2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

araştır tatlım .. ben en çok pembe kuartz seviyorum, pembeyi sevdiğimden belki de .. internette bir site var acaba ordan alsam mı:26:

sen nerden öğrendin bu taşı canım? ben şimdi tuz lambası olayına inanıyorum; çünkü söyleyen profesör, bilim adamı. bunu kim söylemiş, bakıyorum ama pek bir şey bulamadım, benim gördüğüm beyaz :44:

sen nerden öğrendin bu taşı canım? ben şimdi tuz lambası olayına inanıyorum; çünkü söyleyen profesör, bilim adamı. bunu kim söylemiş, bakıyorum ama pek bir şey bulamadım, benim gördüğüm beyaz :44:

katıldığım bioenerjiyle ilgili bir eğitimde öğrendim canım .. onu söyleyende profesör .. taşlar çok pahalı .. 2 cm lik taş 20 lira gibi birşey ..

selammm kızlarrr naberr :) akşama menüde neler varr :) off diyet yapıyorum pek acıktım şu anda..

Ben de bikaç foto ekleyeyim hatırlayın beni anacımmmm :) ilkaytoştan feyz aldım bak şimdii :32::32::32:

Canım fotolarını gördüm çok şirinsin:))))

tmm canım sorun değil ya , o niyette biri değilsin zaten biliyorum alınmadım :16::16::16:

Canım senin fotolarını görmedim seni ekledim ama galiba fotoları çıkardın umarım geldiginde bir de benim için eklersin...

hoşgeldin bircan.
ama şimdi gitmek zorundyaım :30:

Hoşbuldum canm senin şimdi mesai bitti zaten sabah görüşürüz...

tavuklu patatesli arpacık soğanlı bir sulu yemek yapmayı planlıyorum umarım geç pişmez :9:

afiyet olsun canım :) akşam yemeği için dayanmaya çalışıyorum ama acıktım.. benim menümde mercimek çorbası patetes yemeki ve salata var :)

Kızçeler ben kına gecesi evden çıkarken gözlerim dolu doluydu ama kına yakılırken ağlamadım etrafımdaki bazı tipler sürekli omuzumdan dürtüm ağla dediler ve elleri biraz apırdı nasıl gıcık oldum anlatamam...:)))

Düğünde de evdenm çıkarken iyiydi ama düğün bittiğinde salya sümük oldum resmen o kadar çok ağladım ki eve geldiğimiz de ben hala hıçkıra hıçkıra ağlıyordum..:((( Şimdi bile aklıma geldikçe gözlerim dolu dolu oluyor...

afiyet olsun canım :) akşam yemeği için dayanmaya çalışıyorum ama acıktım.. benim menümde mercimek çorbası patetes yemeki ve salata var :)

Benim de menümde etli nohut ve pilav var dün akşam pişirim bu akşamada kaldı hayatımda ilk kez nohut yaptım ve çok iyi oldu :9: Bir de sütlaç yapıcam eşim çok seviyor onuda ilk defa yapıcam birazdan tarif bakıcam netten...

İlkaycım nasılsın herşey yolunda mı? Sanki durgun muşsun gibi bir his var içimde umarım yanılıyorumdur..

size de afiyet olsun .. benimde patates yemeği aklımdan geçti ama eşim sevmiyor diye tavukta ekledim bu sulu yemeğe bakalım .. birde salata yaparım :56:yani eşim yapar :9:

Kızçeler ben kına gecesi evden çıkarken gözlerim dolu doluydu ama kına yakılırken ağlamadım etrafımdaki bazı tipler sürekli omuzumdan dürtüm ağla dediler ve elleri biraz apırdı nasıl gıcık oldum anlatamam...:)))

Düğünde de evdenm çıkarken iyiydi ama düğün bittiğinde salya sümük oldum resmen o kadar çok ağladım ki eve geldiğimiz de ben hala hıçkıra hıçkıra ağlıyordum..:((( Şimdi bile aklıma geldikçe gözlerim dolu dolu oluyor...

aaa ağlama kuzum yaa, aynı şehirdesiniz ailenle dimi? sevdiğin adamlasın artık oohh :16:

Benim de menümde etli nohut ve pilav var dün akşam pişirim bu akşamada kaldı hayatımda ilk kez nohut yaptım ve çok iyi oldu :9: Bir de sütlaç yapıcam eşim çok seviyor onuda ilk defa yapıcam birazdan tarif bakıcam netten...

nohutu bende yeni öğrendim :) etli olunca güzel oluyor.. benim eşim tatlı sevmez malesef tatlıları hep kendime kadar yapmaya çalışırım ben :) sütlaçın şekerini tadarak ayarlamaya çalış canım ben bi kere tarifin aynısını yaptım ama çok tatlı olmuş..

size de afiyet olsun .. benimde patates yemeği aklımdan geçti ama eşim sevmiyor diye tavukta ekledim bu sulu yemeğe bakalım .. birde salata yaparım :56:yani eşim yapar :9:

:) bu erkekler böyle sanırım ya benim eşimde çok yemek ayırır etli yemekleri çok sever sebze yemeklerini pek sevmez.. ya her gün ne yapacagımı bilemez oldum :)

aaa ağlama kuzum yaa, aynı şehirdesiniz ailenle dimi? sevdiğin adamlasın artık oohh :16:[/QUOTE]

Çok şükür aynı şehirdeyiz de yine de çok üzülüyorum bir de annem çok ağlıyormuş bana yansıtmıyor ama komşumun kızı var onunla görştüm bir de erkek kardeşim var o da söyledi alışamadı hala annem bir yanım onun yanında aklıma geliyor bazen üzülüyorum ben evin çingenesiydim sürekli vızır vızır konuşurdum şimdi sessizlik olunca dayanamıyor galiba...

Back