2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Evet sanırım herkes işyerinde yoğun, bende birazdan kargolarımı toparlayacağım, son kez bir nette takılayım deidm, kızlar cts misafir çağıracağım , arakdaşım , ve eşi gelecekler, gerçi tam kesin dönüş yapmadı gelicez diye ama, ben menümü oluşturmaya çalışıyorum... Yardımcı olur musunuz?

Ezogelin çorbası
pilav
z.yağlı taze fasulye
mantar dolması
közlenmiş patlıcan salatası

tiramisu .. Ana yemek konusunda ne yapacağımı bilmiyorum, çünkü et yemelerini hiç bilmiyorum, köfteli bişeyler mi yapsam acaba..

fırında köfte ve patates püresi yapabilirsin

üzerine kaşar erittimmi bide o nar gibi kızarınca süper oluyooo

benimde pilav köfte kaşarlı patates püresi nerdeyse çoğu misafirlerime denediğim birşey

herkes de beğenmiştir

Son düzenleme:

Aslında nette araştırırken az önce gördüm bu tarifi, güveçte yapmışlar köfteyi üzerinede kaşar peyniri... domates ve biberle süslemişler görünüm olarak çok hoştu.. hem pratik hem görünümü hoş... İyi fikir sağol

islim kebabı falan yap dicem ama patlıcan salatası yapıyorsun. ben şunu önerebilirim; köfteyi borcama yayıyorum üstüne püre ve kaşar koyup fırına veriyorumm cok güzel oluyor eşim cok seviyor

Fırında köfte işi kafama yattı kızlar, en iyisi öyle yapim, zaten 4 kişiyiz, koca tepsilerle yemek yapamam gerek yok,

evet ben 28,5 yaşında olduğum için hemen istiyorum birde kist olunca

evet bugün bende çok yoğunum ya Bnce taze fasulye yapma köfte yap arkadaşlarn dediği gibi.bende cumartesi kayınvalidemi ve annemi çağırdım palamut yapcam fırında buğulama gibi.çorba salata helva yapcam.kayınvalidem bende kalcak bir hafta biraz endişeliyim açıkçası

ay benim de canım balık cektiiii

Canım taze fasulyeyi z,yağlı olarak yapıcam, soğuk olucak yani, köftede ana yemek olucak ... Benim kayınvalişdem daha gelip hiç kalmadı ama birgün elbet gelicek, :)) bende bazen endişeleniyorum o günü düşünüp...:)) kayınvaliden nasıldır iyi anlaşır mısınız?

iyi anlaşırız ama korkarım herzaman ondan ne yapacağı belli olmaz kız kocası yok ondanda çok üstüne düşüyom oda şımarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…