2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben 2 sefer evlenme teklifi aldım eşimden.
İlki çıkmaya başladığımızın 3. ya da 4. ayındaydı.
"Evleneceksin benimle değil mi? Söz ver bana!" demişti... :9: :9:

Sonrasında da (1,5 sene sonrası) çok özel bir süpriz hazırlamış (fakat ben cingöz olduğum için durumu anlamıştım, çaktırmamıştım) çok güzel bir yüzük ile evlenme teklif etmişti... :16: :16:

ne güzell:31: valla eskiden pek bir hevesim vardı bu teklifle ilgili de zamanla insan alışıyor mu ne..:27:
nasıl olsa hazırlık yapıyorum ,evleniyorum diyorsun.ondan sanırım ya da alıştırdım kendimi..

bizimki pek bilmez yapısı gereği de..:34: onu olduğu gibi kabul ettiğim içinde olabilir..:31:

kriz ekledim fotoğraflarımı daa:29:

ne güzell:31: valla eskiden pek bir hevesim vardı bu teklifle ilgili de zamanla insan alışıyor mu ne..:27:
nasıl olsa hazırlık yapıyorum ,evleniyorum diyorsun.ondan sanırım ya da alıştırdım kendimi..

bizimki pek bilmez yapısı gereği de..:34: onu olduğu gibi kabul ettiğim içinde olabilir..:31:

kriz ekledim fotoğraflarımı daa:29:

Olsun ettir , içinde kalmasın :1:

Beni zaten görmüştünüz :33:

Evet öyle oluyor insan, bende beklemiyordum hiç evlenme teklifi.
Fakat arkadaşlarımızın bir kaç olmuştu evlilik teklifi aldığı.
Eşimde o zamanlar sanıyorum "bende böyle bir süpriz yapsam sevinir" diye düşündü.
Yoksa kendisi oturup düşünebilecek tarzda biri değil.
Süpriz yapmakta biraz beceriksizdir... :9:

Ama ilk geçirdiğimiz yılbaşında çok güzel bir süpriz yapmıştı onu hiç unutamıyorum... :16: :16:
Ne güzel günlerdi yaaa... :106:

Eşimde o zamanlar sanıyorum "bende böyle bir süpriz yapsam sevinir" diye düşündü.

Ama ilk geçirdiğimiz yılbaşında çok güzel bir süpriz yapmıştı onu hiç unutamıyorum... :16: :16:

o gün neler olmuştu, seni dinliyoruz souvvenir dikkatli gözlerle :53:

Olsun ettir , içinde kalmasın :1:

Beni zaten görmüştünüz :33:

gelinlik modelleri ekledim kadercim.:31:
fikir şeetmek için kendi fotoğraflarımı da koydum..:9:

yapısı itibariyle ben de beklemiyorum canımcım..:31:
hani o yönde beklentilerimi sıfırladım.ama bazen cidden çok şaşırtabiliyor beni.:17:
bakalım kısmet, şu süreçleri hayırlısyla bir atlatırsak..

Anlatasım geldi...
İlk yılbaşımızda ben doğal olarak evde anneciğimde pijamalarımla oturuyorum.
Tv başında yayılmışız bir güzel, yalnız olunca annemle ben, ne yapacağız ki zaten...
Ama eşimin ailesi çok geniş, kuzenler, teyzeler, hepsi bir arada kutlar yılbaşını, hem güzel hem de eğlenceli.
O da oradaydı ozaman, mesajlaşıyorduk "ne kadar üzücü ayrıyız bu yılbaşı vs." gibilerinden...

Telefonum çaldı saat 11:30 gibi, o zamanlar sevgiliyiz tabii ki.
Hemen açtım ve odama gittim konuşmak için, ne var ne yok ne yapıyorsun muhabbeti geçti aramızda.
Sonra dedi ki "sen odana geçtin galiba, ışığı yandı" dedim evet ne kadarda tanımaya başladın beni.
Artık telefonla konuşurken odama geçtiğimi biliyorsun dedim, sonra dank etti, ışığı nerden gördün dedim.,
Dedi ben kapının önündeyim, bi gelsene dışarı...

