fırında köfte ve patates püresi yapabilirsin
üzerine kaşar erittimmi bide o nar gibi kızarınca süper oluyooo
benimde pilav köfte kaşarlı patates püresi nerdeyse çoğu misafirlerime denediğim birşey
herkes de beğenmiştir
Evet sanırım herkes işyerinde yoğun, bende birazdan kargolarımı toparlayacağım, son kez bir nette takılayım deidm, kızlar cts misafir çağıracağım , arakdaşım , ve eşi gelecekler, gerçi tam kesin dönüş yapmadı gelicez diye ama, ben menümü oluşturmaya çalışıyorum... Yardımcı olur musunuz?
Ezogelin çorbası
pilav
z.yağlı taze fasulye
mantar dolması
közlenmiş patlıcan salatası
tiramisu .. Ana yemek konusunda ne yapacağımı bilmiyorum, çünkü et yemelerini hiç bilmiyorum, köfteli bişeyler mi yapsam acaba..
islim kebabı falan yap dicem ama patlıcan salatası yapıyorsun. ben şunu önerebilirim; köfteyi borcama yayıyorum üstüne püre ve kaşar koyup fırına veriyorumm cok güzel oluyor eşim cok seviyor
ben şu an gebelik falan istemiyorum ya açıkcası :) 2-3 sene kadar hatta. Tedavi olurum tabii sağlık sonuçta da. şu an bebiş için çok erken :)
bu arada hamilelik düşünüyorsan bence de yaptırma, sonra yaptırmak daha iyi olur.
evet sanırım herkes işyerinde yoğun, bende birazdan kargolarımı toparlayacağım, son kez bir nette takılayım deidm, kızlar cts misafir çağıracağım , arakdaşım , ve eşi gelecekler, gerçi tam kesin dönüş yapmadı gelicez diye ama, ben menümü oluşturmaya çalışıyorum... Yardımcı olur musunuz?
Ezogelin çorbası
pilav
z.yağlı taze fasulye
mantar dolması
közlenmiş patlıcan salatası
tiramisu .. Ana yemek konusunda ne yapacağımı bilmiyorum, çünkü et yemelerini hiç bilmiyorum, köfteli bişeyler mi yapsam acaba..
evet bugün bende çok yoğunum yaBnce taze fasulye yapma köfte yap arkadaşlarn dediği gibi.bende cumartesi kayınvalidemi ve annemi çağırdım palamut yapcam fırında buğulama gibi.çorba salata helva yapcam.kayınvalidem bende kalcak bir hafta biraz endişeliyim açıkçası
ay benim de canım balık cektiiii
evet bugün bende çok yoğunum yaBnce taze fasulye yapma köfte yap arkadaşlarn dediği gibi.bende cumartesi kayınvalidemi ve annemi çağırdım palamut yapcam fırında buğulama gibi.çorba salata helva yapcam.kayınvalidem bende kalcak bir hafta biraz endişeliyim açıkçası
ayy canımm gel beraber yiyelim
Merhabaa Kızlarrr Ben GeldimmNapıyosunuzz bakalımm ??
Canım taze fasulyeyi z,yağlı olarak yapıcam, soğuk olucak yani, köftede ana yemek olucak ... Benim kayınvalişdem daha gelip hiç kalmadı ama birgün elbet gelicek, :)) bende bazen endişeleniyorum o günü düşünüp...:)) kayınvaliden nasıldır iyi anlaşır mısınız?
bu arada benim patronum geldi karşımda oturuyor şuandagiremeyebilirm, size iyi akşamlar..
hemen geliyorum nerdeydin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?