2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

o nasıl oluyor ki??? Bende bir kere yaptım kuru fasulye, biraz çiğ kalmıştı... Ay benim sorunum da yemekler bi türlü pişmiyor sanki, hep bana mı rast geliyor , yoksa bende mi sorun var

ay ne bilim banada bir pişiyosa üç pişmiyo sıkıldım valla

Daha ay olmadı canım:)), yarın bir ay dolacak inş. Evliliğe uyum sağlamaya başladım ama çok şükür, yemek konusunuda internetten bulduğum tariflerle hallediyorum hergün yeni bir şeyler denemek güzel oluyor DD

evde olup akşama kadar iş yapıp yatıp yemek yapıp süslenip kocamı beklemek isterdimmmmmmmmmmmm nerde o günler ah ah

o zaman çok dua edin kocalarınız bol bol kazansın siz çalışmak zorunda kalmayın

o zaman çok dua edin kocalarınız bol bol kazansın siz çalışmak zorunda kalmayın

benm kocam dükkan açmak için uğraşıyo 5 yıla kadar açarım diyo ama bnde bebek olursa çıkarım diyorum yoksa çıkmam çalışırım bakalm nasip

benm kocam dükkan açmak için uğraşıyo 5 yıla kadar açarım diyo ama bnde bebek olursa çıkarım diyorum yoksa çıkmam çalışırım bakalm nasip

evet dediğin gibi nasip canım inşallah istediğin gibi olur .. istemediğin halde işe gitmek çok zordur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…