Ben sevinçten eteklerim zil çalıyor, anneme koştum "ben bi kapının önüne çıkıcam geliyorum" dedim.
Annemde "neee, kızım delirdin mi gece gece ne işin var" dedi.. dedim "O geldi, bi bakıcam geliyorum" ve fırladım.
Üzerimde pijamalar, üstümde paltomla... :9: :9:

Arabasıyla gelmiş tabii, gel bir arabada sigara içelim dedi, oturduk iki sohbet sonra dedi ben kaçarak geldim.
O yüzden beklerler gideceğim, ama seni görmeden edemedim. Bu yılbaşı buruk geçmesin içim elvermedi dedi.
Çok mutlu olmuştum yaa... :16: :16:
Ve arabadan indim sonra bi baktım koccaman bir çiçek buketi çıkarttı arabadan.
Ben ağzım kulaklarımda eve girdim... Annem bile şaşırdı ve hatta geçen akşam konusu da geçti bunun... :16:

veeee bir şarkı armağan ediyorum, içimden geldi:

[video=youtube;q6CA-7_e-JA]http://www.youtube.com/watch?v=q6CA-7_e-JA[/video]

çok romantik :16: erkeklerin safça ve masumca sevmelerine, jestlerine bayılıyorum :16: bir de erkek milleti kötü derler, yok hep aynı şeyi düşünür derler. bak adamcağız ne kadar tatlı bir sürpriz yapmış :16:

Böyle güzel anları hatırlamak beni çok mutlu ediyor kızlar...
Ama tek taraflı paylaşım olmuyor yani... :19:Sizde anlatııınnn... :16:

çok romantik :16: erkeklerin safça ve masumca sevmelerine, jestlerine bayılıyorum :16: bir de erkek milleti kötü derler, yok hep aynı şeyi düşünür derler. bak adamcağız ne kadar tatlı bir sürpriz yapmış :16:

Evet, ama erkeklerin genelinde bir odunluk var... :9: :9:
Böyle güzel zamanlar o odunluklarını unutturuyor bence... :34:
Çok romantik değildir eşim, fakat bazen böyle bir an geliyor ben bile şaşırıyorum yaptıklarına...
Sanırım içten gelmesi bütün mevzu, o akşam gerçekten beni görmek istemiş önemli olan nüansta bu zaten.
İçten gelince, herşeyi yaparlar bence... :16:

Böyle güzel anları hatırlamak beni çok mutlu ediyor kızlar...
Ama tek taraflı paylaşım olmuyor yani... :19:Sizde anlatııınnn... :16:

benim aklıma olay olarak bir şey gelmiyor da her aldığım kitabı kendisi de alıp okuması çok etkiliyordu, benimle ilgili notlar alıyordu, ilgilendiğim her şeyi takip ediyordu. bu bana aşık ya, havalarına giriyordum, güzeldi :9::9::9:
dün de organik diye aldığım; ama çevremdekilerin pek inanmadığı ürünler gelince ilgilenmesi çok hoşuma gitti. halıdaki lekeye döktüm, koşa koşa içeri girip bebiş leke gitti" dedim, o da koşarak halının yanına geldi :9: benimle birlikte inceledi. böyle ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor, romantikim benim :38:

benim aklıma olay olarak bir şey gelmiyor da her aldığım kitabı kendisi de alıp okuması çok etkiliyordu, benimle ilgili notlar alıyordu, ilgilendiğim her şeyi takip ediyordu. bu bana aşık ya, havalarına giriyordum, güzeldi :9::9::9:
dün de organik diye aldığım; ama çevremdekilerin pek inanmadığı ürünler gelince ilgilenmesi çok hoşuma gitti. halıdaki lekeye döktüm, koşa koşa içeri girip bebiş leke gitti" dedim, o da koşarak halının yanına geldi :9: benimle birlikte inceledi. böyle ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor, romantikim benim :38:

Çok güzel ya, :16:bence de romantik birşey. Bende romantik buluyorum bu tarz şeyleri...
İnsan mutlu oluyor eşi de ilgilenince... :34:
Aman maşallahhh... Allah nazarlardan saklasın, hep böyle olun inşalllahhh... :nazar::nazar::nazar:

Back