• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Dün eşim dışarıda işi var diye erken çıkmış, çıkmışken de dönmeyip eve geçmişti
Ben geç gittim yani..

Eve gittim eşim kapıyı açtı, montunu as gel yemek hazır dedi
Ben montumu asarken ışıklar kapandı :53: Mumlar yanıyordu..
Bir de şarkı çaldı ' Mustafa Ceceli-Sevgilim '
Dans ettik :17:
Çok sevindim çok teşekkür ettim :16:

Çok güzel tebrik ediyorum eşini Hep böyle mutlu olun İnşallah:9:

Olsun canım bu akşamlık yemeğin varsa sorun olmaz....

Biz de eşimin dayısına gittik dün akşam bu akşama da yemeğim var çok şükür.... Zaten üzerimde bir tuhaflık var hiç ağzımın tadı yok bugün...

Yok zaten misafir çaya gelecek, CV'sini güncelleyeceğiz.
Eşimin arkadaşı, iyi biridir severim kendisini de.
Vaktimi alacak, ertesi gün için yapacağım yemeği yapamayabilirim...

Akşama yemeğim var, ıspanak bitmedi... :9:
Bende yapmadım tavukları... Ne bereketliymiş mubarek ıspanak, ye ye bitmiyor maşallah... :9: :9:
Bu akşam onu bitiririz, akşam zeytinyağlı brokoli yaptım attım dolaba.
Enfes bir Souvvenir usülü domates çorba yaptım... Harika oldu... :9:
Yarın da fırına atabilirim tavukları, eşim bekler biraz pişmesini nolacak... :106:

Aman kendine dikkat et canım, havalar nanemolla malum...
Hastalık havası var, meyve suyu falan iç... Adaçayı veya bitki çaylarından tüket.

Son düzenleme:
walla çok güzeldi kızlar yaa...Cumartesi geldi kahvaltı yaptık sonra bizim üst kata gittik yattık akşama kadar uyuduk mis gibi:17::17:sonra akşamına buz patenine gittik bir güzel beraber kaydık :10::10: eve geldim bizim ev ahalisi gelmiş oturduk kaynattık epey sonra film izledik beraber..Pazar ellerimle hazırladığım kahvaltı sonrası palandökene kayağa çıktık tüm gün öyle geçti... pazartesi günü playstationa gittik bilardo falan oynadık sonra eve geldim ona yemek yaptım hep beraber yedik ..AHHH SALI YOKMU:14::14:
ikimizde yatak döşek yattık annem kadın hangimizla ilgileneceğini şaşırdı:14:çok fena hastalandık tüm gün yattık:43::43::43::43:dünde zaten sinemaya gittik masa tenisi falan oynadık yemek yedikve 7de uğurladık onsuz günlere yeniden merhaba dedim:26::26::26: Bu arada düğün tarihimiz netleşti 21 eylül 2013:32::32::32:

elifcim tekrar günaydınn:31: hayırlı uğurlu olsun inşallahh:16::16::16:
anlaşılan çok güzel zamanlar geçirmişsiniz, Rabbim en kısa zamanda tekrarını nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

Ben geç gittim yani..

oovvv süper bir romantik eş daha:nazar::nazar::nazar::17:

oovvv süper bir romantik eş daha:nazar::nazar::nazar::17:

Çok utandım cidden
Çünkü ben yoldayken mesaj atmış sevgilim şarkısının sözlerini, bende metro da telefon çekmiyor diye geç aldım ama benden ona giden mesaj 'dolapta haşlanmış patates vardı sanki? ( fazla varsa börek yapacaktım diye aklıma geldi ) '

Bana gülüyodu :1: ben sevgilimi yazdım , sen haşlanmış patatesi sordun çok komikti dedi bana eve gidince :17:

Acilen yontulmam lazım :27:

Son düzenleme:

Çok utandım cidden
Çünkü ben yoldayken mesaj atmış sevgilim şarkısının sözlerini, bende metro da telefon çekmiyor diye geç aldım ama benden ona giden mesaj 'dolapta haşlanmış patates vardı sanki? ( fazla varsa börek yapacaktım diye aklıma geldi ) '

Bana gülüyodu :1: ben sevgilimi yazdım , sen haşlanmış patatesi sordun çok komikti dedi bana eve gidince :17:

