• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

gelinlik modeli güzel ama ben genç kızlarda herzaman kabarık gelinlik kullanmalarını yönündeyim ...ben tesettürlüydüm gelinliğime pelerin diktirdim kabarıktı benimkidee..herkes hayran kaldı...ama sade sevenler için gösterdiğin model güüzel..

kabarık gelınlıkle yuruyemem ben:1:
bu model güzelmış:)

merhaba kızlar :3:
maşallah muhabbetiniz çok çeşitli, gelinlik, hamilelik, evlilik teklifi, romantik koca :1:

inşallah başakcığım:3:
hep neşelı olalım hayata pozıtıf bakalım:)
hayatı enstruman gıbı çalalım akort yapalım:16:

sen böyle deyince aklıma arp geldi neden bilmem..
onun sesini dinlemek isterdim şimdi:17:

Son düzenleyen: Moderatör:
ama rosa clara'ya baktın mı, aman Allah'ım peri gibi modeller var :16::16: ben uzun olmadığım için düşünemedim tabi ve gelinlik arşivimi de sildim, silmeseydim gösterirdim :52:

$vestido_de_novia_two_124 (1).jpg $vestido_de_novia_rosa_clara_135.jpg

baksana şunlara :16: :16: :16: kayıtlı eklentilerimden buldum, kendi gelinlik başlığıma koymuşum herhalde bunları da :9:

canım bu modeldekı kızın fızığı gıbı benımkı ondan beğendım daha çok:) tek fark saç renklerımız:)

ne güzel o zaman..:31: ben hiç bakmadım detaylı açıkçası..boy kısa, iri kemikli, oldukça geniş omuzlu ha unutmadan hafif:9: balıketli bir hatun olunca.
cesaret edemiyorum ne yalan söyliyim..:9::9: en güzeli son ana bırakcan ver ne istersen dicem:1:

latife bir yana da geniş omuzlarımı kamufle etmek istiyorum aslında,tek kol ya da tül düşünebilirim.ya da tül askı vs..

ne güzel o zaman..:31: ben hiç bakmadım detaylı açıkçası..boy kısa, iri kemikli, oldukça geniş omuzlu ha unutmadan hafif:9: balıketli bir hatun olunca.
cesaret edemiyorum ne yalan söyliyim..:9::9: en güzeli son ana bırakcan ver ne istersen dicem:1:

latife bir yana da geniş omuzlarımı kamufle etmek istiyorum aslında,tek kol ya da tül düşünebilirim.ya da tül askı vs..

hep dar omzu geniş gösterme ipuçlarını araştırmıştım, bunu hiç araştırmadım. herkesin derdi farklı oluyor işte :44: mutlaka yaka şeklini araştırmak lazım bence eylül, yakada gizli sanki her şey :44: tabi yakalı bir şey düşünürsen :44:

başakcım bır öncekı sayfada arp dınletısı sundum sana:) lezzetlı su gıbı akıcı:):16:

ben bunu şimdi gördüm, teşekkür ederim ve de dinliyorummm...:16::16::16::16:su gibi yaaa derin, berrak, huzur vericii,teşekkürlerr edaa:17:

hep dar omzu geniş gösterme ipuçlarını araştırmıştım, bunu hiç araştırmadım. herkesin derdi farklı oluyor işte :44: mutlaka yaka şeklini araştırmak lazım bence eylül, yakada gizli sanki her şey :44: tabi yakalı bir şey düşünürsen :44:

beni görende yüzücü müsün der:1: o tip düşün omuzlarımı..yakalı bir şey düşünmedim esasen:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bızım evdekı süpürgenın motoru yandı dün ben temızlık yaparken yedım makıneyı:44:

makıneyı akort yapamadım gıtttı rowentaydı beğenmıyordum zaten .şimdi hangısınden alıcaz bılmem:31:

canım genış omuz kötü değilki bence daha guzel vatka kullanmazsın bazı kıyafetlerde:31:

vaktanın ne olduğunu unuttum desem:31:
canım uzun ve kaldırabilcek bir boyda güzel de kısa boyda daha iri yarı görünüyorsun..
gerçi bir olay şu ki kimse 70 üstü bir kiloda olduğumu anlamıyor..:9: genelde 65 falan sanıyorlar.

bir de her gömleği giyemiyorum:6:

ben bunu şimdi gördüm, teşekkür ederim ve de dinliyorummm...:16::16::16::16:su gibi yaaa derin, berrak, huzur vericii,teşekkürlerr edaa:17:

beni görende yüzücü müsün der:1: o tip düşün omuzlarımı..yakalı bir şey düşünmedim esasen:44:

canım benım keyıfle dınle yıne eklerım şimdi rahatlatan muzıkler bak gelıyor bırtane:3:[video=youtube;7hv7bmWw3k4]http://www.youtube.com/watch?v=7hv7bmWw3k4[/video]

Back