- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Benim henüz bi menüm yok
Napsam ki eve gidince
Ne eserse onu yapıyorum bazen
Dün kısır yaptım mesela
Çok şükür aynı şehirdeyiz de yine de çok üzülüyorum bir de annem çok ağlıyormuş bana yansıtmıyor ama komşumun kızı var onunla görştüm bir de erkek kardeşim var o da söyledi alışamadı hala annem bir yanım onun yanında aklıma geliyor bazen üzülüyorum ben evin çingenesiydim sürekli vızır vızır konuşurdum şimdi sessizlik olunca dayanamıyor galiba...
ben yapsam eşim yemekten kabul etmez kısırı yaısrarla sulu yemek ister eğer mümkünse sebze olsun der
nohutu bende yeni öğrendim :) etli olunca güzel oluyor.. benim eşim tatlı sevmez malesef tatlıları hep kendime kadar yapmaya çalışırım ben :) sütlaçın şekerini tadarak ayarlamaya çalış canım ben bi kere tarifin aynısını yaptım ama çok tatlı olmuş..
yok iyiyim canım, geçen hafta biraz suratsızdım sadece
Benim eşim ksıır çok sever
Ben biraz rahatsızdım bir de metrobüste kötü oldum diye
Kendisi makarna yapacaktı
Epeydir kısır istemedin ? dedim.. Aslında aklıma geldi ama bugün biraz kötüsün diye söylemedim dedi
Kısır da ne var 2 dk yaparız sen kıvırcıkları filan doğra yeter dedim
Normalde çok yer hatta böyle şeyler ama şimdi arada bir yiyo, zayıflamak istiyomuş diye ya çorba ya salata ile geçiştiriyo akşam yemeklerini
Ben kendime cips, çikolatalı gofret, kuruyemiş filan zula yapıyorum
kısırın içine isot atıp birazda yogurup etsiz çiğköfte yapıyorum ben bol limonlu çok güzel oluyor canım internetten bakmıştım :)
ben yapsam eşim yemekten kabul etmez kısırı yaısrarla sulu yemek ister eğer mümkünse sebze olsun der
ben birde farklı sehirdeyim canım öyle acı verici ki.. tek kızım birde yoklugumu kesin hissetmişlerdiroyyh çok özledim annemi babamı
kızlar ben şimdilik kaçar :) kocişim gelcek az sonra.. hepinize mutlu ve güzel bir akşam diyorum..
sevgilerimle
Allah ailene de sana da yardım etsin canım .... Bu arada ben sana Hoşgeldin dememiştim:))) şaşkınlık kusura bakma...
günaydınnn ben de geldimmm
hoşgeldinn canım :)))
hoşbuldumm
erkencisin sen de çalışıyor muydun?
yok çalışmıyorum :) eşimi uğurladım çay içip haberlere bakıyorum :)
afiyet olsunn
konya da hava nasıl? en son geçen yaz oradaydım..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?