2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

İlkay
O yeğenimi eniştemlerin tarafı da bana çok benzetiyomuş
'Aynı Kader teyzesi, huyu da benziyo mu bari diyolarmış '

Kızlar bildiğiniz ve denediğiniz mayalı poğaça tarifi var mı nette bir sürü var ve hepsi birbirinden farklı yumoş yumoş bişi istiyorum var mı deneyen??

Ben herşey hemen olsun isterim
Mayasız yapıp hemen fırına atıyorum

Onlardan birini deneyebilirsin
Yaş maya daha iyi diye duymuştum

kızlar güzel haberlerimi aldınız mı belki okumuşsunuzdur sizlere söylemeyi unuttum ama ben vaji yi yendimmm

Kızlar bildiğiniz ve denediğiniz mayalı poğaça tarifi var mı nette bir sürü var ve hepsi birbirinden farklı yumoş yumoş bişi istiyorum var mı deneyen??

kızlar güzel haberlerimi aldınız mı belki okumuşsunuzdur sizlere söylemeyi unuttum ama ben vaji yi yendimmm

ayyyyyyyy canım tebrikler ya çok sevindim senin adına süpersin

evet vala öncesinde oldu güzel oldu nasıl rahatladım krizsavar bir bilsen sanki tonlarca yük kalktı üzerimden

bir hedefe giden yol uzadıkça insan gerilir, bu çok doğal canım, geçti bitti, önünüzdeki maçlara bakabilirsiniz artık

Teşekkür ederim Arthea
Bana diyorsun ama sen benden de resmisin

Bi anlat bakalım , nasıl gidiyo hayat ?
Senin yeğenin var mı gibi şeylere katılabilirsin..

rica ederim evet bende de resmilik vardır biraz benim kuzenlerim var yeğenim yok henüz çünkü en büyük benim kardeşim var erkek oda bekar iyi gidiyor hayatım teşekkür ederim evdeyim evde geçiyor zamanım iş arıyorum dışarıdan okuyorum açıköğretim

ya ben amerikan servis almak istiyorum, nette bildiğiniz adresler var mı:44:

O zaman ilk torun senden gelecek nasipse
İlk torun şanslıdır, herşeyin ilkini onda yaşar tüm aile çünkü
Benim ilk yeğenim 17 yaşında ama hala gözümüzde bebek gibidir

Rica ederim
Ne kadarlık evlisin ?
Ne bölümü okuyorsun bir de ?

elifcim bunlar çok hoş ve ağırlar da çok pahalıdır yahu, hangi birine dağıtacaksın bunlardan :44:
bir de benim önlükleri gördün mü, çeyize belki koymak istersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…