• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Herkese günaydın kızlarr... :3: :3:

amin canım inşallah....
Sovim hedayeni umarım beğendin:17:düşündüğün gibi konsolun üerini düşünerek aldım o renkde koltuklarınla en uyumlusu olduğu için tercih ettim...Dilerim oradaki kuğuların aşk dolu bakışları sizlerin aşkını hep canlı tutar fıstık:29::29:

Günaydın canımmmm...

Vallahi çok beğendim hediyemi... Gerçekten çok teşekkür ederim...
Akşam eve gider gitmez koydum zaten konsoluma... Haftaya temizlikçi kadın gelecek, temizlik sonrası belki çekerim fotoları... :9:

Bu arada benim düğün tarihim 22 Eylül'dü...
Benim evlendiğim tarihten 1 gün önce evleneceksin... :16:
Hayırlısı olsun kuzum, Eylül gelini olmak güzel şey... :16:

Akşam kocişime pijama takımı aldım kızlar, tabii kendime de aldım bir tane... :16: :16:
Evleneceklere tavsiyem, 3 tkm kışlık 3 tkm yazlık bulundursunlar...
İnsanın hasta olduğu oluyor makinaya çamaşırları atamadığı oluyor, yedekte dursun... :34:

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlarr... :3: :3:

Günaydın canımmmm...

Vallahi çok beğendim hediyemi... Gerçekten çok teşekkür ederim...
Akşam eve gider gitmez koydum zaten konsoluma... Haftaya temizlikçi kadın gelecek, temizlik sonrası belki çekerim fotoları... :9:

Bu arada benim düğün tarihim 22 Eylül'dü...
Benim evlendiğim tarihten 1 gün önce evleneceksin... :16:
Hayırlısı olsun kuzum, Eylül gelini olmak güzel şey... :16:

günaydın kuzum benim çok sevindim beğenmene...Kuzu bizde ilk başta 22 eylül dedik pazar günü oluyor maa şahir dışına gideceğim için ben gelen misafirlere dönmeyevakit kalsın diye 21i dedik bakalım kociş işlerini azıcık toparlaınca haftaya falan otele gidecek bakalım ne zamana boş yer varsa ona görede kına tarihine bakcaz..Hayırlısı inşallah garip tatlı bie heyecan:32::32:

Akşam kocişime pijama takımı aldım kızlar, tabii kendime de aldım bir tane... :16: :16:
Evleneceklere tavsiyem, 3 tkm kışlık 3 tkm yazlık bulundursunlar...
İnsanın hasta olduğu oluyor makinaya çamaşırları atamadığı oluyor, yedekte dursun... :34:

kanka hayırlı uğurlu olsun...Ben takım kullanamıyorum tek alt alıp üstüne penye giyiyorum..Tek altta en az 10 tane var:9::9::9:
kuzu geçmişi atlayarak okudumda var mı bizden başka hediyesini paylaşan göremedim:17::17::17::17::17:

günaydın kuzum benim çok sevindim beğenmene...Kuzu bizde ilk başta 22 eylül dedik pazar günü oluyor maa şahir dışına gideceğim için ben gelen misafirlere dönmeyevakit kalsın diye 21i dedik bakalım kociş işlerini azıcık toparlaınca haftaya falan otele gidecek bakalım ne zamana boş yer varsa ona görede kına tarihine bakcaz..Hayırlısı inşallah garip tatlı bie heyecan:32::32:

Harika bir heyecan, tadını çıkart... :16: :16:

pijamaya ben de yeni yeni ihtiyaç duyuyorum. normalde kışın üşümem lazımdı; ama ilk zamanlar nerdeyse iki hafta öncesine kadar üşüyemiyorsun yatakta. birbirimize sen soba mısın, kalorifer misin deyip duruyorduk. şimdi havalar hakikaten soğudu ve ihtiyaç haline geldi kalın pijama :44:

kanka hayırlı uğurlu olsun...Ben takım kullanamıyorum tek alt alıp üstüne penye giyiyorum..Tek altta en az 10 tane var:9::9::9:
kuzu geçmişi atlayarak okudumda var mı bizden başka hediyesini paylaşan göremedim:17::17::17::17::17:

Bende göremedim canım... Bildiğim kadarı ile ş imdilik yok... :26: :26:

