2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Çilekçim inşallah güzel haber alırsın "teyze" olmak harika bir şey...

Teyze olmak hala olmak harika bir duygu ben ikisini de yaşadığım için çok iyi biliyorum onların sevgisi bambaşka bir şey

benim yeğenim 2,5 yaşında bir sıpa oldu
face e videosunu ekledim 2-3 aylık çook şekeyyyy buraya fotolarını ekleyim

ben de halayımmmmmm..ama o , avaaa diyor

eşim geçen diyor ki, "yeğen doğunca acaba bana ne desin". ben de dedim "enişte desin", "yok sevmiyorum uzak gibi o" dedi. o zaman "abi diyebilir ama abes kaçar" dedim, "evet" dedi. en sonunda "amca" demesine karar verdik ki amcası yok zaten bebişin "ama ilerde çocuk akrabalık kavramlarını karıştırırsa bilemem, amcamla teyzem nasıl evli olabiliyor, herkesin amcası babasının kardeşi oluyor benim amcam teyzemin eşi diye kafası karışırsa sen halledersin" dedim

benim yeğenim 2,5 yaşında bir sıpa oldu
face e videosunu ekledim 2-3 aylık çook şekeyyyy buraya fotolarını ekleyim

ben de halayımmmmmm..ama o , avaaa diyor

benim yeğenimin dört tane teyzesi olacak ama bahse giriyorum en çok beni sevecek umarım ablam falan rakip olmaz bana bir kardeşime sordum, yeğen en çok kimi sevecek diye. teslimiyet ve asabiyet şeklinde "seni" dedi tabikim de beni sevecek yanaacık

benim arkadaşıma da aynısı olmuştu bebek çok küçükmüş ondan bir süre gözükmemişti sonradan görmüşlerdi

vala benim muadilim yok isterse sevmesin
bazen işten gelirim , sarılır ,omzunu başıma koyar bir süre kaldırmaz

kereta yaaa

tatlı bebişler Allah herkese hayırlı zamanlarda versin inşallah. bambaşkalar, evin havasını değiştiriyor mucizeler ah ah, ben de bir zamanlar mucizeydim

"başka aşklar sunmayın bana
aklımda!"
zamanında lades diye bir şiir okumuştum, onun aklımda kalan cümleleri. kader'in cümlelerinden çağrışım yaptım, nasıl becerdiysem, aklıma geldi birden

"başka aşklar sunmayın bana
aklımda!"
zamanında lades diye bir şiir okumuştum, onun aklımda kalan cümleleri. kader'in cümlelerinden çağrışım yaptım, nasıl becerdiysem, aklıma geldi birden

Benim cümlelerimden bu kadar romantik şey nasıl çıkardın , bravo valla

Kızlar bildiğiniz ve denediğiniz mayalı poğaça tarifi var mı nette bir sürü var ve hepsi birbirinden farklı yumoş yumoş bişi istiyorum var mı deneyen??

Nerrdesin gızz seeeeennnnn

ayyyyyy eğitim var kuuzk cumaya kadar bugün erkenden sıvıştım daral geldi artık..Hayırlı olsun şöyle bakındım da teyzoş oluyormuşun inşallah...Bu arda eylül ve kader koyduğunuz bebiş resimleri çok tatlı allah bizlerede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…