2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

abimi hastaneye kaldırmışlar gecen hafta mide ameliyatı olmuştu taburcu olmustu bu gece fenalaşmış ağrıları başlamış :((((( yengemde hamile abimle hastaneye giderken düşmüş.. bebeke bişey olmamış çok şükür :(((( elim kolum bağlı çok merak ediyorum annemde abimde başka şehirlerde annem öyle fena ağlıyor ki :( kalbim daralıyor sanki :(

canım yaa çok geçmiş olsunn:26: böyle durumlarda uzak olup elden bir şey gelmemesi çok kötü ama güçlü olmak
lazım..:26: abinin ve yengenin yanında sevdiğin insanlar var, eminim ellerinden geleni de yapıyorlardır..sen de üzülüp sıkılıp kendini
harap etme..:50:

abimi hastaneye kaldırmışlar gecen hafta mide ameliyatı olmuştu taburcu olmustu bu gece fenalaşmış ağrıları başlamış :((((( yengemde hamile abimle hastaneye giderken düşmüş.. bebeke bişey olmamış çok şükür :(((( elim kolum bağlı çok merak ediyorum annemde abimde başka şehirlerde annem öyle fena ağlıyor ki :( kalbim daralıyor sanki :(

geçmiş olsun canım :26:
bir otobüse atlayıp gidemez misiniz? yardımcı olacak birileri var mı onlara? iyi ki bebişe bir şey olmamış.

:50: :50:
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

oo süpermiş canım benim.:31: afiyet, şeker olsun..kimbilir ne güzeldir şimdi oralar değil mi:34:
yılbaşı yaklaşmışken görmek lazım aslında:10:

canım yaa üzülme..:26: ben de buradaki yazdıklarıma güvenmiyorum, uzun yazacaksam başka yerden kopyalıyorum bu yüzden..

Evet güzeldi, güzel geçti aslında görmek gerek ama gereksiz ya o kadar tantana.
Bilmiyorum, artık yaş mı ilerliyor nedir, kafam şişti valla kalabalığın gürültüsünden.
Bana dinginlik, sakinlik daha cezbedici geliyor bu aralar... :31:

Elif'cim üzülme sıkma canını olur arada öyle.
haklısın insan o kadar yazmışken sinir oluyor yazısı kaybolunca, fakat uzun birşey yazdığın zaman Eylül'Ün de dediği gibi bir yerden kopyalarsan (metni word'a yazıp oradan kopyalıyıp mesaja yapıştırmak) en azından canın sıkılmaz :34:

canım yaa çok geçmiş olsunn:26: böyle durumlarda uzak olup elden bir şey gelmemesi çok kötü ama güçlü olmak
lazım..:26: abinin ve yengenin yanında sevdiğin insanlar var, eminim ellerinden geleni de yapıyorlardır..sen de üzülüp sıkılıp kendini
harap etme..:50:

saolasın arkadaşım annemin sesini duyunca öyle kötü oldum ki.. annem eskişehirde abimler istanbulda ben konya da.. :( abimin yanında arkadaşı varmış yengemin yanında kızkardeşi annem ve ben uzaktan dua ediyoruz sadece :( Allah yardımcımız olsun canım herkesinde bizimde :(((

worde yazmasına gerek yok ki canım. buraya yazsın sonra da kopyala yapsın, sayfa hata verirse tekrar açıp yapıştır yapsın :44:

geçmiş olsun canım :26:
bir otobüse atlayıp gidemez misiniz? yardımcı olacak birileri var mı onlara? iyi ki bebişe bir şey olmamış.

gidemem ki canım eşimi aradım işten izni yok oda üzüldü :( beni alabilecek kimsede yok oradan :( çok şükür ki bebiş iyiymiş..

saolasın canım amin inşallah..