Elif çim ne güzel zaman geçirmişsiniz çok sevindim senin adına:)

teşekürler canım benm işte salı hasta yattık ama hasta hasta arada o benm yanıma gelip elimi tutuyordu ben onun ayyy onunla hastalıkta güzel ama allah sağlıktan ayırmasın sağlık çookk önemli..Allahım ağız tadıyla sağlıklı günler nasip etsin bizlere:38::38::38::38::38:

pijamaya ben de yeni yeni ihtiyaç duyuyorum. normalde kışın üşümem lazımdı; ama ilk zamanlar nerdeyse iki hafta öncesine kadar üşüyemiyorsun yatakta. birbirimize sen soba mısın, kalorifer misin deyip duruyorduk. şimdi havalar hakikaten soğudu ve ihtiyaç haline geldi kalın pijama :44:

Ben eşime "sobacım" diyorum bazen... :1: :1:
Kışın en soğuk günlerinde bile, elleri sımsıcak yaw... :nazar: :16:

teşekürler canım benm işte salı hasta yattık ama hasta hasta arada o benm yanıma gelip elimi tutuyordu ben onun ayyy onunla hastalıkta güzel ama allah sağlıktan ayırmasın sağlık çookk önemli..Allahım ağız tadıyla sağlıklı günler nasip etsin bizlere:38::38::38::38::38:

Amiiinnnn canım amiiinnn...

Bende yazmayı unutmuşum, maşallah zamanınızı dolu dolu değerlendirmişsiniz.
Bende sevindim vallahi senin adına, hayatınız hep böyle tatil tadında olsun inşallah, bir ömür... :16: :16:

Bende göremedim canım... Bildiğim kadarı ile ş imdilik yok... :26: :26:

Sadece Eylül resim çekmişti ben de onu gördüm onun dışında yok dün sordum ama cvp yazan olmadı merak etmiştim..:))

Amin canım Allah sağlık versin huzur versin hepimize..

Dün eşim dışarıda işi var diye erken çıkmış, çıkmışken de dönmeyip eve geçmişti
Ben geç gittim yani..

Eve gittim eşim kapıyı açtı, montunu as gel yemek hazır dedi
Ben montumu asarken ışıklar kapandı :53: Mumlar yanıyordu..
Bir de şarkı çaldı ' Mustafa Ceceli-Sevgilim '
Dans ettik :17:
Çok sevindim çok teşekkür ettim :16:

oohooooo paylaştık ki biz bikerem..:31: ben daha doğrusu..beste evde unutmuş:10:

tekrar anımsatayım madem:34: beste bana filmlerden ve sinemadan çok bahsetmemden yola çıkarak film tahtası almış sağolsunn:16:

$film_tahtasi_ph.jpg

Dün eşim dışarıda işi var diye erken çıkmış, çıkmışken de dönmeyip eve geçmişti
Ben geç gittim yani..

Eve gittim eşim kapıyı açtı, montunu as gel yemek hazır dedi
Ben montumu asarken ışıklar kapandı :53: Mumlar yanıyordu..
Bir de şarkı çaldı ' Mustafa Ceceli-Sevgilim '
Dans ettik :17:
Çok sevindim çok teşekkür ettim :16:

:nazar: :nazar::nazar:
Ay çok güzel ve çok romantiiikkk...
maşallah canım... Allah mutluluğunuzu daim etsin... :16: :16:

Akşama misafirim çıktı yaw... :31:
Ertesi güne yemek yapacaktım ama neyse... :106:

Olsun canım bu akşamlık yemeğin varsa sorun olmaz....

Biz de eşimin dayısına gittik dün akşam bu akşama da yemeğim var çok şükür.... Zaten üzerimde bir tuhaflık var hiç ağzımın tadı yok bugün...

bu arada dün akşam besteciğimle çok güzel bir akşam geçirdikk:16::16::16:

işte unutulmaz ve marjinal hediyesi sizlerlee:42:Eki Görüntüle 591075

gerçekten güzel düşüncesi, samimi ve içtenliği ve hoş sohbetiyle çok güzel bir zaman yaşattığı için
kendisine bir keree daha teşekkür ediyorummm:16::16::16:

Sadece Eylül resim çekmişti ben de onu gördüm onun dışında yok dün sordum ama cvp yazan olmadı merak etmiştim..:))

Amin canım Allah sağlık versin huzur versin hepimize..

:34::34: işte buyduu

Back