2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

*Çocuğunuzu Büyütürken Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları
Kıskançlık- Ağlama- Öfke- Beslenme- Davranış

ilerde almak lazım bu kitabı ömür yeterse :31: can sıkıntısından kitap bakıyorum :15:

1 TL de nazarım olsun :nazar::27:
Yok ben yeni yılda hediyeleşmiyorum :33:
Sevgililer gününde vereceğim , bi daha ki sevgililer gününe kadar idare etsin :8:
maşallah ii sabırlı kızsın ben asla saklayamam hemen verirrim:17::17::17:
kızlar hiç bowling oynadınız mı?
vatandaş bu hata bowling oynayalım diyorda:27:

hayır bişiy değil topla yuvarlanır mıyım acep merak ettim..:9::9:
kuzum ben tam bir bowling hastasıyım biz nişanlımla çok zevk alırız defalarca oyun bitmeden aynı yerde uzattığımız olur..Arkadaşlarınızlada çokk eğlenirsiniz takım takım yada herkes tek...Ama biz sevdicekle defalarca rakip olduk :27::27:yemeğine çikolatasına çok oynadık kesinlikle git:29::29:
kızlar bu kavanoz içinde bilgi istiyorum ne bunlar
açıklamayı kadercik yapmış:27::6:
canım sıkılıyoooooor :30:

ne oldu kuzuk:33::33::33::33::33:

şimdi flörtkenki resimlerimize bakarken evlenme teklifi aldığım günkileri gördüm duygulandım:25::25::25:kızlar siz nasıl evlenme teklifi aldınız ve eylüllllllll şubatta istenecek hatun olarak sen aldın mı:52::52::52::52:

şimdi flörtkenki resimlerimize bakarken evlenme teklifi aldığım günkileri gördüm duygulandım:25::25::25:kızlar siz nasıl evlenme teklifi aldınız ve eylüllllllll şubatta istenecek hatun olarak sen aldın mı:52::52::52::52:

ben almadım :44: adama ben sevmem öyle şeyleri, utanırım, gerilirim falan dedi. hakikaten de etmedi :9: uslu çocuk :55:

sen nasıl aldın anlat bakem :31:

biri beni mi çağırdıı:10::10::10:

yaa bana da uyku bastırdı sormayın..:8:

yok evlenme teklifi neyim almadım.:9::9:
çok ilginçtir, her görüştüğümüzde evliliğimize dair konular geçer,planlarız
ailelerin tanışması vs ama teklif falan yok..:9::9::9:

ama ilk buluşmada bana gelin damat objeli kolye almıştı, çok şaşırmıştım, onu evlenme teklifi olarak kabul ediyorum :9:

ben almadım :44: adama ben sevmem öyle şeyleri, utanırım, gerilirim falan dedi. hakikaten de etmedi :9: uslu çocuk :55:

sen nasıl aldın anlat bakem :31:

biri beni mi çağırdıı:10::10::10:

yaa bana da uyku bastırdı sormayın..:8:

yok evlenme teklifi neyim almadım.:9::9:
çok ilginçtir, her görüştüğümüzde evliliğimize dair konular geçer,planlarız
ailelerin tanışması vs ama teklif falan yok..:9::9::9:

sen dokandır o anlar:27::27::27:bence 1 kerecik olacak bişe güzel olsun:27:

Bende geldim kızlar, ofisçe yemeğe gittik...
Süpriz oldu bana da, nişantaşına götürdü müdür sağolsun..
biraz gezdik tozduk ama fazla yürümekten ayaklarım ağrıdı...
12'de çıktık ofisten, 3'te döndük :9:

tam 3 paragraf size evlenme teklifimi yazdım gönder dedim hata oldu hepsi gitti tekrarda yazmıcam...çatlayabilirim sinirden şu an:14::14::14::14::14::14::14::14:

abimi hastaneye kaldırmışlar gecen hafta mide ameliyatı olmuştu taburcu olmustu bu gece fenalaşmış ağrıları başlamış :((((( yengemde hamile abimle hastaneye giderken düşmüş.. bebeke bişey olmamış çok şükür :(((( elim kolum bağlı çok merak ediyorum annemde abimde başka şehirlerde annem öyle fena ağlıyor ki :( kalbim daralıyor sanki :(

Bende geldim kızlar, ofisçe yemeğe gittik...
Süpriz oldu bana da, nişantaşına götürdü müdür sağolsun..
biraz gezdik tozduk ama fazla yürümekten ayaklarım ağrıdı...
12'de çıktık ofisten, 3'te döndük :9:

oo süpermiş canım benim.:31: afiyet, şeker olsun..kimbilir ne güzeldir şimdi oralar değil mi:34:
yılbaşı yaklaşmışken görmek lazım aslında:10:

tam 3 paragraf size evlenme teklifimi yazdım gönder dedim hata oldu hepsi gitti tekrarda yazmıcam...çatlayabilirim sinirden şu an:14::14::14::14::14::14::14::14:

canım yaa üzülme..:26: ben de buradaki yazdıklarıma güvenmiyorum, uzun yazacaksam başka yerden kopyalıyorum bu yüzden..

Back