herkese hayırlı cumalar çok yoğun olduğum için yeni gelebildim hala da işim bitmedi ama ağırdan alıcam sıkıldım :9: Hem birazdan da yemeğe çıkarım herhalde..

memlekete gidiyoruz canım, umarım kafamı dağıtabilirim. iki gündür moralim düşük çünkü :44:

Canım iyi yolculuklar sana ne güzel aileni göreceksin o zaman enerji dolacak için :9: Ben de yarın gidicem annemlere içim kıpır kıpır sanki aylardır gitmemişim gibi :16:

Ay canım benim... Sağolasın... :16:

Hayırdır öğleden sonra işleriniz mi var?
Bende de bir uyku hali var bu aralar, eve gitsem uyusam başka bişi istemiyorum...
Bir miskinim bir miskinim... :31:

Souvvenir :9: inşallah bize güzel haberler verirsin sabırsızlıkla bekliyorum ama olmasa bile asla kafaya takmak yok biz senin güzel haberlerini her zaman bekliyor olacağız.. :16: :emir_bebek:

kimse yok mu :82::82::82::82:

Ben geldim canım nasılsın?

:16::16::16::16::16::16::16::16:

[video=youtube;co8LNn7noHw]http://www.youtube.com/watch?v=co8LNn7noHw[/video]

Back