Tabiki, sonuçta yeni evlisin daha çok vakit var, doktorlar bile ilk bir yıl olmaması normal diyor... Yani öyle diyorlarmış:))
kızlar merhaba ben de 12 günlük gelinim :) eşimle 1 hafta yanyanaydık ayrıyız şimdi o başka şehirde ...eş durumu tayini bekliyoruz.benim idrarım aşırı yakıyor yaa ilk günden beridir.bugün de hasta oldum.hala da yakmaya devam... nedendir acep ?
kızlar merhaba ben de 12 günlük gelinim :) eşimle 1 hafta yanyanaydık ayrıyız şimdi o başka şehirde ...eş durumu tayini bekliyoruz.benim idrarım aşırı yakıyor yaa ilk günden beridir.bugün de hasta oldum.hala da yakmaya devam... nedendir acep ?
cnıammm geçmiş olsun ya bnde dün hastaydım eşim üstüme titredi yazık :44:
saolasın canım öyle ya.. Ilk defa hasta oldu evlendiğimizden beri.. Iyileşsin diye dört dönüyorum etrafında
c vitaminleri meyveler çorba sıcak çay limon ne varsa yükledim
bugün azıcık daha iyi .. çok şükür..
hasta olduğu için sadece yemek ve çamaşır işiyle ilgilenebiliyorum yanından kalktığımda
aralarda o da... biyere gitmek yasak
şimdi diyorum da beni bıraksalar eve gidip temizlik yapsam
ayy nerde o günler kız :)) eşine iyi bakıyon maşallah.kızlar şey dicem epilasyon aletim var braun ama 3 yıl önce almştm yeni almak istiyorum önerisi olan varmıııııııııııııııı
bence lazer epilasyon :) çok rahatım kızlarr öneririm :)
birde kist olunca durumum 2 kat zor
ay anlatsana biraz kaç seans yaptırdın ne kadar para verdn bide heryerinimi yaptrdın anlatsana
ya bende de kist var minik minik ama bir sürü dedi doktor. Ben tedavi olmadım. O engelliyor mu cocuk olmasını? Doğum kontrol kullanıyorum bu arada
ben koltuk altı ve genital yaptırdım. Bu 6. Seansımdı evlenmeden önce gitmiştim. Hala daha temizim yaa harika bir şey kızlar. önce kadıköy'de gittim. Kampanya vardı. 4 seans 300 liraydı. Sonra 2 tane daha gittim ona da seans başına 120 tl verdim ve kurtuldum :)
canım tabiki kist engel çocuğa tedavi ol muhakkak.doğum kontrol kullanma eşin korunsun oda bıraktıktan snra çocuğa bir kaç ay engel biliyormusun
ay ben gebelik için uğraşıyorum zarar verir diye gitmiyorum belki ilerde dim ozaman
selam hanımlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?