Çok alemsin canım ya... :9: :9:
Benim eşimin de acilen yontulması lazım... :106:

bende 2012 haziran geliniyim ve şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür çok mutluyum eşimle görücü usulü tanıştık ama beni hiç incitmiyo hele şu aralar hamileyim diye hiç kıyamıyor rabbim hepimizin yuvasını korusun inş kızlar

Çok utandım cidden

eşler birbirini tamamlamak için var sanırım..:31: iki tarafın da romantik olduğu iki tarafın alıngan iki tarafın inatçı
iki tarafın konuşkan...vs (bunları uzatabiliriz) düşünseydik..sanırım Allah ın bu konuda nice nice bildikleri var..:34:

Günaydın gelintoşlarrr...Yarın evim taşınıyor vee yorgunluğumdan sıyrılıp aranızda kalmaya daha fazla enerjim olacak inşallah:32::32::32:

Evet annem de böyle diyo

zıt fikirler anlaşamaz diyenler var..ee biz çok zıt başladık olaya..:31:
ben konuşkan,girişken,daha sosyal karşı taraf tam tersi..anlaşamaz diyenler bile oluyor..
ama zamanla anlıyorsun,tanıdıkça..ve her zaman şunu söyledim içimden : benim seni tanımamda ve sevmem de bir hikmet gizli..:31:
evet hala bir teklif bile etmedi:27: ama en azından niyetlerimiz belli diyorum.bişiyler yaptığını görüyorum.kim bilir aylar sonra
yazıcam belki kızlar kendimi kandırdım diye..:29: ama tam da ben bunları düşünüyorum..:17:

Son düzenleyen: Moderatör:
zıt fikirler anlaşamaz diyenler var..ee biz çok zıt başladık olaya..:31:
ben konuşkan,girişken,daha sosyal karşı taraf tam tersi..anlaşamaz diyenler bile oluyor..
ama zamanla anlıyorsun,tanıdıkça..ve her zaman şunu söyledim içimden : benim seni tanımamda ve sevmem de bir hikmet gizli..:31:
evet hala bir teklif bile etmedi:27: ama en azından niyetlerimiz belli diyorum.bişiyler yaptığını görüyorum.kim bilir aylar sonra
yazıcam belki kızlar kendimi kandırdım diye..:29: ama tam da ben bunları düşünüyorum..:17:

Ona da söyle
Hımm beni mi istemeye gelceksiniz
Bilmem ben daha teklif bile duymazken ailemle mi tanışacaksınız :27: filan de
Aklına gelmediyse de gelir artık :8:

bende çok konuşkanım eşimde tam tersiydi suskun çok konuşmayı sevmez konuşanlarıda sevmez falan..şimdi öyle değil en az benim kadar fazla konuşuyor ve kayınvalidemin asla yapmaz kimse oğluma bunu yaptıramaz dediği şeyleri yapar oldu mesela..eşi olsa asla karısıyla dışarıda el ele gezmez falan derlermiş benm eşim dışarda elimi hiç bırakmaz hep el ele kol kola gezeriz bu sadece bitanesi.hatta geçenlerde yengesi bile söyledi sen bizim oğlanı açtın o sessiz sakin bişeydi diye.eşler zıt olsalar bile zamanla birbirlerine uyum sağlıyorlar...tabiki bunu aşk yaptırıyor..

Ona da söyle
Hımm beni mi istemeye gelceksiniz
Bilmem ben daha teklif bile duymazken ailemle mi tanışacaksınız :27: filan de
Aklına gelmediyse de gelir artık :8:

farkındaki:1::1: ama işte bazı konularda çok utangaç..
geçende hediye gelmiş gömlek -kravat..onu değiştirdik.
böle bişiy al, hoşuma gitti.beni istemeye gelince de bunu takarsın diyorum..:9:

gözlerime bakarken bile kızarıyor o an.:17: yapamıyor belki, çok zorlama ile de olacak bir şey değil ya:31:
bir şeyim de eksik kalsın napalım:1:

bende çok konuşkanım eşimde tam tersiydi suskun çok konuşmayı sevmez konuşanlarıda sevmez falan..şimdi öyle değil en az benim kadar fazla konuşuyor ve kayınvalidemin asla yapmaz kimse oğluma bunu yaptıramaz dediği şeyleri yapar oldu mesela..eşi olsa asla karısıyla dışarıda el ele gezmez falan derlermiş benm eşim dışarda elimi hiç bırakmaz hep el ele kol kola gezeriz bu sadece bitanesi.hatta geçenlerde yengesi bile söyledi sen bizim oğlanı açtın o sessiz sakin bişeydi diye.eşler zıt olsalar bile zamanla birbirlerine uyum sağlıyorlar...tabiki bunu aşk yaptırıyor..

Sende aramıza hoş geldinn...

Öyle derler de, işte... Dediğin gibi aşk sayesinde eşler birbirlerine uyum sağlıyorlar.
Bir de bu kayınvalideleri ben anlamıyorum "asla benim oğlum şunu yapmaz, bunu sevmez" saçma birşey.
İnsanlar zamanla huy değiştirebilirler..

Benim kayınvalidem de "O asla tarhana yemez, nefret eder" diye üstüne basa basa söylüyordu.
Annem de sağolsun tarhana yapmış bize, bizim tarhana farklıdır, yaş tarhana.
Yapıyorum eşim bayıla bayıla yiyor. Bir akşam bunu duyduktan sonra eşime dedim "sen tarhanadan nefret ediyormuşsun, gönlüm olsun diye yiyorsan yemeye zorlama kendini" diye.
Dedi nerden çıktı bu, annen söyledi, o seni daha iyi tanıyor neticede dedim...
Onların yaptığı tarhanayı evet sevmiyorum çünkü yavan, sizin tarhana daha çorba gibi, baharatlı falan dedi...
Sevindim... :16:

farkındaki:1::1: ama işte bazı konularda çok utangaç..
geçende hediye gelmiş gömlek -kravat..onu değiştirdik.
böle bişiy al, hoşuma gitti.beni istemeye gelince de bunu takarsın diyorum..:9:

gözlerime bakarken bile kızarıyor o an.:17: yapamıyor belki, çok zorlama ile de olacak bir şey değil ya:31:
bir şeyim de eksik kalsın napalım:1:

Evet
Böyle konularda utangaç olmayan insan bile heyecanda kem küm ediyor eli titriyor :17::1:

Ben geç gittim yani..

benimki asla yapmaz böyle şeyler :19:

Çok utandım cidden

adam gülüyor. bu diyalog tam tersi olsaydı, kadın romantiklik yapıp erkek zıttı bir cevap verseydi, söylenir dururduk :9: erkeklerle kadınlar ne kadar farklı :52:

bende 2012 haziran geliniyim ve şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür çok mutluyum eşimle görücü usulü tanıştık ama beni hiç incitmiyo hele şu aralar hamileyim diye hiç kıyamıyor rabbim hepimizin yuvasını korusun inş kızlar

mutluluğunuz bol olsun, daim olsun :16: bebiş varsa diş macunlarını bırakıyoruz canım, çok sağlıksız, triklosan maddesini araştırmanı istiyorum. misvak tozları varmış, bugün keşfettim, onlar olabilir, belki organik macunlar, ama masvak tozu daha sağlıklıdır kesin :52: diş macunu anne karnınındaki bebeğe çok zarar veriyor :19:

Sende aramıza hoş geldinn...

Öyle derler de, işte... Dediğin gibi aşk sayesinde eşler birbirlerine uyum sağlıyorlar.
Bir de bu kayınvalideleri ben anlamıyorum "asla benim oğlum şunu yapmaz, bunu sevmez" saçma birşey.
İnsanlar zamanla huy değiştirebilirler..

Benim kayınvalidem de "O asla tarhana yemez, nefret eder" diye üstüne basa basa söylüyordu.
Annem de sağolsun tarhana yapmış bize, bizim tarhana farklıdır, yaş tarhana.
Yapıyorum eşim bayıla bayıla yiyor. Bir akşam bunu duyduktan sonra eşime dedim "sen tarhanadan nefret ediyormuşsun, gönlüm olsun diye yiyorsan yemeye zorlama kendini" diye.
Dedi nerden çıktı bu, annen söyledi, o seni daha iyi tanıyor neticede dedim...
Onların yaptığı tarhanayı evet sevmiyorum çünkü yavan, sizin tarhana daha çorba gibi, baharatlı falan dedi...
Sevindim... :16:

hoşbulduk canım...kayınvalidelerin hepsi böyle demekkii.:) ee bide eşinin elinden yemek başka içine aşkını sevgisinide katıyor nede olsa:)

Back