2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben de ilk yılbaşımızı anlatayım kızlar...

Eşim o zaman sevgilim daha teklifini kabul edeli 9 gün olmuştu ablasında kalıyordu ve o gece evimizden 1 saat uzaklıktaki abisindeydi saat 11:50 biz yılbaşı kutlamayız öyle oturuyorduk annem ve babamla bir den telefon çaldı mutfağa geçtim konuştuk biraz(Benim dışarı çıkma ihtimalim çok zor tabi ki) balkona çıktım tesadüf hem de konuşuyorum ben safım tabi diyorum ki aşağıda bir tip var motorlu elinde de çiçek var ne kızlar var ya kesin sevgilisine geldi kim bu kız acaba diyorum bu bir güldü ve kafasından kaskı çıkardı benim tabi dilim tutuldu :9: Çok mutlu oldum....

Ve çiçeğimi evdekilerden gizli nasıl aldım biliyor musunuz..)) Balkondan aşağı sepet saldım biz gözümde içeride bir anda babam çıkarsa ne yaparım diye çok komikti ama:9:

ben kesin almazdım o çiçeği, yarın ver, babamın evde olduğunu bilmiyor musun gibisinden söylenirdim bir de :26: :9:
cesaretinden dolayı tebrikler canım :emir_bebek:

Ben de ilk yılbaşımızı anlatayım kızlar...

Eşim o zaman sevgilim daha teklifini kabul edeli 9 gün olmuştu ablasında kalıyordu ve o gece evimizden 1 saat uzaklıktaki abisindeydi saat 11:50 biz yılbaşı kutlamayız öyle oturuyorduk annem ve babamla bir den telefon çaldı mutfağa geçtim konuştuk biraz(Benim dışarı çıkma ihtimalim çok zor tabi ki) balkona çıktım tesadüf hem de konuşuyorum ben safım tabi diyorum ki aşağıda bir tip var motorlu elinde de çiçek var ne kızlar var ya kesin sevgilisine geldi kim bu kız acaba diyorum bu bir güldü ve kafasından kaskı çıkardı benim tabi dilim tutuldu :9: Çok mutlu oldum....

Ve çiçeğimi evdekilerden gizli nasıl aldım biliyor musunuz..)) Balkondan aşağı sepet saldım biz gözümde içeride bir anda babam çıkarsa ne yaparım diye çok komikti ama:9:

:46: :46: :46:

Ay çok güzel ve romantikkk....
Tebrik ediyorum eşini inceliğinden dolayı...
Ne güzel düşünceli adamlarla evlenmişiz... :16: :16:
Bende yaptığım süprizi anlatacağım da, işlerim el verse... :31:

bu facedeki abisine kız bulmaya çalışan başlık ne komik ya :9: işyerinde kendimi zor tutuyorum kahkaha atmamak için, en sonunda sayfayı kapattım :9::9::9::1:

ben kesin almazdım o çiçeği, yarın ver, babamın evde olduğunu bilmiyor musun gibisinden söylenirdim bir de :26: :9:
cesaretinden dolayı tebrikler canım :emir_bebek:

Bu konuda çok cesaretliyimdir gerçekten ve hayatımda ilk kez bir erkekten çiçek almıştım sence bu fırsatı yarına erteleyebilir miyim?
Bence Hayırrr :9: :9:

:46: :46: :46:

Ay çok güzel ve romantikkk....
Tebrik ediyorum eşini inceliğinden dolayı...
Ne güzel düşünceli adamlarla evlenmişiz... :16: :16:
Bende yaptığım süprizi anlatacağım da, işlerim el verse... :31:

Teşekkür ederim canım çok şanslıyız gerçekten müsait olduğunda yaz canım mutlaka...

Senesine, eşimin kuzeni aradı.
Tam yılbaşı gecesi ve annemle hep yalnız geçirdiğimizden dolayı, o sene değişiklik olsun dedi ve Teyzem aradı. Bize gelin bu akşam diye, hemde kalırsınız yalnız kalmayın evde dediler bizde oraya gittik. Eşimde - o zamanlar sevgilim - orada olacağımı biliyor. Eniştemler biraz daha dar görüşlü bir ailedir.

Eşimin kuzeni aradı beni, hadi gel beraber vefa ya gidelim boza içmeye, şimdi biz kuzenimi alıcaz, sonrada gelir seni alırız dedi. Dedim olmaz ben teyzemdeyim, eniştem hoş bakmaz böyle şeylere, dediler yok biz ikna ederiz. Dur bir ben kuzenle konuşayım döneceğim sana dedi. Ben savmış olaraktan "tamam hadi madem sen onla konuş siz gidersiniz" dedim... kapattım teli.

Sonra anneme yalvar yakar izin aldım. Tekrar aradı eşimin kuzeni dedi ben konuştum onunla gelecek. Dedim bende geliyorum ama sakın söylemeyin ona. Zaten eşimde demiş "hayatta gelemez o, eniştesi izin vermez, kaldı ki annesi hiç izin vermez, gece vakti..." bir yandan bana msj yazıyor "istemeyerek gidiyorum, sensiz zevki olmayacak ama kuzenlerim çok arzu etmiş kırmayayım" diye. Bende cevap yazıyorum "neyse ne yapalım, bu sene de böyle geçsin, inşallah önümüzde çok güzel yıllarımız olacak, sen kuzenlerinle güzel vakit geçir, bak bende kuzenlerimleyim zaten, üzülme" falan yazmıştım.
Biz de diğer yandan kuzeniyle iş birliği yapıp söylemedik ona, önce beni almaya geldiler ve enişteme hissettirmeden çıktım ben evden. Ne cesaret ama... :1: Bindik arabaya gidiyoruz, arabada ne kahkahalar kopuyor, çok eğlenceli bir akşamdı. :8:

Beni sakladılar arabanın içine, eşimin evinin sokağının bir alt sokağına arabayı park ettiler, eşimde geldi beni görmedi tabii. Ben çıkınca arabadan şok olmuştu. Vefa'ya gittik boza içmeye hala şoktaydı, durup durup yanağımdan öpüyordu sevincinden... :17:O akşam yılbaşına beraber girmiş olduk... :16:

Ertesi gün de hep beraber kartepeye gitmiştik günü birlik...
Anneciğim benim ya, az kahrımı çekmedi... :16: :16:
Ama iyi ki yaşamışım o günleri, her biri çok güzel anı olarak kaldı. :16:

bir deli taş atmış kırk akıllı işin içinden çıkamamış misali..:52:
bırakın kızlar yaaa herkes üşüşmüş adamda kendini bişiy sanmasın..dandik dandik cümleler
akla zarar haller..ne manyaklar var Allah ım..

ben birazdan kaçar..size iyi akşamlar hatunlar....:16::16::16:

Acınası insanlar... :19:
Burada hiç denk gelmemiştim üyeliğimden beri, fakat bugün denk gelmiş oldum...
Enteresan şu insanoğlu ya... :31:

Back