2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ilkbahar gibi pırıl pırıl bir güneş ve hava var.. :)) evde tıkılmak istemiyorum bugün gezsem ne iyi olurr.. istanbulun neresindendiniz?

istanbul ataşehir deyim şuan:31:burası da güzel, ışıl ışıl..:16::16::16:

konya merkezde misn sen? ben bir köyüne gittim bir de merkezi biliyorum..çok güzeldir,genelde olumuz düşünürler bazıları konya için ama
ben insanlarını da , konyayı da severimm:29:

Bende ölüm dışında ayrılamam diyenlerdenim İstanbul'dan :17:

Trafik konusunda sana hak veriyorum canım ama elden ne gelir işte ,küçük yere gidince anlıyorsun biraz daha fazla kıymetini yaşadığın şehrin , .çalışan insan için çok zor yorgun argın çıkıyorsun saatlerce yollarda eve gitmeye çalışmak insana koyuyordur elbette , insan yollarda zaman kaybetmek istmiyor.

dün erken çıkınca cevaplayamadım kızlar şimdi bakıyorum geçmişe:34:

insanın nasıl mutlu olduğu ile doğru orantılı sanırım..:31:
ben okurken de küçük bir şehirde okudum.tek bir cadddesi vardı.öyle cafe falan bulmak nerdeee..şimdi değişmiştir mutlak..
o zaman istanbul dan gelenler hiç sevmezdi orayı,sızlanıp dururlardı:9: bir ben sızlanmadım sanırım..tatilerde koşarak gelirdim
denizin kokusunu çekmeye:17: 2 gün için 32 saat tren yolculuğu yapmışlığımda vardır..:10:

ama benim doğa aşkım, huzur ve sakinlik aşkım ağır basıyor anladığım kadarıyla..ileride kıyı kenti istiyoruz..karadeniz olur ege olur..
bir uçakla da tık istanbul da olurum, daha bir hasretle sarılır, bol bol gezerim inşallah:31: Rabbim sevdiğim şeylerden ayırmasın bizleri..

ben birde farklı sehirdeyim canım öyle acı verici ki.. tek kızım birde yoklugumu kesin hissetmişlerdir :( oyyh çok özledim annemi babamı :(
bu mesaj sabah sabah enerjimi düşürdü yaaaa....ben de tek kızım ve başka memlekete gideceğim..zor olacak
günaydın sevgili arkadaşlarım mutlu umutlu sevgi dolu bir gün diliyorum hepinizee :) kimse gelmemiş daha :)

günaydınnn ben de geldimmm:16::16::16:

günaydın kızlarrrrr:8::8::8: ben sovinin hedayesini aldım kargoyu aradım 1 saate kadar gelecekler umarım beğenirsin sovi:34:

elifcim durum kişiden kişiye farklılık gösteriyor. duruma göre de. o sebepten şimdiden üzme kendini bence. ben hüngür hüngür ağlıcam sanıyordum, çünkü ablamlarda öyle olmuştum, kendimde sadece birkaç damla gözyaşı, o da kınada... bir de düğün bitiminde çok duygulanmıştım, ama ağlamamıştım. tabi sen üniyi ailenin yanında okudun bildiğim kadarıyla, o sebepten biraz üzücü olabilir snein için :44:
ne hediye aldın :31:

Günaydın kızlar nasılsınız?

Krizsavar neyin var canım?

Elifçim şimdiden üzme kendini ailenin yanında her anı iyi değerlendir...:)))

günaydın kuzuk:9:neden asabisin..evet eysaih piyasada yok yılbaşı tatiline mi çıktıki:8:

dün plan yaptık artık erken kalkacağız diye. ama çalar saati duymadık. neyse dedim, sakin ol kriz. geç dediğim de yedi gibi işte. yarım saat evi toparladım, kalan işler vardı. eşime de sen de kahvaltıyı hazırlar mısın dedim, adam hazırlamaya başladı. ama ben yetişemedim ve sadece zeytin tereyağı alabildim. o da çıkarken hiçbir şeyden almadın, bir daha kahvaltı yapmıcam dedi :53: ben de öpmeden sarılmadan, çıkıyorum dedim, o da güle güle dedi :44:

elifcim durum kişiden kişiye farklılık gösteriyor. duruma göre de. o sebepten şimdiden üzme kendini bence. ben hüngür hüngür ağlıcam sanıyordum, çünkü ablamlarda öyle olmuştum, kendimde sadece birkaç damla gözyaşı, o da kınada... bir de düğün bitiminde çok duygulanmıştım, ama ağlamamıştım. tabi sen üniyi ailenin yanında okudun bildiğim kadarıyla, o sebepten biraz üzücü olabilir snein için :44:
ne hediye aldın :31:
inan ki son 1aya kadar hiç ama hiç aklıma gelmezdi aa şu son 1 aydır düğüne yaklaştıkça fena şeyler düşünüyorum..Yeni iş yeni arkadaşlar yeni ortam...Birde biz kuzenlerle kardeş gibiyiz herşey birliktedir...üzülsek birimiz hemen onun evine toplanıyoruz ama artık olmucak...PAZARDA YEĞENİMİZİN DOĞUM GÜNÜYDÜ 1 YAŞINA GİRDİ HEP kuzenlerle beraberdik...Seneye konuşur bize şöyle derler falan dedik bana hepsi sen yoksun seneye falan dediler..Garip hüzünlü bir mutluluk nebileyim:25::4::25::25::25::25::25::25::4::4::4::4: hediye olakta:17::17:kırmızı boxer şapka falan aldım :17::17::17:
krizcim günaydın:31:,regl sendromu sanırım yine..:26:

günaydın elifcim:31: hadi hayırlı uğurlu olsun..bakalımmm:8:

gnaydın balloş...umarım beğenir:26:

kızlar fakir darky gold'da 100 liraya düşmüş, gold'un sitesinde kargo bedava. haberiniz olsun :52:

Günaydın kızlar nasılsınız?

