Kızlar bildiğiniz ve denediğiniz mayalı poğaça tarifi var mı nette bir sürü var ve hepsi birbirinden farklı yumoş yumoş bişi istiyorum var mı deneyen??
hoşgeldin Elif :)
imkansızı başarmak di mi bunun adı
İlkay
O yeğenimi eniştemlerin tarafı da bana çok benzetiyomuş
'Aynı Kader teyzesi, huyu da benziyo mu bari diyolarmış'
evet çok benziyorsunuz yeğeninle birbirinize
kızlar güzel haberlerimi aldınız mı belki okumuşsunuzdur sizlere söylemeyi unuttum ama ben vaji yi yendimmm
hadi gözünaydın canım, doğumgününe kadar yenmiş oldun
Kızlar bildiğiniz ve denediğiniz mayalı poğaça tarifi var mı nette bir sürü var ve hepsi birbirinden farklı yumoş yumoş bişi istiyorum var mı deneyen??
kızlar güzel haberlerimi aldınız mı belki okumuşsunuzdur sizlere söylemeyi unuttum ama ben vaji yi yendimmm
evet vala öncesinde oldu güzel oldu nasıl rahatladım krizsavar bir bilsen sanki tonlarca yük kalktı üzerimden
Teşekkür ederim Arthea
Bana diyorsun ama sen benden de resmisin
Bi anlat bakalım , nasıl gidiyo hayat ?
Senin yeğenin var mı gibi şeylere katılabilirsin..
ayyyyyyyy canım tebrikler ya çok sevindim senin adına süpersin
bir hedefe giden yol uzadıkça insan gerilir, bu çok doğal canım, geçti bitti, önünüzdeki maçlara bakabilirsiniz artık
rica ederim evet bende de resmilik vardır biraz benim kuzenlerim var yeğenim yok henüz çünkü en büyük benim kardeşim var erkek oda bekar iyi gidiyor hayatım teşekkür ederim evdeyim evde geçiyor zamanım iş arıyorum dışarıdan okuyorum açıköğretim
Eki Görüntüle 600119 Eki Görüntüle 600120 Eki Görüntüle 600121 Eki Görüntüle 600122
kızlar şu davetiyeleri beğendik fikir beyanlarınızı bekliyorum
ya ben amerikan servis almak istiyorum, nette bildiğiniz adresler var mı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?