Uzakta hasta yakınının olmasını çok iyi bilirim, babam Amerika'da böyle hastalanmıştı.
Annem ve ben ölüp ölüp dirildik ne olacak, nasıl acaba diye, meraktan mahvolmuştuk.
Neyseki senin durumun en azından bir otobüs mesafelik öyle düşün canım.
Hem bizde çok korkmuştuk ama hamd olsun babam düzeldi, çok ciddi bir ameliyat geçirmişti.
Eminim abinde düzelecektir, kalbini ferah tut. Anneciğine ve yengene destek olmaya çalış.
Zor bir durum gerçekten, Allah yardımcınız olsun, tez zamanda iyi haberler alın inşallah...

Uzakta hasta yakınının olmasını çok iyi bilirim, babam Amerika'da böyle hastalanmıştı.
Annem ve ben ölüp ölüp dirildik ne olacak, nasıl acaba diye, meraktan mahvolmuştuk.
Neyseki senin durumun en azından bir otobüs mesafelik öyle düşün canım.
Hem bizde çok korkmuştuk ama hamd olsun babam düzeldi, çok ciddi bir ameliyat geçirmişti.
Eminim abinde düzelecektir, kalbini ferah tut. Anneciğine ve yengene destek olmaya çalış.
Zor bir durum gerçekten, Allah yardımcınız olsun, tez zamanda iyi haberler alın inşallah...

çok saolasın canım insallah tez zamanda iyi haberler alırız abim iyileşir yengem hayırlısıyla doğumunu yapar.. çok geçmiş olsun canım sizede Allah tekrarını yaşatmasın.. gelin olurken bi komsumuz arka sokak bile evinden çıkınca gurbet gelir demişti.. aynı ülkedeyiz aklım onlarda ama insan gidemeyince birden gidemiyor işte.. :( olsun inşallah iyi olsunlarda...

maşallah ii sabırlı kızsın ben asla saklayamam hemen verirrim:17::17::17:

açıklamayı kadercik yapmış:27::6:

Ben özel günleri genelde unuturum ( normalde erkekler unutur ama bizde durum tam tersi :27: )
O yüzden önceden alır işyerimde saklarım ki eşim görmesin, evet bu konuda sabırlıyım :8:

Bildiğim sürece itina ile açıklama yaparım :23:

şimdi flörtkenki resimlerimize bakarken evlenme teklifi aldığım günkileri gördüm duygulandım:25::25::25:kızlar siz nasıl evlenme teklifi aldınız ve eylüllllllll şubatta istenecek hatun olarak sen aldın mı:52::52::52::52:

Benim neredeyse sözlenecekken teklif geldi :27:
Yani evlilikten bahsediyorduk filan ama öyle yemeğe çıkmaymış tektaşmış o çoook sonra oldu
Ama çoook güzeldi :16:
Neyse ki evlenmeden önce etti teklifi en azından :27:

Çok zor bir durum, çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

fırsatınız varsa bir uçağa falan atla canım..illaki yanında birileri olur şimdi, çok zordur ama Allah kolaylık versin..şifa versin..

burdayız bestecimm:31: cuma akşama ne dersinn:3:

Ben özel günleri genelde unuturum ( normalde erkekler unutur ama bizde durum tam tersi :27: )
O yüzden önceden alır işyerimde saklarım ki eşim görmesin, evet bu konuda sabırlıyım :8:

Bildiğim sürece itina ile açıklama yaparım :23:

Benim neredeyse sözlenecekken teklif geldi :27:
Yani evlilikten bahsediyorduk filan ama öyle yemeğe çıkmaymış tektaşmış o çoook sonra oldu
Ama çoook güzeldi :16:
Neyse ki evlenmeden önce etti teklifi en azından :27:

kader hala şansım var deseneee:27:

ben çıkayım şimdilik kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim çokk sağolun.. içim biraz daha rahatladı.. kendinize çook iyi bakın hepinize kucak dolu sevgilerimle..

Ben 2 sefer evlenme teklifi aldım eşimden.
İlki çıkmaya başladığımızın 3. ya da 4. ayındaydı.
"Evleneceksin benimle değil mi? Söz ver bana!" demişti... :9: :9:

Sonrasında da (1,5 sene sonrası) çok özel bir süpriz hazırlamış (fakat ben cingöz olduğum için durumu anlamıştım, çaktırmamıştım) çok güzel bir yüzük ile evlenme teklif etmişti... :16: :16:

Back