2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

geçmiş olsun canım şiddetlimiydi

geçmiş olsun canım şiddetlimiydi

sağolasın elifcim.biz 7. kattayız .o esnada masaya oturuyordum arkadaş da yahu yavaş eylül napıyorsun masayı salladın diyordu:26:
halbuki şimdi kıpırdatamıyorum bile..o an anlamadık sonrasında fark ettik.uzun sürmedi ama..zaten sürse ne olurdu bu karda kışta bilmem.

ayyy tadınızı kaçırdım biran:26:

çok şükür geçti bitti..tekrarı , artçısı olmasın inşallah..

sizler şanslısınız yardım eden eşleriniz var ben ev hanımı olursam eğer iş bulamazsam benim yaptırmam zor evde oturuyorsun nasılsa diyecek inşallah iş bulur çalışırım

aslında bu durum kadınınla çalışmasıyla çok doğrudan alakalı değil bence, erkeklerin bu konuyla ilgili bakış açılarıyla alakalı daha çok. ama çoğuna bunu anlatamıyorsun. benim eşim de yaptığı işi söyler, bak dün bunu yaptım bugün şunu yaptım. bak derim sen bunları yardım, iyilik amaçlı görüyorsun, işimi hafifletmek amaçlı. önce bu işlerin normalde benim işim olduğu toplumsal normunu beynimizden atmalıyız toplumsal cinsiyet dersi aldıktan sonra bu konularda hassasiyetim arttı. ama işte bu toplumsal düzeni, altyapıyı değiştirmek zor, yine de kesinlikle gelişme var

6,2 diyorlar..tüm marmara hissetmiş.sağolun kızlar:26:
yüksekmiş yahu ben haberlere bakıyorum ama göremedim :26:

benimki canı isterse yapar istemezse yapmaz yaa sanırım öyle bir izlenim vriyor..Dağınıklığını gerçi önlemeye çalışıyorum bu ne bunu neden buraya koydun bu şurada olmalı falan gibi bıdır bıdır laf ediyom şimdiden alışsın ama yardım mevzuda nasıl olur onu bilmiyorum işte pek ser veripsır vermiyor bana

ben de yardım edilmesi taraftarıyım bunu erkeğe anlatmak lazım biraz da şanslıysak eğer içlerinden gelirse yaparlar alıştırmak gerek yavaş yavaş bir de evdesin düşüncesi oluyor çalışmayınca bunu erkeğin de istemesi önemli tabi ki yaptıklarını başımıza kakmamaları gerek hayat müşterek

Son düzenleme:
kızlar tekrar tipi başladı..ben babamdan gelen telefona göre her an çıkabilirim..sizlere iyi akşamlar.
görüşmek üzere.öpüyorum sizleri..

işte ben yardım kavramına karşıyım. böyle bir şey yok. bu benim işim niye? birlikte yaşıyoruz, ortağız. iş bölümüne gidilmeli beni gören de çok baskın zannedecek, halbuki çok uyumlu sakin biriyim

hmm cumartesi tatil senin dimi? o zaman alışman daha kolay tabi tatlım annenleri haftada bir görmüyor musun:26:

Evet canım cumartesi tatil annemleri hafta da bir görüyorum ama geçen hafta görmedim onlar şehirdışına çıkmışlardı babam ile birlikte ama düzene koyacağız gidip gelmeleri...

tabii o dakikadan sonra tatlı gelir benim kocam çamaşır asmıyor, asamıyor ama bu konuda ufak girişimlerim var, havluları nevresimleri astırmak gibi ama ilerisini göremeyebilirim

Benim ki de sadece nevresim ve çarşafları asarken yardım ediyor..

selam kızlar naber eğitimden çıktım himen bir koşu size uğradım ni var ne yok

Hoşgeldin kuzuk..

6,2 diyorlar..tüm marmara hissetmiş.sağolun kızlar:26:

Evet canım epey bi salladı buraları valla

ben çıkıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın

İyi akşamlar canım bende buçukta çıkıcam eşim kar nedeni ile yine erken geldi eve ama yemek hazırlamayacak tarhana çorbası ve pilav çekmiş canı henüz onları beceremiyor beni bekleyecek...

İyi akşamlar canım bende buçukta çıkıcam eşim kar nedeni ile yine erken geldi eve ama yemek hazırlamayacak tarhana çorbası ve pilav çekmiş canı henüz onları beceremiyor beni bekleyecek...

bir kaç kolay çorbayı öğretmek lazım, bu işin hastalığı var dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…