• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

benimki asla yapmaz böyle şeyler :19:

adam gülüyor. bu diyalog tam tersi olsaydı, kadın romantiklik yapıp erkek zıttı bir cevap verseydi, söylenir dururduk :9: erkeklerle kadınlar ne kadar farklı :52:

Evet biz çok fenayız :1:
Ben zaten genel anlamda rolleri değiştiğimizi düşünüyorum zaman zaman :17:

Günaydın gelintoşlarrr...Yarın evim taşınıyor vee yorgunluğumdan sıyrılıp aranızda kalmaya daha fazla enerjim olacak inşallah:32::32::32:

selam arkadaşlar hepinize:3:
çıleklı pasta dun burda kulaklarını bayağı çınlattık.Gelınlığınle ılgılı konuşmalar oldu.Benım beğendığım gelınlıkten almışsın.canım sana fıkır danışmam lazım bu modelı dıktırdınmı hazırmı aldın fıyatı ne kadardı?:34:

benimki asla yapmaz böyle şeyler :19:

adam gülüyor. bu diyalog tam tersi olsaydı, kadın romantiklik yapıp erkek zıttı bir cevap verseydi, söylenir dururduk :9: erkeklerle kadınlar ne kadar farklı :52:

mutluluğunuz bol olsun, daim olsun :16: bebiş varsa diş macunlarını bırakıyoruz canım, çok sağlıksız, triklosan maddesini araştırmanı istiyorum. misvak tozları varmış, bugün keşfettim, onlar olabilir, belki organik macunlar, ama masvak tozu daha sağlıklıdır kesin :52: diş macunu anne karnınındaki bebeğe çok zarar veriyor :19:

hmm bende sağlıkçıyım ama diş macununun zararlı olduğunu hiç duymadım tam tersi hamilelikte bebek nerdeyse bütün kalsiyumlarımızı aldığı için hamilelikte diş çürüğü çok oluyor annelerde o yüzden hep fırçalayın der doktorlar..senin söylediğinide bir araştırıyım ben yinede;)

bende çok konuşkanım eşimde tam tersiydi suskun çok konuşmayı sevmez konuşanlarıda sevmez falan..şimdi öyle değil en az benim kadar fazla konuşuyor ve kayınvalidemin asla yapmaz kimse oğluma bunu yaptıramaz dediği şeyleri yapar oldu mesela..eşi olsa asla karısıyla dışarıda el ele gezmez falan derlermiş benm eşim dışarda elimi hiç bırakmaz hep el ele kol kola gezeriz bu sadece bitanesi.hatta geçenlerde yengesi bile söyledi sen bizim oğlanı açtın o sessiz sakin bişeydi diye.eşler zıt olsalar bile zamanla birbirlerine uyum sağlıyorlar...tabiki bunu aşk yaptırıyor..

hoşgeldin nurcum, hayırlı olsun:emir_bebek::31:

"aşk yaptırıyor" lafını pek kullanmam..aşk gelip geçer..o sakin denizde bir hırçın dalga gibidir.yakar , kavurur,devirir..baki olan sevgidir..
ayakları yere basmalı insanın hiç sevmediğimiz ve bilmediğimiz huyları bile benimserken..yoksa kala kalırız bir başımıza.ben bunu mu sevdim demeler artar..
naçizane fikrim tabi..

kaynana der evet,oğlum yapmaz etmez..çünkü o ,annenin tarzıyla o yaşa kadar yetişti..ama şimdi sevgi ile farklı şeyleri deniyor, görüyor.
o zamana kadar yapmadıklarını da sevebilir..:31: anneler bence,evlendikten sonra oğullarının farklı yönlerini görmeye hazır olmadıkları için arada
bir uyuşmazlık doğuyor yaa..

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar hepinize:3:
çıleklı pasta dun burda kulaklarını bayağı çınlattık.Gelınlığınle ılgılı konuşmalar oldu.Benım beğendığım gelınlıkten almışsın.canım sana fıkır danışmam lazım bu modelı dıktırdınmı hazırmı aldın fıyatı ne kadardı?:34:

Selam canım hoşgeldin... :3:

hmm bende sağlıkçıyım ama diş macununun zararlı olduğunu hiç duymadım tam tersi hamilelikte bebek nerdeyse bütün kalsiyumlarımızı aldığı için hamilelikte diş çürüğü çok oluyor annelerde o yüzden hep fırçalayın der doktorlar..senin söylediğinide bir araştırıyım ben yinede;)

hamilelikte çürüklerin olması benim bildiğim ağız temizliğine az dikkat etmekle alakalı değil de
yetersiz kalsiyumla beslenmekten kaynaklanıyor..böyle biliyordum ben.çünkü bebek ihtiyacı olan
kalsiyumu anne yetersiz beslendiğinde dişlerinden alıyor diye biliyorum yine.

ben sağlıkçı değilim canım :9: aaa o florür bile zararlı, doktorlar da bir tuhaf (eşim de dahil:9::9:) :19:

"Florida Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya göre Türkiye’de de satılan birçok ünlü diş macunu markasında ve sabunun içinde bulunan triclosan maddesi anne karnındaki bebeğe zarar veriyor.
Profesör Margaret James, ıslak mendillerde de bulunan bu maddenin anne karnındaki bebeğin yeterli oksijeni almasına engel olduğunu ve bunun da bebeklerin beyinlerinde hasara neden olduğunu söyledi.
Daha önce yapılan araştırmalarda triclosanın laboratuvar hayvanlarında karaciğer hasarına neden olduğu belirlenmişti." alıntıdır.

yazının bir kısmı.. ve bu bilgi nerdeyse dürüst çoğu doktor tarafından onaylanıyor. ben zaten diş fırçalanmamalı demiyorum, sadece piyasa macunlarına karşıyım. bir sürü zararlı madde var içinde :19:

hoşgeldin nurcum, hayırlı olsun:emir_bebek::31:

"aşk yaptırıyor" lafını pek kullanmam..aşk gelip geçer..o sakin denizde bir hırçın dalga gibidir.yakar , kavurur,devirir..baki olan sevgidir..
ayakları yere basmalı insanın hiç sevmediğimiz ve bilmediğimiz huyları bile benimserken..yoksa kala kalırız bir başımıza.ben bunu mu sevdim demeler artar..
naçizane fikrim tabi..

kaynana der evet,oğlum yapmaz etmez..çünkü o ,annenin tarzıyla o yaşa kadar yetişti..ama şimdi sevgi ile farklı şeyleri deniyor, görüyor.
o zamana kadar yapmadıklarını da sevebilir..:31: anneler bence,evlendikten sonra oğullarının farklı yönlerini görmeye hazır olmadıkları için arada
bir uyuşmazlık doğuyor yaa..

aynen öyle:)..........

ilği ve bilğileriniz için çok teşekkür ederm kızlarr...o zaman doktoruma ben bir danışayım BARİ BEBEĞİMİ RİSKE ATMAYIM:)

gelinlik modeli güzel ama ben genç kızlarda herzaman kabarık gelinlik kullanmalarını yönündeyim ...ben tesettürlüydüm gelinliğime pelerin diktirdim kabarıktı benimkidee..herkes hayran kaldı...ama sade sevenler için gösterdiğin model güüzel..

Back