2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar merhaba ben de 12 günlük gelinim :) eşimle 1 hafta yanyanaydık ayrıyız şimdi o başka şehirde ...eş durumu tayini bekliyoruz.:17: benim idrarım aşırı yakıyor yaa ilk günden beridir.bugün de hasta oldum.hala da yakmaya devam... nedendir acep ?

kızlar merhaba ben de 12 günlük gelinim :) eşimle 1 hafta yanyanaydık ayrıyız şimdi o başka şehirde ...eş durumu tayini bekliyoruz.:17: benim idrarım aşırı yakıyor yaa ilk günden beridir.bugün de hasta oldum.hala da yakmaya devam... nedendir acep ?

merhaba canım, üzüldüm ya,, peki ne zaman bir araya gelme ihtimaliniz var? Yakam olayıda mantardan olabilir, evlendiğimden beri 2 kez yaşadım bu durumu çünkü, kaşıntı yanma mevcuttur,, tahrişten dolayı olmuş olabilir belki...

hoşgeldin cnaımmmmmm isim adaşım benmde adım hatice :29: eşinle ne zaman biraraya geleceksiniz ?? bu arada yanma varsa doktora git ilaç versn canım yanmasın canın :20:

c vitaminleri meyveler çorba sıcak çay limon ne varsa yükledim :1:

bugün azıcık daha iyi .. çok şükür..

hasta olduğu için sadece yemek ve çamaşır işiyle ilgilenebiliyorum yanından kalktığımda

aralarda o da... biyere gitmek yasak :1::1::1:

şimdi diyorum da beni bıraksalar eve gidip temizlik yapsam :1::1::1:

c vitaminleri meyveler çorba sıcak çay limon ne varsa yükledim :1:

bugün azıcık daha iyi .. çok şükür..

hasta olduğu için sadece yemek ve çamaşır işiyle ilgilenebiliyorum yanından kalktığımda

aralarda o da... biyere gitmek yasak :1::1::1:

şimdi diyorum da beni bıraksalar eve gidip temizlik yapsam :1::1::1:

ayy nerde o günler kız :)) eşine iyi bakıyon maşallah.kızlar şey dicem epilasyon aletim var braun ama 3 yıl önce almştm yeni almak istiyorum önerisi olan varmıııııııııııııııı

ay anlatsana biraz kaç seans yaptırdın ne kadar para verdn bide heryerinimi yaptrdın anlatsana

ben koltuk altı ve genital yaptırdım. bu 6. seansımdı evlenmeden önce gitmiştim. hala daha temizim yaa harika bir şey kızlar. önce Kadıköy'de gittim. kampanya vardı. 4 seans 300 liraydı. sonra 2 tane daha gittim ona da seans başına 120 tl verdim ve kurtuldum :) :36:

ya bende de kist var minik minik ama bir sürü dedi doktor. Ben tedavi olmadım. O engelliyor mu cocuk olmasını? Doğum kontrol kullanıyorum bu arada :6:

canım tabiki kist engel çocuğa tedavi ol muhakkak.doğum kontrol kullanma eşin korunsun oda bıraktıktan snra çocuğa bir kaç ay engel biliyormusun
ben koltuk altı ve genital yaptırdım. Bu 6. Seansımdı evlenmeden önce gitmiştim. Hala daha temizim yaa harika bir şey kızlar. önce kadıköy'de gittim. Kampanya vardı. 4 seans 300 liraydı. Sonra 2 tane daha gittim ona da seans başına 120 tl verdim ve kurtuldum :) :36:

ay ben gebelik için uğraşıyorum zarar verir diye gitmiyorum belki ilerde dim ozaman :31:

canım tabiki kist engel çocuğa tedavi ol muhakkak.doğum kontrol kullanma eşin korunsun oda bıraktıktan snra çocuğa bir kaç ay engel biliyormusun

ay ben gebelik için uğraşıyorum zarar verir diye gitmiyorum belki ilerde dim ozaman :31:

ben şu an gebelik falan istemiyorum ya açıkcası :) 2-3 sene kadar hatta. tedavi olurum tabii sağlık sonuçta da. şu an bebiş için çok erken :)

bu arada hamilelik düşünüyorsan bence de yaptırma, sonra yaptırmak daha iyi olur.

Back