2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben 5 aylık evliyim. 5 aydır yapıyorum yemek. Üşensemde güzel yapıyorum sanırım. Misafirler hep yemeğin çok güzel filan diyorlar. Ben üniversite okurkende ailemin yanındaydım. Hep rahattım. Ne yemek, ne temizlik. Ama işbaşa düştü artık :)

bende 6 aylık evliyim bende güzel yapıyom eşim zaten diyo ki ben hep annemin yemeklerini arayacam sanardım ama hiç aramıyorum çok beğeniyomuşş iyi dedim bende

bende 6 aylık evliyim bende güzel yapıyom eşim zaten diyo ki ben hep annemin yemeklerini arayacam sanardım ama hiç aramıyorum çok beğeniyomuşş iyi dedim bende

Biraz kendimizi övelim. Yetenekliyiz sanırım :) Benim eşimde tabağı yiyecek sanki. Şaşırıyor ilk kez yapıyorsun ve nasıl güzel oluyorlar diye. Maşallah bize :)

evlenememenin en kötü yanı ne biliyor musunuz?

sevdiğinizin canı hamsi çeker, ama siz hemen yapamayacak kadar uzaksınızdır.

Çilek ne oldu canım?

Dün bahsettim yaa anneler babalar ev taşırken çok yardımcı oldular diye onları çaya davet ettim mönü hazırladım hani..Bugün eşim annesini bişey sormak için aradı o sırada annesi de demiş ki ben ablalarımı da çağırdım onlar da gelecek..eşim de demiş anne biz ailecek olmak istiyoruz onları davet etmedik..EŞim cevabını vermiş ama bu nasıl bir düşüncesizliktir ben anlamıyorum yaaa 4 kişi daha getirecek yanında belki ben ikramlarımı ona göre ayarladım..pesss pesss!!iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek!!

senin sinir tavan yaptı tabi değil mi:26:
sakin ol canım..herkes düşünceli olamıyor maalesef.

Evet canım davet etmiştin biliyorum..
Ama kayınvaliden de yani insan bir arar sorar ya eşin aramasaydı o zaman sürpriz olacaktı size de iyiki aramış..
Olsun canım takma kafana boşver bir daha yapacağını zannetmiyorum eşin gerekli cevabı vermiş çünkü...

Sizinkilerler bizimkiler kesin akraba Çilekçim
Arada bana da öyle oluyo , sinir oluyordum
Şimdi alıştım galiba hep fazladan yapıyorum
Çünkü kayınvalidemin kardeşleri, kayınvalidem çağırmasa bile duydu mu zıplayan tipler

Yapı ve görgü ile alakalı benim annem çağırılmadığı yere hayatta gitmez mesela..

canımmmmmm geçmişi okudum, arada gözümden kaçmış:26:
afiyet olsun tatlımm şu 7 dk da pişen keki ve sonrasında pastayı da dene bence.hani katlamak için uğraştık

sonunda cevap verdin hııh
şaka bir tarafa güzel oldu en son yaptığım 7 dakikada pişen kek neydi unuttum

sonunda cevap verdin hııh
şaka bir tarafa güzel oldu en son yaptığım 7 dakikada pişen kek neydi unuttum

yaaaaaa

eline sağlık..zamanla o muhallebiyi farklı yerlerde kullanmak istiyor insan.

tarife bakayım..kek hamuru kıvamında , fırında 7 dk.da pişiyor..düz tepside oluyor..
sonra iş harcını koyuyorsun, rulu gibi sarıyorsun..

Eki Görüntüle 600700

hmm hatırladımmm hatta yağlı kağıtla nasıl saracağım diye baya soru sormuştum en sonunda video izlemiştik dimi tamam bir ara başına geçeyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dün bişey yaptım
Ama paylaşamam
Belki yarışmaya katılabilirim çünkü

Gizli olabilir gibi söylentiler var, şimdi önceden burda yayınlarsam adil olmayabilir

Ben dün bişey yaptım
Ama paylaşamam
Belki yarışmaya katılabilirim çünkü

Gizli olabilir gibi söylentiler var, şimdi önceden burda yayınlarsam adil olmayabilir

yarışmaya ben de katılmak isterdim ama hiç vaktim olmuyor..:26:
yoksa bir kaç kategoride yarışabilirdim.hoş nasıl olcağını da hala kavrayamadım:44:

yarışmaya ben de katılmak isterdim ama hiç vaktim olmuyor..:26:
yoksa bir kaç kategoride yarışabilirdim.hoş nasıl olcağını da hala kavrayamadım:44:

Bende anlamadım az önce sordum biraz
Ohooo her 15 günde bir yeni kategori açılacakmış
İlk kategori çorba

Hamur işlerine sıra gelene kadar yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…