- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bütün herkesin resimleri çok güzeldi kızlar :)
elab sen neden çok mutlusun bakemhep niye mutsuz olduğumuzu soracak halimiz yok di mi birbirimize
![]()
canım benim bir sorunum vardı önceden burda üzgünüm yazıyodu kendime dedim ki o sorunum çözülene kadar üzgünüm kalcak ve sorunum çok şükür çözüldü bende çok mutlu oldum ve onu yazdım![]()
markmosta ucuz himalaya tuz lambası var, alsam keşke :44: ama paracık kalmaz ki bu gidişle.
himalaya tuz lambası nedir :44:
taş devri kitabında okumuştum. bulunduğu yerdeki negatif iyonları, radyasyonu, tozları falan çekiyormuş. çankırı tuz lambası da tavsiye ediliyordu ama sitedeki himalayaben evime üç tane almak istiyordum ama hala almadım :26:
hmm ilginçdoğal taşlar gibi
![]()
doğal taşları hiç bilmiyorum canım :44: tuzun önemi sadece yemeklerdeki tadıyla kalmıyor, önemli bir madenmiş![]()
evet özellikle quartz taşını almak istiyorum bende ama hem pahalı hemde bakımı zor geldi :26: bir ara baya araştırmıştım bir çok taş var![]()
niye almak istedin canım? bir faydası mı varmış? nasıl kullanılıyor? merak ettim :44:
odadaki radyasyonu topluyor canım .. ayrıca çevrendeki negatif enerjiyi pozitife çeviriyormuş .. bioenerjiye inanıyorumarada bir toprağa gömerek enerjini boşaltmasını sağlamak gerekiyor
![]()
bunu da araştırayım
sağol canım
neyi anlamadın![]()