- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Bizim çay dağıtan abla öyle biraz
Ama temizlik yapan abla öyle değil, herkesle iyi kafa dengi
Benim kadar da kızı var
Ne olmuş ne bitmiş tüm katlardan haberdardır
bizim de çay dağıtan abla var bütün haberleri ondan alıyoruz
Canım şu örneklere bakabilirsin battaniye için, basit ve kolay:
Battaniyeleri bilgisayayıma kardedip bir denemyi düşünüyorum canım kendime zaman ayırmalıyım uğraş bulmalıyım ve çok severim örgüleri havlularımı paylaşırım bir gün sizlerle...
Yok yahu estağfurullah
Benim pek bilgim yok diye sustum
Araştırmak ta gelmiyor içimden çünkü bu kısır bi döngü
Sonu yok, onu yeme bunu kullanma ama geriye de birşey kalmıyor, artık maalesef hemen hemen hepsinde zararlı birşeyler var
O yüzden ben kurcalayıp daha fazla aklımı bulandırmak yerine Fransız takılıyorum
oldukça manidar buluyorum bunu.. hadi gel köyümüze geri dönelim :)
Yok değiştirelim diyemem ben anca kapatır çenemi susarım böyle durumlarda..Beğenmesem bile kesenize bereket anne baba derim maleseffSouvvenir ben de bir şeyler örmek istiyorum aslında ama basit olması gerekiyor başlangıç olarak yatak örtünün bir modeli var mı bende tek kişilik örmek isterim ipin markasını ben de alayım senden tığ da kalın olacak yazmışsın annemden onuda alayım da bana bir örnek var ise buraya atar mısın bir cesaret geldi ve kaybolmadan başlamalıyım...:))
Aslında nankör değilsin canım da keşke sana sorsalardı nasıl istiyorsun sen beğen biz alalım deselerdi daha iyi olur du şimdi değiştirme ihtimalleri varsa değişir ama bunu nasıl söylersiniz bilmiyorum .. Ya da biraz idare et canım ileride yenisini alırsınız...
Canım sakın böyle düşüncelere atma kendini, ben yaptım zamanında.
Niye böyle yapıyorlar, neden böyle davranıyorlar, ben elimden geleni yapıyorum, niye onlarda çabalamıyor diye, niyeler içinde boğuldum... Beklemeyeceksin, nasıl davranış görüyorsan öyle davranacaksın, emrivaki mi yapıyorlar, sende emrivaki yapacaksın... vs. gibi.. O yüzden hiç canını sıkma, Rabbim sana ve eşine versin inşallah, herşeyinizi kendiniz yaparsınız, onlarda bakar...
kendimi araştırmacı gazeteci gibi hissediyorum şu an :126::94:
kızlar akşama ne yemek yaptınız ya da yapacaksınız?
bir de karnıbaharı düdüklüde yapan var mı? benim dünkü çok kötü oldu, daha küçük kesmeliymişim, siz nasıl yapıyorsunuz?
dün artan patates haşlaması, karnıbaharın yaprakları, soğan, un, havuçla çorba yaptım. en son blenderdan geçirdim. eşim anlamadı hiçbir şeyne var bunun içinde dedi, tahmin et dedim, yarısını tahmin edebildi. karnıbaharın yapraklarını at demişti kullanayım mı dediğimde, ben de atmadım böyle bir şey yaptım
kendimi araştırmacı gazeteci gibi hissediyorum şu an :126::94:
kızlar akşama ne yemek yaptınız ya da yapacaksınız?
bir de karnıbaharı düdüklüde yapan var mı? benim dünkü çok kötü oldu, daha küçük kesmeliymişim, siz nasıl yapıyorsunuz?
dün artan patates haşlaması, karnıbaharın yaprakları, soğan, un, havuçla çorba yaptım. en son blenderdan geçirdim. eşim anlamadı hiçbir şeyne var bunun içinde dedi, tahmin et dedim, yarısını tahmin edebildi. karnıbaharın yapraklarını at demişti kullanayım mı dediğimde, ben de atmadım böyle bir şey yaptım
ben çok parçalamadım, düdüklüde yapayım dedim hemen pişsin. çok parçalamayınca çıktı en tepeye. e o kadar da su koydum. sonra tuhaf bir şey çıktı tencereden, yine de yedik. diğer aşamalarımız aynıymış. ama işte düdüklü ve kocaman karnıbaharlar, lezzeti kaçırmış :44:
Düdüklüde hiç yapmadı annem, başkasında da duymadım o yüzden tuhafsadım canım.
Bir de tencere de denersin bakalım
Genelde ben kısık ateşte ağır pişen yemeklerden yanayım, düdüklüde ancak nohut, et, bazı çorbaları yapıyorum o kadar.
Kurufasülye bile düdüklüde dağılabiliyor... Tadını kaçırabiliyor..
Ben merçimek çorbası yapacağım hiç yapmadım ilk olacak bir de makarna yaparım yanına da yoğurt eşim salata sevmiyor sadece iki çeşit istiyor Allah'ta hani bunun ana yemeği diye sormaz bir gün 3 çeşit yemek yapmıştım çorba pilav ve ana yemek ama 1 tanesini yemedi çok geliyormuş benim de işime geldi
geçen eşim yapmıştı ağır ateşte, enfes olmuştu. ama o ben gelmeden 1,5 saat önce koymuş, hazırdı. e ben gidince hemen yetişsin diye düdüklüye koydumyoksa ağır ateş hem sağlıklı hem de lezzetli, hatta güveçte yapsak her şeyi
bugün çook konuştum ya, kusura bakmayın, öğleden sonra susacağım inşallahafiyet olsun herkese, gidip yemek yiyeyim.
benimki de sevmeseydi şu salatayı ne olurdu, ben hiç sevmemyapmasını da yemesini de. genelde kendi yapıp kendi yiyor garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?