Sorma pazar olunca evde duramıyor malesef.. bizde sabahtan akşama geziyoruz.. kızlar size iyi muhabbetler, benim azıcık işim var, kargo saati gelmeden kargolarımı hazırlamalıyım,,, gene gelirim
tamam canım kolay gelsin ..
akşama ne yapıyorsunuz kızlar yemeğeeee
bulmuşsun işin kolayını ohh :)))
hırs yaptım öğreneyim süs durmasın düdüklüm ..
ben henüz karar veremedim ama çorbam var
pilav yaparım salata yaparım yanına köfte kızartırım yada nugget alabilirim seviyoruz çünkü
tamam canım kolay gelsin ..
akşama ne yapıyorsunuz kızlar yemeğeeee
mikrodalgaya çelik hariç herşeyi koyabiliyormusunuz?
onada yeni alıştım zaten
kayınvalide balık kızartacakmış ben hazıra kondum kızlar bu akşambalığa da bayılırım
kayınvalide balık kızartacakmış ben hazıra kondum kızlar bu akşambalığa da bayılırım
oww bizimkide giderken balık alalım dedi yok ben eve balık sokmam kokar dışarıda yiyelim madem öyle dedim ama
sonuç belli değil henüz :)))
hatibulut, bende öyle yapıyorum yemek ve ekmek ısıtmak için ii oluo biara ondanda tırsıyodum :))
mikrodalgada yemek yaptınmı peki hiç
yapanlar varmış da
öğle yemeği de yemedim çok açım
mikrodalgada ben hiç yemek yapmadım ama merak ediyorum yapan var mı? beyaz eşyaları kurmaya geldiklerinde adam mikrodalganın özelliklerini anlatırken ızgara yapabiliryorsunuz dedi sonra da "tavsiye etmem, fırın var nasılsa yemek için onu kullanın" dedi :44:
evlenmeden önce mutfağa hiç girmeyen tayfadanım ben ondan
herşeyi evlendikten sonra öğrendim diyebilirim
internetten tarifleri döküyorum takıldığım yerlerde annemi arıyorum derken bi bakmışım
misafir ağırlar hale gelmişim
iş başa düşünce herşey öğreniliyor .. bide istek ve merak olunca değme keyfine..
evlenmeden önce mutfağa hiç girmeyen tayfadanım ben ondan
herşeyi evlendikten sonra öğrendim diyebilirim
internetten tarifleri döküyorum takıldığım yerlerde annemi arıyorum derken bi bakmışım
misafir ağırlar hale gelmişim
iş başa düşünce herşey öğreniliyor .. bide istek ve merak olunca değme keyfine..
Hoşgeldin canım, yaşadığın şehirde eşinin akrabaları var mı peki?
merhaba canım hoşgeldin
sen çalışıyor musun ?
Hayırr Canım Burda Bizim Kimsemiz Yok. Eşim Jandarma Olduğundan Oda memleketinden uzaktaa..
MerhabaaHayır Ben Çalışmıyorumm ev kuşuyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?