2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Çok şükür aynı şehirdeyiz de yine de çok üzülüyorum bir de annem çok ağlıyormuş bana yansıtmıyor ama komşumun kızı var onunla görştüm bir de erkek kardeşim var o da söyledi alışamadı hala annem bir yanım onun yanında aklıma geliyor bazen üzülüyorum ben evin çingenesiydim sürekli vızır vızır konuşurdum şimdi sessizlik olunca dayanamıyor galiba...

ben birde farklı sehirdeyim canım öyle acı verici ki.. tek kızım birde yoklugumu kesin hissetmişlerdir :( oyyh çok özledim annemi babamı :(

ben yapsam eşim yemekten kabul etmez kısırı ya :31: ısrarla sulu yemek ister eğer mümkünse sebze olsun der :31:

Benim eşim ksıır çok sever
Ben biraz rahatsızdım bir de metrobüste kötü oldum diye
Kendisi makarna yapacaktı
Epeydir kısır istemedin ? dedim.. Aslında aklıma geldi ama bugün biraz kötüsün diye söylemedim dedi
Kısır da ne var 2 dk yaparız sen kıvırcıkları filan doğra yeter dedim :27:

Normalde çok yer hatta böyle şeyler ama şimdi arada bir yiyo, zayıflamak istiyomuş diye ya çorba ya salata ile geçiştiriyo akşam yemeklerini
Ben kendime cips, çikolatalı gofret, kuruyemiş filan zula yapıyorum :27:

nohutu bende yeni öğrendim :) etli olunca güzel oluyor.. benim eşim tatlı sevmez malesef tatlıları hep kendime kadar yapmaya çalışırım ben :) sütlaçın şekerini tadarak ayarlamaya çalış canım ben bi kere tarifin aynısını yaptım ama çok tatlı olmuş..

Benim eşimde çok düşkün değildir öyle kurabiye falan yemez de muzlu puding ve sütlaça bayılır..

yok iyiyim canım, geçen hafta biraz suratsızdım sadece :9:

Anladım canım iyi ol hep :)))

:) bu erkekler böyle sanırım ya benim eşimde çok yemek ayırır etli yemekleri çok sever sebze yemeklerini pek sevmez.. ya her gün ne yapacagımı bilemez oldum :)[/QUOTE]

Benimkiside çok yemek seçiyor salata ağzına sürmez domatesi yemeğin içinden bile ayırıyor :))) Çok komik yaa...

Benim eşim ksıır çok sever
Ben biraz rahatsızdım bir de metrobüste kötü oldum diye
Kendisi makarna yapacaktı
Epeydir kısır istemedin ? dedim.. Aslında aklıma geldi ama bugün biraz kötüsün diye söylemedim dedi
Kısır da ne var 2 dk yaparız sen kıvırcıkları filan doğra yeter dedim :27:

Normalde çok yer hatta böyle şeyler ama şimdi arada bir yiyo, zayıflamak istiyomuş diye ya çorba ya salata ile geçiştiriyo akşam yemeklerini
Ben kendime cips, çikolatalı gofret, kuruyemiş filan zula yapıyorum :27:

kısırın içine isot atıp birazda yogurup etsiz çiğköfte yapıyorum ben bol limonlu çok güzel oluyor canım internetten bakmıştım :)

kısırın içine isot atıp birazda yogurup etsiz çiğköfte yapıyorum ben bol limonlu çok güzel oluyor canım internetten bakmıştım :)

Ben börek çörek pasta çok severim :56:
Eşim de yer de kilo almış diye bıraktı bir süredir
O yüzden arada yapıyorum

Rutinde bol su içip akşam da az yemek yemeye çalışıyo kendisi :8:

kızlar ben şimdilik kaçar :) kocişim gelcek az sonra.. hepinize mutlu ve güzel bir akşam diyorum..

sevgilerimle ;)

ben yapsam eşim yemekten kabul etmez kısırı ya :31: ısrarla sulu yemek ister eğer mümkünse sebze olsun der :31:

Benimkisi kısır bile yemez ben bayılırım ama sanırım benim ile birlikte alışacak... ben ondan yaklaşık 45dk önce evde oluyorum her akşam da ne yapsam deyim düşünüyorum bugün aradı ve rahatlattı sağolsun bu kadar yorma kendini üzülüyorum ben o zaman rahat ol falan diye rahatlattı biraz beni...

ben birde farklı sehirdeyim canım öyle acı verici ki.. tek kızım birde yoklugumu kesin hissetmişlerdir :( oyyh çok özledim annemi babamı :(

Allah ailene de sana da yardım etsin canım .... Bu arada ben sana Hoşgeldin dememiştim:))) şaşkınlık kusura bakma...:9:

günaydın sevgili arkadaşlarım mutlu umutlu sevgi dolu bir gün diliyorum hepinizee :) kimse gelmemiş daha :)

Back