2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bir deli taş atmış kırk akıllı işin içinden çıkamamış misali..:52:
bırakın kızlar yaaa herkes üşüşmüş adamda kendini bişiy sanmasın..dandik dandik cümleler
akla zarar haller..ne manyaklar var Allah ım..

ben birazdan kaçar..size iyi akşamlar hatunlar....:16::16::16:

Kızlar İyi akşamlar biraz işlerim var ardından çıkarım... Kendinize iyi bakın..

İyi akşamlar kızlar, kendinize iyi bakın... :3: :3:
Yarın görüşmek üzere diyorum, bende ufaktan gidiyorum..
Öptüüümmm... :54::54:

günaydın arkadaşlar, aranızda kimyager veya kimya mühendisi var mı :44: hızlı bir giriş oldu :17:

kızlar diş macunlarında olmaması gereken maddeleri açıklıyorum, araştırdığım kadar olanı :53::
triclosan, sülfatın her çeşidi, sodyum florür.

özellikle bebek düşünen souvvenir arkadaşımızdan triklosansız diş macunu kullanmasını istiyorum. çünkü anne karnındaki çocuğa zararları çokmuş, bebeğin yeterli oksijen almasını engelliyormuş. daha detaylı araştırılabilir. organik pazarlar olsa buralarda keşke. neyse araştırıyorum bakalım :31:
ürtekram diye bir şampuan buldum nette, içinde nerdeyse hiç kimyasal yok. kullanan oldu mu :44:

keşke tüm sevdiklerime sağlıklı şeylerden alabilsem :14: annişkom sülfatlı fosfatlı deterjanlar, şampuanlar, sabunlar kullanıyor, ablalarım kardeşlerim :14: :14: :14: ama param çok değil ki :50: kendimi suçlu hissediyorum :43:

Son düzenleme:
bugünü kimya günü ilan ediyorum. güvenilir kaynaklardan kozmetiklerde deterjanlarda olmaması gereken maddeleri araştırıp not almaya çalışacağım. beni kandıramayacaklar artık :20:
iki gün önce bohçamda gelen nivea peelinge baktım, aman Allah'ım sülfatlar parabenler... nasıl kullanayım şimdi ben onu, bir sürü şeyi atasım var ama israf olacak :26:

kızlar diş macunlarında olmaması gereken maddeleri açıklıyorum, araştırdığım kadar olanı :53::
triclosan, sülfatın her çeşidi, sodyum florür.

özellikle bebek düşünen souvvenir arkadaşımızdan triklosansız diş macunu kullanmasını istiyorum. çünkü anne karnındaki çocuğa zararları çokmuş, bebeğin yeterli oksijen almasını engelliyormuş. daha detaylı araştırılabilir. organik pazarlar olsa buralarda keşke. neyse araştırıyorum bakalım :31:
ürtekram diye bir şampuan buldum nette, içinde nerdeyse hiç kimyasal yok. kullanan oldu mu :44:

bu konularda candann ablamın inanılmaz bilgisi vardır..sağolsun her konuşmamızda da paylaşır..

ablammm duy sesimi , çok çalışıyorsun çoooookkk:29:

krizcim, sen sivastasın ve nasıl organik ürün bulmakta zorlanıyorsun?
bu macun vs bilmem ne neyse ama hepimizden sağlıklı besleniyorsunuzdur.:26:

bu konularda candann ablamın inanılmaz bilgisi vardır..sağolsun her konuşmamızda da paylaşır..

ablammm duy sesimi , çok çalışıyorsun çoooookkk:29:

krizcim, sen sivastasın ve nasıl organik ürün bulmakta zorlanıyorsun?
bu macun vs bilmem ne neyse ama hepimizden sağlıklı besleniyorsunuzdur.:26:

canım kastettiğim organik pazarlar, nerden bulcam ki :44: hem sivasta tarım nerdeyse sıfır, sebzeler meyveler bir tuhaf, doğru dürüst pazar yok. artık her şeyde katkı var. siz orda niye sağlıksız beslenesiniz ki :26: aynı ürünler markette pazarda... büyük şehirlerde organik pazarlar var, seçenek var... ben burda tam buğday unu bile bulamıyorum :19:

Günaydın :68: bademcikler hepten nanay :50:

candan abla ne iş yapıyor eylül? bekliyoruz onu buraya dört gözle.
günaydın kader. ben iki gün mandalina yediğimde geçmişti bademciklerim. sen geçsin diye bir şeyler yaptın mı? geçmiş olsun bu arada.

abimi hastaneye kaldırmışlar gecen hafta mide ameliyatı olmuştu taburcu olmustu bu gece fenalaşmış ağrıları başlamış :((((( yengemde hamile abimle hastaneye giderken düşmüş.. bebeke bişey olmamış çok şükür :(((( elim kolum bağlı çok merak ediyorum annemde abimde başka şehirlerde annem öyle fena ağlıyor ki :( kalbim daralıyor sanki :(
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin...

Ben özel günleri genelde unuturum ( normalde erkekler unutur ama bizde durum tam tersi :27: )
O yüzden önceden alır işyerimde saklarım ki eşim görmesin, evet bu konuda sabırlıyım :8:

Bildiğim sürece itina ile açıklama yaparım :23:

Benim neredeyse sözlenecekken teklif geldi :27:
Yani evlilikten bahsediyorduk filan ama öyle yemeğe çıkmaymış tektaşmış o çoook sonra oldu
Ama çoook güzeldi :16:
Neyse ki evlenmeden önce etti teklifi en azından :27:
az farkla sıyırmışın sende:1::1::1:
Böyle güzel anları hatırlamak beni çok mutlu ediyor kızlar...
Ama tek taraflı paylaşım olmuyor yani... :19:Sizde anlatııınnn... :16:

sovi..ben ankarada eğitimdeyken benmki süprüz yaptı..Halamlarda kalıyorum sabah kapı çaldı pijamalarla açtım adam görünümlü yüzünü koca bir çiçek kaplamış biri tek gözle kim olduğunu anlamaya çalışırken bir baktım bnmki:9::9:hemmen hazırlandık ankara göksu parkına gittik..Yüzen marine tarzı bir yerde müthiş bir göl üstü kahvaltısı sonrası atatürk orman çifliği turu yaptık..Sonra hayvanat bhçesinin içinde fayton turu:21:ardından atakulede müthiş bir yemek...TBMM meclisi bahçesinde bie yaptığı evin anlatımlı videosu ardından taa taamm tek taş:17::17::17:hiç unutamam onu sanırım:17::17::17:defalarca söylenen evlen benmle cümlelerinden sonra beni en etkileyen teklif..off .offf özlemmmmmmmmm:14::14::14:

Back