- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
gönüller bir olsun canımmmdiğer her şey fuzuli inşallah hep bu aşkla, sevgiyle, şefkatle kalırız
deprem olmuş yaaaabizde şakalaşıyorduk sallandık diye.hatta ben masama oturmuştum o sıra:26:
epeyce bir zamandır o bekar bekar takılıyor canım
evet evet hem fikirim..annem erkek kardeşlerimi öyle bir yetiştirdi ki ne yatak toplarım ne yemek hazırlarım onlara.
deprem olmuş yaaaabizde şakalaşıyorduk sallandık diye.hatta ben masama oturmuştum o sıra:26:
6,2 diyorlar..tüm marmara hissetmiş.sağolun kızlar:26:
geçmiş olsun canım şiddetlimiydi
sizler şanslısınız yardım eden eşleriniz var ben ev hanımı olursam eğer iş bulamazsam benim yaptırmam zor evde oturuyorsun nasılsa diyecek inşallah iş bulur çalışırım
yüksekmiş yahu6,2 diyorlar..tüm marmara hissetmiş.sağolun kızlar:26:
aslında bu durum kadınınla çalışmasıyla çok doğrudan alakalı değil bence, erkeklerin bu konuyla ilgili bakış açılarıyla alakalı daha çok. ama çoğuna bunu anlatamıyorsun. benim eşim de yaptığı işi söyler, bak dün bunu yaptım bugün şunu yaptım. bak derim sen bunları yardım, iyilik amaçlı görüyorsun, işimi hafifletmek amaçlı. önce bu işlerin normalde benim işim olduğu toplumsal normunu beynimizden atmalıyıztoplumsal cinsiyet dersi aldıktan sonra bu konularda hassasiyetim arttı. ama işte bu toplumsal düzeni, altyapıyı değiştirmek zor, yine de kesinlikle gelişme var
yüksekmiş yahuben haberlere bakıyorum ama göremedim :26:
hmm cumartesi tatil senin dimi? o zaman alışman daha kolay tabi tatlımannenleri haftada bir görmüyor musun:26:
tabii o dakikadan sonra tatlı gelirbenim kocam çamaşır asmıyor, asamıyor ama bu konuda ufak girişimlerim var, havluları nevresimleri astırmak gibi ama ilerisini göremeyebilirim
selam kızlar naber eğitimden çıktım himen bir koşu size uğradım ni var ne yok
ben çıkıyorum arkadaşlarkendinize iyi bakın
İyi akşamlar canım bende buçukta çıkıcam eşim kar nedeni ile yine erken geldi eve ama yemek hazırlamayacak tarhana çorbası ve pilav çekmiş canı henüz onları beceremiyor beni bekleyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?