Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese günaydın kızlar, mutlu bir gün olur inşallah....
Elif'cim, hadi bakalım inşallah hayırlısı ile gelir hediyem...
Bu arada sen aldın mı? Eline ulaştı mı? meraktan çatlıcam...
Krizsavar, canım böyle yapma işte.
O an eşin öyle dediyse sende durumunu açıklarsan, arada herhangi bir küslük olmadan orta yolu bulursunuz.
"hiç birşey yemedin bir daha hazırlamayacağım" diyorsa, sende dersin "hayatım bak görüyorsun, ortalığı toparlamaya çalıştım o yüzden yemeye fırsatım olmadı, ama yarın birlikte yaparız kahvaltımızı, işleri sonraya bırakırım" dersin...
Genelde erkekler böyle "birşey yaptım olmadı, bi daha yapmayacağım" diyerek sıyrılmaya çalışıyorlar veya memnuniyetsizliklerini böyle anlatmaya çalışıyorlar. Bende eşime diyorum "bak hayatım bundan bundan dolayı olamadı, bi daha ki sefere bende / sende dikkat ederiz olur" o zaman "afedersin hayatım, haklısın" diyebiliyor mesela... Bir de bu yolu dene![]()
O zaman sen bilirsin cancazım, eşini en iyi sen tanırsın ve nasıl davranacağını da en iyi sen bilirsin...![]()
ya şu dil çıkaran animasyona hastayımthank you madamama gerginliğim hala geçmedi, gidip konuşsam keşke
![]()
gıcık bebek![]()
günaydın kızlar![]()
Karı - koca trip atan atana![]()
![]()
kanks günaydın nasılsın bakem arızalar diyarında ne var ne yok![]()
Karı - koca trip atan atana![]()
![]()
bircannnn, resimleri gördüm, çoook sağol, sonundaçooook mutluluklar diliyorum, fotolarda yorgunluktan sanırım yüzünüz gülmemiş pek ama eminim çok mutluydunuz o gün. Rabbim devamını nasip etsin
gelinlik yakışmış, ama rujunu niye az sürmüşler
![]()
günaydın kızlar![]()
sendede mi öyle bir durum var kadercim![]()
hoşbulduk teşekkürler iyiyim siz nasılsınızhoşgeldiniz arthea ve ilkay, sizler nasılsınız bakalım?
çok sayıda arıza var tabisi :104: