2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sende grip olcan tabi annen değil eşin o ondan kapcaksın

ama zaten bir pazarı yok mu ki.. Hangi evi temizleyecek

kızı yada başka bir gelini yok mu kayınvalidenin ?

öylede kendi evini değil diğer evini temizlemeli gerekirse ayıp olur yoksa.yada eşiyle gider yemek yapıp kalkarlar

ama zaten bir pazarı yok mu ki.. hangi evi temizleyecek

kızı yada başka bir gelini yok mu kayınvalidenin ?

evet sadece pazarım var ve kendi evimi bile pazar günü temizlemek istemiyorum sırf kocamla olmak için ..

2 oğlu var zaten diğer daha liseyi bu sene bitirdi .. tek gelin benim kızı yok ..

kız kardeşleri var ona yakın oturuyor bitanesi .. heralde ona söyler .. ben elimden geldiği kadarını yaparım valla kimse kusura bakmasın kendimi parçalamam k.validenin evi temiz olsun diye

yemek sorun değil kendimize yapıyorum nasılsa biraz fazla yaparım bizde yerler zaten pek akşam yemeği yemiyor k.peder ..

benim en çok aklıma takılan çamaşırlar :26: eşime dedim ben onların kıyafetlerini elleyemem diye "onlar makineye atsın sen deterjan işini ayarla, sonra da çıkarıp assınlar kendileri halletsinler" dedi ama bilemiyorum

Tamam öyle yemek işini halledersen çamaşırları kendi atsınlar sen çalıştır makineyi assınlar çocuk değil kocaman çocuklar neticede

kayınvaliden gelmeye yakın bir temizlik yaparsın onun dışında gittiğinde bi ortalığı toparlarsın olur biter

sende çalışıyorsun yani çalışmasan neyse gün içerisinde evde kimse yok toparlarsın temizlersin dicemde

herkes anlayışla karşılar .. kayınvaliden ayarlamıştır bence kendini... öyle tahmin ediyorum

öylede kendi evini değil diğer evini temizlemeli gerekirse ayıp olur yoksa.yada eşiyle gider yemek yapıp kalkarlar

kendi evim duruyorken k.validenin evini temizlemem ben tatlım önce kendi evim sonra onun evi ..

yemek yiyeceklerinde bize gelip yerler .. denizli büyük bi şehir değil ulaşımla ilgili sıkıntı olmaz .. eşim ve babası beraber çalışıyorlar iş çıkışı gelirler .. yemek sıkıntı değil benim için

kız alemsin ben gider ütülerini bile yaparım yeterki aramz ii olsun diye

bende öyle tahmin ediyorum .. ayarlamadıysada kendi bilir

ben elimden geleni yaparım ama kendimi de sıkıntıya sokmam dediğin gibi çalışmıyor olsam gündüz gider toparlarım ama şuandaki koşullarıma göre bu imkansız .. akşamları da her gün gidemem ..

kız alemsin ben gider ütülerini bile yaparım yeterki aramz ii olsun diye

aramızın iyi olması benim yapacağım ütüye bağlıysa

canım keyfim bilir walla onun eviyle uğraşayım, k.validemin yüzü gülsün diye ruh sağlığımı bozamam içimden geldiği, bünyeminde elverdiği sürece yardımcı olacağım kendisine

eşim aradı az önce cumartesi günü zaten kayınvalidemi ve annemleri yemeğe çağırdım balık yapcam dedm ya.eşimde dediki cuma günü yemeğe çağırmış annesi.ya zaten cumartesi onu çağırdım zaten 8 de evde oluyorum gidip bir iki gün akşamları temizlik yapcam dedim eşimde dediki annem sorun olacaksa bir daha gitme evine Ben ondan çok arıyorum ondan çok gidiyorum anneme haftada 1 onun annesine haftada 2 kere gidiyorum ama eşimden gördüğüm muameleye bak

eşiminde dünden beri başı ağrıyor .. sabah daha kötü uyandı .. işe gitmişti ama geri dönmüş eve .. yatıyormuş şimdi midem de bulanmaya başladı dedi acaba o da mı grip oluyordur :26:

canım zor anladım yazdıklarını ama doğru mu anladım bi bakalım?

sen annenleri ve kayınvalideni cumartesi çağırdın .

cuma günü de kayınvaliden sizi çağırmış.

sen nasılsa cumartesi görüşeceğiz cuma gitmeyelim, temizlik yapayım dedin o da "annem sorun olacaksa bir daha gitme evine" dedi .

hepsi doğru sadece sonunda dediki annemin evine gitmek bu kadar zorsa bit daha gitme diye kızdı bana Ne kadar manyağım ben hep alttan aldığım için oluyo

hepsi doğru sadece sonunda dediki annemin evine gitmek bu kadar zorsa bit daha gitme diye kızdı bana Ne kadar manyağım ben hep alttan aldığım için oluyo

canım baştan taviz verdiğinden oluyor ama şuanda buna üzülmek bi çözüm getirmez size ..
bence eşin akşam geldiğinde ona "aslında söylemek istediğin şeyin bu olmadığını, sadece 6 gün çalıştığın için evinede vakit ayırmak istediğini,bu durumun annesini sevmeyip ona gitmek istememekle ilgili olmadığını" sakin sakin gözlerine bakarak söyle ..

birde kafama takılan şey şunlar

-annesi cuma gelin diye niye şimdiden arıyor? ayrıca zaten standart gün belirlemiş olmanıza rağmen, cumartesi yemeğe çağırdınız için cuma ona gitmek istemeyeceğini mi düşünmüş? demek istediğim şüpheci biri sanırım :26:

-neden seni değilde eşini arıyor?

demişki söylemeyi unuttum sen söyle.eşimde haticeye sorayım olursa ararız demiş.ama dediğin gibi cumartesi zten yemek var neden çağırıyo alla alla zaten kaynım ve eltimde varmış cuma günü.aramız bozuk gitmek istemiyom dedm

olursa ararız demiş zaten neden sen gitmek istemediğini söylediğinde bu kadar kızıyor ki :26:

bence akşam sakince konuş onunla .. bu konuyu ertelemeyin .. sen ona kırgın o sana kızgın olmasın .. sen onunla konuşurken onu suçlamadan, annesiyle veya eltinle ilgili birşey söylemeden sadece kendi duygularından bahsederek konuş .. aslında ne söylemek istediğini mutlaka anlat tatlım

anlatcam zaten böyle kalmasın dimi arıyo zaten özür diliyoda ben pas vermiyom

oh be patron gitti de girebildim,, bisürü şey yazmızsınız...:)) Hatibulut, ne kadar hassas davransanda bazen 3. kişilerden dolayı yanlış anlaşılmalar oluyor malesef... Kayınvalidemler şehirdışında ama kışın gelirler yanımıza bir müddet kalırlar , hep böyle laflar dönüyor çünkü,, ne kadar iyi niyetli olsalarda bazen tırsıyorum, umarım sorun çıkmadan, kalır giderler diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…