valla canım ben iş sahibi olup başka şehre gidene kadar bende hiç yemek yapmamıştım ev temizliğinde üstüme yoktu ama yemek yapmazdım ablalarım annem yapardı bana sıra gelmezdi bana başka ile gidince ev arkadaşlarında olunca mecbur yapıyosun ama iyi ki de öyle olmuş benim için tecrübe oldu şimdi her yemeği yapıyorum ama işte bulması zor düşünmesi yani yapmak kolay da ama bulmak :44:
Ben 5 aylık evliyim. 5 aydır yapıyorum yemek. Üşensemde güzel yapıyorum sanırım. Misafirler hep yemeğin çok güzel filan diyorlar. Ben üniversite okurkende ailemin yanındaydım. Hep rahattım. Ne yemek, ne temizlik. Ama işbaşa düştü artık :)
bende 6 aylık evliyim bende güzel yapıyom eşim zaten diyo ki ben hep annemin yemeklerini arayacam sanardım ama hiç aramıyorum çok beğeniyomuşş iyi dedim bende
Biraz kendimizi övelim. Yetenekliyiz sanırım :) Benim eşimde tabağı yiyecek sanki. Şaşırıyor ilk kez yapıyorsun ve nasıl güzel oluyorlar diye. Maşallah bize :)
Misafir misafir çağırır mı yaaa hayret bişey??????????????????????????????
Çilek ne oldu canım?
eylül sana bunu yazmıştım ama hiçbirşey demedin
Dün bahsettim yaa anneler babalar ev taşırken çok yardımcı oldular diye onları çaya davet ettim mönü hazırladım hani..Bugün eşim annesini bişey sormak için aradı o sırada annesi de demiş ki ben ablalarımı da çağırdım onlar da gelecek..eşim de demiş anne biz ailecek olmak istiyoruz onları davet etmedik..EŞim cevabını vermiş ama bu nasıl bir düşüncesizliktir ben anlamıyorum yaaa 4 kişi daha getirecek yanında belki ben ikramlarımı ona göre ayarladım..pesss pesss!!iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek!!
Dün bahsettim yaa anneler babalar ev taşırken çok yardımcı oldular diye onları çaya davet ettim mönü hazırladım hani..Bugün eşim annesini bişey sormak için aradı o sırada annesi de demiş ki ben ablalarımı da çağırdım onlar da gelecek..eşim de demiş anne biz ailecek olmak istiyoruz onları davet etmedik..EŞim cevabını vermiş ama bu nasıl bir düşüncesizliktir ben anlamıyorum yaaa 4 kişi daha getirecek yanında belki ben ikramlarımı ona göre ayarladım..pesss pesss!!iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek!!
canımmmmmmgeçmişi okudum, arada gözümden kaçmış:26:
afiyet olsun tatlımmşu 7 dk da pişen keki ve sonrasında pastayı da dene bence.hani katlamak için uğraştık
sonunda cevap verdin hııh
şaka bir tarafa güzel oldu en son yaptığım7 dakikada pişen kek neydi unuttum
yaaaaaa
eline sağlık..zamanla o muhallebiyi farklı yerlerde kullanmak istiyor insan.
tarife bakayım..kek hamuru kıvamında , fırında 7 dk.da pişiyor..düz tepside oluyor..
sonra iş harcını koyuyorsun, rulu gibi sarıyorsun..
Eki Görüntüle 600700
hmm hatırladımmm hatta yağlı kağıtla nasıl saracağım diye baya soru sormuştum en sonunda video izlemişti dimitamam bir ara başına geçeyim
Ben dün bişey yaptım
Ama paylaşamam
Belki yarışmaya katılabilirim çünkü
Gizli olabilir gibi söylentiler var, şimdi önceden burda yayınlarsam adil olmayabilir
yarışmaya ben de katılmak isterdim ama hiç vaktim olmuyor..:26:
yoksa bir kaç kategoride yarışabilirdim.hoş nasıl olcağını da hala kavrayamadım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?