Krizsavar neyin var canım?

Elifçim şimdiden üzme kendini ailenin yanında her anı iyi değerlendir...:)))
günaydın nasılsın bakalım evlilik nasıl resimler yok piyasada:26:
dün plan yaptık artık erken kalkacağız diye. ama çalar saati duymadık. neyse dedim, sakin ol kriz. geç dediğim de yedi gibi işte. yarım saat evi toparladım, kalan işler vardı. eşime de sen de kahvaltıyı hazırlar mısın dedim, adam hazırlamaya başladı. ama ben yetişemedim ve sadece zeytin tereyağı alabildim. o da çıkarken hiçbir şeyden almadın, bir daha kahvaltı yapmıcam dedi :53: ben de öpmeden sarılmadan, çıkıyorum dedim, o da güle güle dedi :44:
aman canım öğlene bilemedin akşama barışırsınız dert etme:34:

ben barışmak istemiyorum :19: ama işte görünce dayanamıyorum. telefonda en azından birkaç saat küs kalabiliyordum, şimdi kalamıyorum :20:

Günaydın cemaat :79:

dün erken çıkınca cevaplayamadım kızlar şimdi bakıyorum geçmişe:34:

insanın nasıl mutlu olduğu ile doğru orantılı sanırım..:31:
ben okurken de küçük bir şehirde okudum.tek bir cadddesi vardı.öyle cafe falan bulmak nerdeee..şimdi değişmiştir mutlak..
o zaman istanbul dan gelenler hiç sevmezdi orayı,sızlanıp dururlardı:9: bir ben sızlanmadım sanırım..tatilerde koşarak gelirdim
denizin kokusunu çekmeye:17: 2 gün için 32 saat tren yolculuğu yapmışlığımda vardır..:10:

ama benim doğa aşkım, huzur ve sakinlik aşkım ağır basıyor anladığım kadarıyla..ileride kıyı kenti istiyoruz..karadeniz olur ege olur..
bir uçakla da tık istanbul da olurum, daha bir hasretle sarılır, bol bol gezerim inşallah:31: Rabbim sevdiğim şeylerden ayırmasın bizleri..

Haklısın.. Alışkanlıklar, o şehirde bulunan sevdiklerin ve yaşanmışlıklarına bağlı biraz..

Ben tatil dışında İstanbul'dan hiç ayrılmadım, o tatil dönüşü bile burnumda tütüyordu buralar.. Doğduğum, büyüdüğüm, çocukluk arkadaşlarımın, ailemin, akrabalarımın, dostlarımın kısaca herşeyimin bulunduğu ve manzarasına aşık olduğum.. Bilmiyorum belki hiç bi sureti bu kadar sevemem :16:

Tatlım sabah gerginliğidir üzme kendini oluyo öyle şeyler...

günaydın bircan, sen nasılsın nasıl gidiyor evlilik bakalım :31: nasıl vakit geçiriyorsunuz :31:

günaydın nasılsın bakalım evlilik nasıl resimler yok piyasada:26:

aman canım öğlene bilemedin akşama barışırsınız dert etme:34:

Kızçeler elimde çok resmim yok daha doğrusu eşim cd ye aktardı ve bana herkese göstereceğim diye vermedi ama 2-3 tane kardeşimin face ye attığı resimler var onları yükleyeceğim birazdan...

Evlilik güzel gidiyor ama henüz bir düzen kuramadım bu hafta sonu cumartesi eşim çalışacak sabahtan kalkıp tüm evi toparlamayı ve düzeni oturtmayı planlıyorum onun dışında çok çok iyi çok mutluyum... allah herkesin gönlüne göre versin..

Herkese günaydın kızlar, mutlu bir gün olur inşallah.... :3:
Elif'cim, hadi bakalım inşallah hayırlısı ile gelir hediyem... :8:
Bu arada sen aldın mı? Eline ulaştı mı? meraktan çatlıcam... :17:

ben barışmak istemiyorum :19: ama işte görünce dayanamıyorum. telefonda en azından birkaç saat küs kalabiliyordum, şimdi kalamıyorum :20:

Krizsavar, canım böyle yapma işte.
O an eşin öyle dediyse sende durumunu açıklarsan, arada herhangi bir küslük olmadan orta yolu bulursunuz.
"hiç birşey yemedin bir daha hazırlamayacağım" diyorsa, sende dersin "hayatım bak görüyorsun, ortalığı toparlamaya çalıştım o yüzden yemeye fırsatım olmadı, ama yarın birlikte yaparız kahvaltımızı, işleri sonraya bırakırım" dersin...
Genelde erkekler böyle "birşey yaptım olmadı, bi daha yapmayacağım" diyerek sıyrılmaya çalışıyorlar veya memnuniyetsizliklerini böyle anlatmaya çalışıyorlar. Bende eşime diyorum "bak hayatım bundan bundan dolayı olamadı, bi daha ki sefere bende / sende dikkat ederiz olur" o zaman "afedersin hayatım, haklısın" diyebiliyor mesela... Bir de bu yolu dene :34:

Back