2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Sorma pazar olunca evde duramıyor malesef.. bizde sabahtan akşama geziyoruz.. kızlar size iyi muhabbetler, benim azıcık işim var, kargo saati gelmeden kargolarımı hazırlamalıyım,,, gene gelirim

bekliyoruz tatlım

tamam canım kolay gelsin ..

akşama ne yapıyorsunuz kızlar yemeğeeee

dün gece düdüklüde etli taze fasulye yaptım dolaba attım gider gitmez düdüklüde mercimek çorba pilav salata kız ne güldüm herşey düdüklüde

bulmuşsun işin kolayını ohh :)))

hırs yaptım öğreneyim süs durmasın düdüklüm ..

ben henüz karar veremedim ama çorbam var

pilav yaparım salata yaparım yanına köfte kızartırım yada nugget alabilirim seviyoruz çünkü

ohhhhhhhh bende çok severim.bnde mikrodalgada var çok şükür işe yarıyo pilavı azcık koyuyorum hemen ısınıyo yemeklerde öyle.hemde tazecik kalıyo.düdüklüyü öğrennnnnnnn benm gibi 5 dakkada hazır oh

kayınvalide balık kızartacakmış ben hazıra kondum kızlar bu akşam balığa da bayılırım

geçen cumada kayınvalidem beni aradı hangi balığı seversen yapim dedi alabalık dedim yaptı yedik ama sadece bir tane

kayınvalide balık kızartacakmış ben hazıra kondum kızlar bu akşam balığa da bayılırım

oww bizimkide giderken balık alalım dedi yok ben eve balık sokmam kokar dışarıda yiyelim madem öyle dedim ama

sonuç belli değil henüz :)))

hatibulut, bende öyle yapıyorum yemek ve ekmek ısıtmak için ii oluo biara ondanda tırsıyodum :))

mikrodalgada yemek yaptınmı peki hiç

yapanlar varmış da

yok kız mikrodalgadan yemekmi olur mis gibi fırın varken hiç uğraşmam ben yapmadım yapmamda seninde tırsmadığın yok benm gibi

öğle yemeği de yemedim çok açım

mikrodalgada ben hiç yemek yapmadım ama merak ediyorum yapan var mı? beyaz eşyaları kurmaya geldiklerinde adam mikrodalganın özelliklerini anlatırken ızgara yapabiliryorsunuz dedi sonra da "tavsiye etmem, fırın var nasılsa yemek için onu kullanın" dedi :44:

aynen ben gibi

evlenmeden önce mutfağa hiç girmeyen tayfadanım ben ondan

herşeyi evlendikten sonra öğrendim diyebilirim

internetten tarifleri döküyorum takıldığım yerlerde annemi arıyorum derken bi bakmışım

misafir ağırlar hale gelmişim

iş başa düşünce herşey öğreniliyor .. bide istek ve merak olunca değme keyfine..

bende o"giller"denim herşeyi yeni öğreniyorum düdüklüyü yeni öğreneceğim gibi

zamanla olacak sanırım daha yolun başındayım

ay ne güzel maşallah..böyle giderse bi orduyu ağırlarsın zaten annem öyle derdi gaza getirmek için

ilk annemleri ağırlamıştım ikinci haftaydı sanırım

annem yapmıştı yemekleri

babam masada diyorki ne güzel yapmış kızım

ben değil annem yaptı deyince kahkahayı bastılar

sonra ilk olarak kayınvalidemleri ağırladık onlar tam not vermişti

annemde demişti ki kimin kızı tabi yapacak... o gaza gelişle buralara kadar geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…