3,5 aylık evliyim ankarada oturuyorum özel bir firmada çalışıyorum 6 gün aynı eşim gibi .bir günümüz var temizlikmi yapsak yemekmi yapsak uyusakmı anneleremi gitsek diye herhafta düşüne düşüne çatlıyoruz.ama mutlu ve huzurluyuz bebek istiyoruz çalışmalara başladık bileeeesen anlat tatlım
sende çalışıyosun anlaşıldıkızzzzz taptazecik gelin var burda hoşgeldin cnaım aramıza
hoşbulduk canımm :) evet ben de çalışyıorum hatta size şu an iş yerimden sesleniyorumben 5 gün çalışıyorum ama bitiyorum ya zaten haftasonu da temizlikle geçiyor
Canımmm ne güzel keşke bende 5 gün çalışsam,, ben 6 gün çalışoyorum yani cumartesi yarım gün işte... temziliğimide cumartesi günü 2 saatte halletmeye çalışıyorum, ama artık onu bile haftaiçi akşamları azar azar yapim de haftasonuna kalmasın diye uğraşıyorum... güzelim haftasonunu temizlikle heba etme, hemde iki gün
ne bileyim yaa bu evin işi bir türlü bitmiyoreşim de yapma artık kendini yıpratma deyip duruyor. eşim de haftasonu çalışıyor. işe giderken hep aynı uyarılar : yıpratmıyorsun kendini, tamam? ben de dün aslında silip süpürdüm evi, haftasonu belki de az işim olur inşallah
selam kızlarr bu topiği gördüğüm iyi oldu vallahi
bende sizdenim 14 eylülde evlendim :)))
Ben işlerimi bitirip anca geldim... Çalışmamak benimde hayalim, şöyle özene özene yemek yapmak,, kocamı süslenip daha karşılayamadım şu 3,5 ayda, o benden önce geliyor eve çünkü..( Ama düşünüyorumda çalışmasam da zorlanırım heralde, evde oturmam yine, mutlaka kurstu gezmeydi tozmaydı eksik olmazdı heralde... bize rahat iş lazım şöleee akşam 5 te çıkacağın, haftasonu, resmi tatillerde , mutlaka tatil olan , e bide parasıda iyi olsunn:))) o da heralde ancak devlette olur... özel sektörde bunun hayali bile zor .. neyse kızlar mesaim bitti hayırlı akşamlar size...
Ne GüzelBende 15 Haziranda Evlendimm işte bizimkide hemen hemen 3,5 ay oldu sayılır Bebeği bizde istiyoruzz ama şimdi değill İlerdee daha ilerde istiyoruzz. Ohh ne Güzell İnşş bir an öncee hamile haberlerini alırızz tatlımm
hoşbulduk canımm :) evet ben de çalışyıorum hatta size şu an iş yerimden sesleniyorumben 5 gün çalışıyorum ama bitiyorum ya zaten haftasonu da temizlikle geçiyor
Evet sorunda orda zaten, hergün silip süpürsek yine de bitmiyor, o yüzden elimden geldiğinde işlerimi pratik halletmeye çalışıyorum ki kendime de azcık vakit kalsın... Bende bu topiğin pasaklı gelini seçilcem yakında:)) aslında severim temizliği ammmaaa vakit yok napal[/B]ım di mi:))
bizde işyernden sesleniyoruz ama biz cumrteside çalışıyoruz pof
haftanın 6 günü gerçekten çok zor yaAllah yardımcınız olsun kızlarr :44:
bide benmki tüm gün akşam yediye kadar.sağol tatlm allah sabır versn inşallah
benim kararım kesin: büyüyünce ev hanımı olucam benher gün temizlik yapsam dokunmaz bana o zaman
oyyyyyy anammm hoşgeldn canım aramıza
kız nerdesin senbnde çok yoruluyorum hatta dün yorgunluktan hastalandm ilaç içip uyuya kaldm işede geç kaldm halsizlik var üstümde fena şekilde ya
ne iş yapıyorsun canım? Allah kolay işler versin ya valla. evliyken ne kadar zor
ev hanımlarıda hergün temzilik yapmıyorlar ki, o komşu senin bu akraba benim geziyorlar, annem ve ablamı düşünerek bu şekilde yazdım öyle özeniyorum ki :)) ama napalım yavvv... çalışmakta güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?