2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben özel sektörde bir firmada sekreterim.aslında resmi tatillerde çalışmıyoruz ama cumarteside tüm gün maşallah.sen memurmsun tatlm

Ben de bir bankada genel müdür yardımcısınını asistanıyım. Memur değilim :) memur gibiyim ama ya burda da. rahatım yerinde çok şükür

Bende dün akşam eve gidince çok yoruldum, bugünkü yemeğimi yaptım.. Ama bugün rahatım, eve gidince yemekleri ısıtıcam o kadar sonra bütün gece tv karşısında keyif yapcaz kocişle:))

kız ne güzel benmkide dün yemek olmasına rağmen dürüm almış gelmiş balkonda yedik bi güzel yemeğim var ama akşam anneme gidiyoruz bugün oley ama çok hastaydım dün yorgundum ağrı kesici aldm içtim uyudum ya şey dicem şimdi gebelik ihtimali olan biri ağrı kesici içemezmi ben apranax içtm dün gece bir şey olurmu eğer varsa..:26:

Ben de bir bankada genel müdür yardımcısınını asistanıyım. Memur değilim :) memur gibiyim ama ya burda da. rahatım yerinde çok şükür

ayy ne güzel işin var kız maşallah tü tü ben o kadar okudum ama iş yok sekreter oldm bende sendikadayım şimdi.ama bebeğim olursa çıkcam çalışmicam

Bİr tanecik haptan birşey olmaz heralde... Adet tarihin yakın mı? ne zman belli olucak bebiş olup olmadığı?

Bende özel sektörde çalışıyorum ilk başta sekreter olarak başladım, şimdi aynı zmanda satışa da bakıyorum, toptan satış yapıyoruz... 4,5 yıldır buradayım, ama daha rahat bir iş bulsam iş değiştirmeyi düşünüyorum, hiç yoktan saateleri biraz daha iyi olan... Bebiş olursa bende çalışamam heralde, çünkü işim ağır, bazen depoda kolileri kaldırıp indirmek zorunda kalıyorum..

gerçekten ağır bir işin varmış canım. benim de bebeğim olsa ben de çalışmayı pek düşünmem ama daha bebek de düşünmüyoruz zaten

Bİr tanecik haptan birşey olmaz heralde... Adet tarihin yakın mı? ne zman belli olucak bebiş olup olmadığı?

ya nasipse hiçbirşey olmaz ona inanıyorum nasip değilse zaten herşey düşmeye sebep olur dimi içimi ferah tutuyorum bendeeeeeeeee benm adet tarihim 1 ekim.4 günüm 4 günüm var tatlm

çok şükür iyi ama biraz yorgun.. eşim grip olmuş gece sürekli tetikteydim bişey istermi nasıl oldu diye..

hiç kıyamıyorum şimdi hasta ya ..

Geçmiş olsun rabbim şifa versin, benim eşimde balayı dönüşünde zehirlenmişti, ateş ishal bulantı titreme , öyle üzülmüştüm ki, elinden birşeyde gelmiyor insanın tabi biz sonunda acillik olmuştuk malesef....Bitanecik hayat arkadaşlarımız onlar, rabbim onları korusun, tabi bizi de:))

ya nasipse hiçbirşey olmaz ona inanıyorum nasip değilse zaten herşey düşmeye sebep olur dimi içimi ferah tutuyorum bendeeeeeeeee benm adet tarihim 1 ekim.4 günüm 4 günüm var tatlm

Evet aynen öyle, benim ablam ilk yeğenime hamileyken , adet geçikmesi yaşıyor, test yapıyor testte hiç bişey çıkmıyor , sonrada söktürücü içiyor ki adet olayım diye, düşün yani normal hap bile değil söktürücü... Ama çok şükür hiç birşey olmadı yeğenime... herşey nasip elbet... Az kalmış ya.. hayırlısı bakalım.. İnş güzel haberlerini alırız..

gerçekten ağır bir işin varmış canım. benim de bebeğim olsa ben de çalışmayı pek düşünmem ama daha bebek de düşünmüyoruz zaten

Evet işim azıcık ağır, bazen müşteriler bana atom karınca diyorlar, ufak tefeğim ama her işe koşturuyorum napim:)) Bizde düşünmüyoruz, maddi durumlar elverirse belki yazdan sonra düşünürüz diye hayal kuruyorum amma nasip tabiki:)

canım aynen inşallahhhhhhhhhh

çok şükür iyi ama biraz yorgun.. eşim grip olmuş gece sürekli tetikteydim bişey istermi nasıl oldu diye..

hiç kıyamıyorum şimdi hasta ya ..

cnıammm geçmiş olsun ya bnde dün hastaydım eşim üstüme titredi yazık :44:

ayy ne güzel iyiki bunu anlattn içim ferahladı çok şükür ya..sağol canm arkadaşm..evet az kaldı inşallah bu ay olmasada bir sonraki ay olur dimi

ayy ne güzel iyiki bunu anlattn içim ferahladı çok şükür ya..sağol canm arkadaşm..evet az kaldı inşallah bu ay olmasada bir sonraki ay olur dimi

Tabiki, sonuçta yeni evlisin daha çok vakit var, doktorlar bile ilk bir yıl olmaması normal diyor... Yani öyle diyorlarmış:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…