2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

candan abla ne iş yapıyor eylül? bekliyoruz onu buraya dört gözle.
günaydın kader. ben iki gün mandalina yediğimde geçmişti bademciklerim. sen geçsin diye bir şeyler yaptın mı? geçmiş olsun bu arada.

Benim değişik ya
Önce öksürük başladı ve ben bahsettiğim sebeplerden ötürü öksürükten nefret eden ilaçlardan bıkmış biriyim
Öksürük için bal-zencefil-karabiber kullandım, o çok şükür geçti sayılır
Ama bu kez bademciklerim hortladı :19: dün birazcık buzlu kola içmiştim dışarda ondan sanırım :17: tam atlatmadan içtiğimden olabilir

günaydın kızlar azıcık canm sıkkın cuma günü hataydan kalkışlar iptal oldu yani kociş cuma gelemiyor..Cumartesi adana aktarma gelecek ve aynı gün dönecek 4 güncükcük:14::14::14::14::14::14:

Günaydın canım geçmiş olsun Ihlamur'un içine bal ve zencefil karıştır ben sevmem ama mecbur kalınca başvuruyorum..

Teşekkür ederim
Ben indim mutfağa ıhlamur alacaktım sabah gelirken
Meğer şu an çay yetişmiyo diye ıhlamur yapmamışlar, öğleden sonra yaparlarmış

Eşimde akşam bana, sıcak su-limon-bal karışımı yaptı
Çok ekşiydi ama bitirdim ( Yarım limon yerine tam limon sıkmış ta :9: )

Günaydın :68: bademcikler hepten nanay :50:

kadercim günaydın, geçmiş olsun..:26:

canım kastettiğim organik pazarlar, nerden bulcam ki :44: hem sivasta tarım nerdeyse sıfır, sebzeler meyveler bir tuhaf, doğru dürüst pazar yok. artık her şeyde katkı var. siz orda niye sağlıksız beslenesiniz ki :26: aynı ürünler markette pazarda... büyük şehirlerde organik pazarlar var, seçenek var... ben burda tam buğday unu bile bulamıyorum :19:

hmm yakın bir yerlerden geliyordur diye düşündüm esasen..yok kuzum sanıldığı kadarr organik değil..ben görüyorum....heemn yakınımızda bahçe var organik diye geçiniyor ama çakma çoğu..bizim bahçemizde v ar şuan, yeşillik kısmını organik idare ediyoruz..
sen karadeniz gelinisin..:9: karalahana var bak bol bol..

Günaydınnn,
Güne enerjik başlamak istedim zira bugün ve yarın birr sürü ihracatım var çok çalışmam gerek kendimi motive ediyorum...:9: :9:

Günaydın Krizsavar..

canım sen ne iş yapıyordun, hep yoğunsun bir onu biliyorum..:6:

candan abla ne iş yapıyor eylül? bekliyoruz onu buraya dört gözle.
günaydın kader. ben iki gün mandalina yediğimde geçmişti bademciklerim. sen geçsin diye bir şeyler yaptın mı? geçmiş olsun bu arada.

bu konularda bilgili biri canım,emekli memur aynı zamanda.ben görüşüp yönlendiririm buraya:29:

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin...

az farkla sıyırmışın sende:1::1::1:

sovi..ben ankarada eğitimdeyken benmki süprüz yaptı..Halamlarda kalıyorum sabah kapı çaldı pijamalarla açtım adam görünümlü yüzünü koca bir çiçek kaplamış biri tek gözle kim olduğunu anlamaya çalışırken bir baktım bnmki:9::9:hemmen hazırlandık ankara göksu parkına gittik..Yüzen marine tarzı bir yerde müthiş bir göl üstü kahvaltısı sonrası atatürk orman çifliği turu yaptık..Sonra hayvanat bhçesinin içinde fayton turu:21:ardından atakulede müthiş bir yemek...TBMM meclisi bahçesinde bie yaptığı evin anlatımlı videosu ardından taa taamm tek taş:17::17::17:hiç unutamam onu sanırım:17::17::17:defalarca söylenen evlen benmle cümlelerinden sonra beni en etkileyen teklif..off .offf özlemmmmmmmmm:14::14::14:

vav çok etkileyici bir teklif elif :31:

haklısın krizcim, çok güzelmiş elifcim teklifinn:16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:
az kaldı hadi bakalımm:29:

vav çok etkileyici bir teklif elif :31:

efet:17::17:aslında akıllım atakulede teklif edecekmiş düşün oraya gittik asansördeki görevlide tek bir gül binince adam bana verdi:1::1:şaşırdım meğerse bizimki 1 gün önceden ankaradaymışta ayarlamış..Çıktık restoranta herkes biliyo benden başka özel masa ankara manzarası...Ama benm balım yüzüğü arabada unutmuş:27::27::27:teklif yalan oldu anlıcağın:9::9:sonra meclis bahçesinde mail atmam lazım 2 dakika oturak dedi olur dedim fotoğraf makinasını çıkardı resmlere bakmam için evi videoya almış şurasına şunu koyarız buraya bunu yaparız falan pcdende yalının bir tek sen eksiksin açtı video bitti yüzük çıktı:52::52::52:ayyy ne gündü ama:38::38::38::38:

günaydın kızlar azıcık canm sıkkın cuma günü hataydan kalkışlar iptal oldu yani kociş cuma gelemiyor..Cumartesi adana aktarma gelecek ve aynı gün dönecek 4 güncükcük:14::14::14::14::14::14:

Hayırlısı olsun Elifcim
Seni anlayabiliyorum ( Tekirdağ da asker ziyaretine gidip aynı gün dönmek zorunda olan biri olarak , ki askerler 5 dedim mi birliğe gitmek zorunda yani.. )
Ama gün gelecek bunları güzel bir anı olarak yad edeceksiniz kendi yuvanızda inşallah :16: üzülme..

