Ben 2 sefer evlenme teklifi aldım eşimden.
İlki çıkmaya başladığımızın 3. ya da 4. ayındaydı.
"Evleneceksin benimle değil mi? Söz ver bana!" demişti...
Sonrasında da (1,5 sene sonrası) çok özel bir süpriz hazırlamış (fakat ben cingöz olduğum için durumu anlamıştım, çaktırmamıştım) çok güzel bir yüzük ile evlenme teklif etmişti...
ne güzellvalla eskiden pek bir hevesim vardı bu teklifle ilgili de zamanla insan alışıyor mu ne..
nasıl olsa hazırlık yapıyorum ,evleniyorum diyorsun.ondan sanırım ya da alıştırdım kendimi..
bizimki pek bilmez yapısı gereği de..onu olduğu gibi kabul ettiğim içinde olabilir..
kriz ekledim fotoğraflarımı daa
Evet öyle oluyor insan, bende beklemiyordum hiç evlenme teklifi.
Fakat arkadaşlarımızın bir kaç olmuştu evlilik teklifi aldığı.
Eşimde o zamanlar sanıyorum "bende böyle bir süpriz yapsam sevinir" diye düşündü.
Yoksa kendisi oturup düşünebilecek tarzda biri değil.
Süpriz yapmakta biraz beceriksizdir...
Ama ilk geçirdiğimiz yılbaşında çok güzel bir süpriz yapmıştı onu hiç unutamıyorum...
Ne güzel günlerdi yaaa... :106:
Olsun ettir , içinde kalmasın
Beni zaten görmüştünüz
Evet öyle oluyor insan, bende beklemiyordum hiç evlenme teklifi.
Fakat arkadaşlarımızın bir kaç olmuştu evlilik teklifi aldığı.
Eşimde o zamanlar sanıyorum "bende böyle bir süpriz yapsam sevinir" diye düşündü.
Yoksa kendisi oturup düşünebilecek tarzda biri değil.
Süpriz yapmakta biraz beceriksizdir...
Ama ilk geçirdiğimiz yılbaşında çok güzel bir süpriz yapmıştı onu hiç unutamıyorum...
Ne güzel günlerdi yaaa... :106:
o gün neler olmuştu, seni dinliyoruz souvvenir dikkatli gözlerle
Sen paparazzi filan olmalıymışsın
lisede istiyordum zatenneyse ki şimdiki meslek de paparazziliğe benziyor zaten
artı ben seni görmedim
İyi en azından yakın bi meslek seçmişsin
Şimdi yok ki ama silmiştim
ama tekrar yükleyebilirsinbenim gözlerimin ne eksiği var gören gözlerden
çok romantikerkeklerin safça ve masumca sevmelerine, jestlerine bayılıyorum bir de erkek milleti kötü derler, yok hep aynı şeyi düşünür derler. bak adamcağız ne kadar tatlı bir sürpriz yapmış
Böyle güzel anları hatırlamak beni çok mutlu ediyor kızlar...
Ama tek taraflı paylaşım olmuyor yani...Sizde anlatııınnn...
benim aklıma olay olarak bir şey gelmiyor da her aldığım kitabı kendisi de alıp okuması çok etkiliyordu, benimle ilgili notlar alıyordu, ilgilendiğim her şeyi takip ediyordu. bu bana aşık ya, havalarına giriyordum, güzeldi
dün de organik diye aldığım; ama çevremdekilerin pek inanmadığı ürünler gelince ilgilenmesi çok hoşuma gitti. halıdaki lekeye döktüm, koşa koşa içeri girip bebiş leke gitti" dedim, o da koşarak halının yanına geldibenimle birlikte inceledi. böyle ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor, romantikim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?