- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Ya dün ablam aradı farklı bir şehirde oturuyor kendisi gurbetlik yanii..o da benden 10 ay önce evlenmişti..Bana teyze olacağım müjdesini verdi..kanda ve idrarda çıkmış ancak ultrasonda çıkmamış 5 haftalık demiş doktor ama ultrasonda görünmediği için dış gebelik te olabilirmiş 1 hafta sonra belli olacak ablam fazla umutlanma belli olmaz dedi .. ama ben yine de çok heyecanlandım sanki bulutlara çıktım bi anda tarif edilemez..
ben de çok yakında teyze olacağım inşllah, çok güzel duyguymuş beaen çok sarışın mı esmer mi olacak onu merak ediyorum, bir de gözlerni. sonra elleriyle gözlerini ovuşturmasını, dudaklarını büzmesini canım yeğenim benim
ben de çok yakında teyze olacağım inşllah, çok güzel duyguymuş beaen çok sarışın mı esmer mi olacak onu merak ediyorum, bir de gözlerni. sonra elleriyle gözlerini ovuşturmasını, dudaklarını büzmesini canım yeğenim benim
benim yeğenim 2,5 yaşında bir sıpa oldu
face e videosunu ekledim 2-3 aylık çook şekeyyyyburaya fotolarını ekleyim
ben de halayımmmmmm..ama o , avaaa diyor
Best bu arada doğum günün çok yakınmış...
Var mı planlar??
Ya dün ablam aradı farklı bir şehirde oturuyor kendisi gurbetlik yanii..o da benden 10 ay önce evlenmişti..Bana teyze olacağım müjdesini verdi..kanda ve idrarda çıkmış ancak ultrasonda çıkmamış 5 haftalık demiş doktor ama ultrasonda görünmediği için dış gebelik te olabilirmiş 1 hafta sonra belli olacak ablam fazla umutlanma belli olmaz dedi .. ama ben yine de çok heyecanlandım sanki bulutlara çıktım bi anda tarif edilemez..
benim yeğenimin dört tane teyzesi olacak ama bahse giriyorum en çok beni sevecekumarım ablam falan rakip olmaz bana bir kardeşime sordum, yeğen en çok kimi sevecek diye. teslimiyet ve asabiyet şeklinde "seni" dedi tabikim de beni sevecek yanaacık
Şişt noluyo burda
Ben uğramayalı o kadar oldu mu ya
Bebek sahibi filan mı oldunuz
evet topiccee
albüm yaptım ben de bir hala olarak
Nerrdesin gızz seeeeennnnnheeeyyyyyyyyyyyyyben geldimmmmmmmmm
"başka aşklar sunmayın bana
aklımda!"
zamanında lades diye bir şiir okumuştum, onun aklımda kalan cümleleri. kader'in cümlelerinden çağrışım yaptım, nasıl becerdiysem, aklıma geldi birden
heeeyyyyyyyyyyyyyben geldimmmmmmmmm
Benim cümlelerimden bu kadar romantik şey nasıl çıkardın , bravo valla
hoşgeldin Elif :)
imkansızı başarmak di mi bunun adı
Nerrdesin gızz seeeeennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?