2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

$5596a656-ea85-43d9-96b8-8719acd19437.jpg $b50176af-bafa-4a1e-b496-04b4b1eb9729.jpg $ca86e460-7219-4532-adea-5ac1eb0238a4.jpg
hooppss sabah sabah cicişler aldım:16::16::16::16:

canım her zaman anlayışlı olmak da çok sıkıyor insanı ya :9: yoksa dediğini yapıyorum, zaten öğlen yapacağımız konuşma da bu olacak. ama ben surat asmak istiyorum yaa. geçen surat astım, karşıma oturup beni izledi ben konuşana kadar :9: naz etmenin de güzel tarafları var, insanın hoşuna gidiyor.
sabah mesaj attım, geç kalktığımız için gergindim ve geç kalacağım için de kahvaltıdan alamadım. tepkinden dolayı çok üzgünüm. bir daha hazırlamanı istemem tamam dedim. o da bir daha erken kalkarız, tamam yazmış :63:

Herkese günaydın kızlar, mutlu bir gün olur inşallah.... :3:
Elif'cim, hadi bakalım inşallah hayırlısı ile gelir hediyem... :8:
Bu arada sen aldın mı? Eline ulaştı mı? meraktan çatlıcam... :17:

Krizsavar, canım böyle yapma işte.
O an eşin öyle dediyse sende durumunu açıklarsan, arada herhangi bir küslük olmadan orta yolu bulursunuz.
"hiç birşey yemedin bir daha hazırlamayacağım" diyorsa, sende dersin "hayatım bak görüyorsun, ortalığı toparlamaya çalıştım o yüzden yemeye fırsatım olmadı, ama yarın birlikte yaparız kahvaltımızı, işleri sonraya bırakırım" dersin...
Genelde erkekler böyle "birşey yaptım olmadı, bi daha yapmayacağım" diyerek sıyrılmaya çalışıyorlar veya memnuniyetsizliklerini böyle anlatmaya çalışıyorlar. Bende eşime diyorum "bak hayatım bundan bundan dolayı olamadı, bi daha ki sefere bende / sende dikkat ederiz olur" o zaman "afedersin hayatım, haklısın" diyebiliyor mesela... Bir de bu yolu dene :34:

gelmedi sovi merakla bekliyorum:40::40::40::40:

O zaman sen bilirsin cancazım, eşini en iyi sen tanırsın ve nasıl davranacağını da en iyi sen bilirsin... :34:

bircannnn, resimleri gördüm, çoook sağol, sonunda :16: çooook mutluluklar diliyorum, fotolarda yorgunluktan sanırım yüzünüz gülmemiş pek ama eminim çok mutluydunuz o gün. Rabbim devamını nasip etsin :16: gelinlik yakışmış, ama rujunu niye az sürmüşler :50:

Biz normalde eve birşey lazımsa giderken alırız, zaten yolumuzun üstü market..
Dün eşim dedi ki eve birşey lazım değil ama sen abur cubur istersen alalım?
Ben yok istemiyorum dedim..

Sonra bişeyler yedik, bir de hastayım diye bal-zencefil-karabiber yedim..
Cips krizim tuttu :17:
Gelirken sorduğu halde istemiyorum dediğim için de söyleyemiyordum
Im cım kem küm ettim galiba
Ne oldu dedi bişey mi istiyorsun :27: galiba böyle istiyorum birçok şeyi :9:
Şey ... Cips dedim :17:
Çıktı aldı, soğuk ve yeni geldik yorgundur diye kıyamadım boşver dedim ama gidip alıp geldi sağolsun eşim :16:

Belki ufak birşey ama ben çok mutlu oldum :119:

bircannnn, resimleri gördüm, çoook sağol, sonunda :16: çooook mutluluklar diliyorum, fotolarda yorgunluktan sanırım yüzünüz gülmemiş pek ama eminim çok mutluydunuz o gün. Rabbim devamını nasip etsin :16: gelinlik yakışmış, ama rujunu niye az sürmüşler :50:

Canım teşekkür ederim yorgunluk değil de herkese gülücükler dağıtmaktan insan nasıl durduğunu unutuyor ben de sonradan gördüm nasıl durduğumu hazırlamıyorum yani ..:9: stüdyo fotolarında ağzım kulaklarımdadır kesin henüz almadık onları Rujum çok koyu idi ama o resimler kınanın sonunda ve düğünün sonunda çekilmiş fotolar ben ruja alışkın olmadığım için silindi sanırım...

günaydın kızlar :68:

Günaydın canım...

ufak değil koskocaman canım, altında kocaman bir fedakarlık, eşi için çok da kolay olmayan -en azından rahat bozucu- bir şey yapma var :16:

Back