benimki asla yapmaz böyle şeyler
adam gülüyor. bu diyalog tam tersi olsaydı, kadın romantiklik yapıp erkek zıttı bir cevap verseydi, söylenir dururdukerkeklerle kadınlar ne kadar farklı
hoşbulduk canım...kayınvalidelerin hepsi böyle demekkii.:) ee bide eşinin elinden yemek başka içine aşkını sevgisinide katıyor nede olsa:)
Günaydın gelintoşlarrr...Yarın evim taşınıyor vee yorgunluğumdan sıyrılıp aranızda kalmaya daha fazla enerjim olacak inşallah
benimki asla yapmaz böyle şeyler
adam gülüyor. bu diyalog tam tersi olsaydı, kadın romantiklik yapıp erkek zıttı bir cevap verseydi, söylenir dururdukerkeklerle kadınlar ne kadar farklı
mutluluğunuz bol olsun, daim olsunbebiş varsa diş macunlarını bırakıyoruz canım, çok sağlıksız, triklosan maddesini araştırmanı istiyorum. misvak tozları varmış, bugün keşfettim, onlar olabilir, belki organik macunlar, ama masvak tozu daha sağlıklıdır kesin diş macunu anne karnınındaki bebeğe çok zarar veriyor
bende çok konuşkanım eşimde tam tersiydi suskun çok konuşmayı sevmez konuşanlarıda sevmez falan..şimdi öyle değil en az benim kadar fazla konuşuyor ve kayınvalidemin asla yapmaz kimse oğluma bunu yaptıramaz dediği şeyleri yapar oldu mesela..eşi olsa asla karısıyla dışarıda el ele gezmez falan derlermiş benm eşim dışarda elimi hiç bırakmaz hep el ele kol kola gezeriz bu sadece bitanesi.hatta geçenlerde yengesi bile söyledi sen bizim oğlanı açtın o sessiz sakin bişeydi diye.eşler zıt olsalar bile zamanla birbirlerine uyum sağlıyorlar...tabiki bunu aşk yaptırıyor..
selam arkadaşlar hepinize
çıleklı pasta dun burda kulaklarını bayağı çınlattık.Gelınlığınle ılgılı konuşmalar oldu.Benım beğendığım gelınlıkten almışsın.canım sana fıkır danışmam lazım bu modelı dıktırdınmı hazırmı aldın fıyatı ne kadardı?
hmm bende sağlıkçıyım ama diş macununun zararlı olduğunu hiç duymadım tam tersi hamilelikte bebek nerdeyse bütün kalsiyumlarımızı aldığı için hamilelikte diş çürüğü çok oluyor annelerde o yüzden hep fırçalayın der doktorlar..senin söylediğinide bir araştırıyım ben yinede
Selam canım hoşgeldin...
hmm bende sağlıkçıyım ama diş macununun zararlı olduğunu hiç duymadım tam tersi hamilelikte bebek nerdeyse bütün kalsiyumlarımızı aldığı için hamilelikte diş çürüğü çok oluyor annelerde o yüzden hep fırçalayın der doktorlar..senin söylediğinide bir araştırıyım ben yinede
Eki Görüntüle 594122
çıleklı pastam sorduğum bu modeldı işte:)arkadaşlar senın gelınlığınınde modelının böyle olduğunu söylediler.
hoşgeldin nurcum, hayırlı olsun
"aşk yaptırıyor" lafını pek kullanmam..aşk gelip geçer..o sakin denizde bir hırçın dalga gibidir.yakar , kavurur,devirir..baki olan sevgidir..
ayakları yere basmalı insanın hiç sevmediğimiz ve bilmediğimiz huyları bile benimserken..yoksa kala kalırız bir başımıza.ben bunu mu sevdim demeler artar..
naçizane fikrim tabi..
kaynana der evet,oğlum yapmaz etmez..çünkü o ,annenin tarzıyla o yaşa kadar yetişti..ama şimdi sevgi ile farklı şeyleri deniyor, görüyor.
o zamana kadar yapmadıklarını da sevebilir..anneler bence,evlendikten sonra oğullarının farklı yönlerini görmeye hazır olmadıkları için arada
bir uyuşmazlık doğuyor yaa..
evet hatta çileklipastanın tıpkı buna benzer pozu var o gelinlikle
canım sabah sabah gelınlıkle açtım muhabbetı ama
çıleklı pasta benı duymuyor sesimmi çıkmıyor acep?:44:
ben gelince söylerim ona. mesaj atmış mıydın? attıysan söylemeye gerek yok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?