Teşekkür ederim
Ben indim mutfağa ıhlamur alacaktım sabah gelirken
Meğer şu an çay yetişmiyo diye ıhlamur yapmamışlar, öğleden sonra yaparlarmış

Eşimde akşam bana, sıcak su-limon-bal karışımı yaptı
Çok ekşiydi ama bitirdim ( Yarım limon yerine tam limon sıkmış ta :9: )

şifa olsun kadercim..:31: bal ve tarçın macunu yemedin değil mi:26:

Günaydın kızlar, bende geldim, kısık gözlerle bakıyorum monitöre...
Yorgunum yaw ve uykum varrr... Her zamanki gibi... :31:

Elif'cim harika bir teklif almışsın, çok romantik canım yaa...:16: Maşallah... :nazar: :nazar: :nazar:

Krizsavar'cım, maşallah her noktada beni düşünüyorsun, çok teşekkür ederim... :16:
Amway ürünlerinde bu bahsettiğin kimyasallar yok, internet üzerinden alışveriş yapabiliyorsun.
Yani ürünleri kendi sitesinden satın alabiliyorsun... :34:

Kader, çok geçmiş olsun canım...
Biraz dikkat et kendine yahu, buzlu buzlu kola mı içilir bu havalarda??? :20:
Yaramaz, muzip çocuk gibisin vallahi... :9: :9:

:16:16 canlar bende sizin gbi profilime resim yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen aşama aşama yazarmısınız nasıl yapıcağımı lütfennnnnnnnnn :16: :16:

efet:17::17:aslında akıllım atakulede teklif edecekmiş düşün oraya gittik asansördeki görevlide tek bir gül binince adam bana verdi:1::1:şaşırdım meğerse bizimki 1 gün önceden ankaradaymışta ayarlamış..Çıktık restoranta herkes biliyo benden başka özel masa ankara manzarası...Ama benm balım yüzüğü arabada unutmuş:27::27::27:teklif yalan oldu anlıcağın:9::9:sonra meclis bahçesinde mail atmam lazım 2 dakika oturak dedi olur dedim fotoğraf makinasını çıkardı resmlere bakmam için evi videoya almış şurasına şunu koyarız buraya bunu yaparız falan pcdende yalının bir tek sen eksiksin açtı video bitti yüzük çıktı:52::52::52:ayyy ne gündü ama:38::38::38::38:

Çok romantik çoookkk...
Müzik falan harika olmuş ya... :16: :16:

Benim değişik ya
Önce öksürük başladı ve ben bahsettiğim sebeplerden ötürü öksürükten nefret eden ilaçlardan bıkmış biriyim
Öksürük için bal-zencefil-karabiber kullandım, o çok şükür geçti sayılır
Ama bu kez bademciklerim hortladı :19: dün birazcık buzlu kola içmiştim dışarda ondan sanırım :17: tam atlatmadan içtiğimden olabilir

Ben genel de kıl payı kurtarırım zaten paçayı :4::27:
benimde son dk gollerim meşhurdur:1::1::1:bu arada çok geçmiş olsun ada çayı alıp içmeyi deneyebilirsin:51::51::51:

Kader, çok geçmiş olsun canım...
Biraz dikkat et kendine yahu, buzlu buzlu kola mı içilir bu havalarda??? :20:
Yaramaz, muzip çocuk gibisin vallahi... :9: :9:

Teşekkür ederim :17:
Şey aslında ben toktum
Birşey yemeyeceğim dedim
Ama kolaya dayanamam, kola istedim( Dün akşam eski işyerimden bi abla ile görüştük, eşimle beraber )
Kola buzluydu, eşim dedi değişelim mi ?
Bende dedim yok yok böyle daha güzel :1: Onlar içmedi tek ben içtim ama kola:17:
Sabahta bi kalktım hepten ayvayı yemişim :27:

benimde son dk gollerim meşhurdur:1::1::1:bu arada çok geçmiş olsun ada çayı alıp içmeyi deneyebilirsin:51::51::51:

Golleri eşim atıyo bizde :27: ben beklerim :21:
Burda garip garip çaylar var
Ben onları hiç bilmiyorum :9: bi kere baktım tadı çok kötüydü :83:
Evde nane limonlu yeşilçay vardı ondan getirdim
Bugün ne bulursam içeceğim herhalde :27:

Çok romantik çoookkk...
Müzik falan harika olmuş ya... :16: :16:
ewet beklemediğim performanstı açıkçası kuzu..Umarım bugün kargo gelir:17::17::17:
:16:16 canlar bende sizin gbi profilime resim yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen aşama aşama yazarmısınız nasıl yapıcağımı lütfennnnnnnnnn :16: :16:
albüm ekleden tek tek pcndeki resim konumlarına gelip ekliyorsunuz

Hayırlısı olsun Elifcim
Seni anlayabiliyorum ( Tekirdağ da asker ziyaretine gidip aynı gün dönmek zorunda olan biri olarak , ki askerler 5 dedim mi birliğe gitmek zorunda yani.. )
Ama gün gelecek bunları güzel bir anı olarak yad edeceksiniz kendi yuvanızda inşallah :16: üzülme..

tabi hayırlısıda uzak olmak fena yaaa...İkimizinde canına tak etmiş 4 senedir bakalım hayırlısıyla kazasız belasız gitsin gelsinde....İnşallah o mutlu yuvamızdan buraya seslenişlerimizde olur kadercim ya:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back