2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canımm sende hoşgeldin aramızaaaaaaaa nerde oturuyosun alıştınmı peki evliliğe

Hoşbuldukk çok teşekkürler. Been Evliliğe Alıştımm. Eşimi seviyorumm O yüzdenn Evlilik Çok güzel. Antalya'da oturuyoruz eşim Jandarma onun için memleketlerimizden uzağızz Amaa napalımm bizim hayatımız hep böyle olcak en güzeli Kafaya takmamakk

alemsin

ayy ne güzel gezeceksiniz desene eşin yanındaysa gerisinin kıymeti yok birde bebiş oldumu tamam işteeeeeeee

Çoook Teşekkür ederimm. Hoşbuldukk Sen Neler yapıyosun canımm ?? Senide tanımak isterim..

4 aylık çiçeği burnunda evliyim dahaaa

Çalışıyorum canım bende.. bir kıymetli eşi bir kıymetli evi bide işi olan bir bayanım :) Evlenmeden önce çeyiz hazırlama aşamasında tanıştım kk ile sonra bir baktım

gerçekten sağlam tecrübeler var.. fikirler edinebileceğim arkadaşlar.. yön gösteren bilgiler var ..

bu topicde de yeni gelinliğimizi acemiliğimizi paylaşıyoruz arkadaşlarla ... tekrar hoşgeldin

bende de 16 yaşımdan beri pko var, doktorlar tahliler dhk hapları,,, mazim baya karanlık yani...kistler benim canyoldaşım oldular, doktora gidipte kist görmediği nadirdir... benim gittiğim doktorlarda teee bekarken hemen evlenip çocuk yap diyorlardı ama malesef hem maddi hem de manevi olarak çocuğa hazır değiliz ikimizde... çocuk olmasada alternatif tıpla tedavi etmeye çalışıcam kendimi soğan suyu içmeye başlayacağım, kistlere birebirmiş... Rabbim tüm hastalara şifa versin

Akşama dünden kalma taze fasulyem var, yanınada fırında kremalı patates yapıcam, birde salata... Bu arada herkesin mesaisi bitti sanırım ben 7 ye kadar buradayım malesef...

Evett İnşş Kısmett .. Sen Canım neler yapıyosun ? Ne kadarlık evlisin kendini anlatsana birazcıkk

3,5 aylık evliyim ankarada oturuyorum özel bir firmada çalışıyorum 6 gün aynı eşim gibi .bir günümüz var temizlikmi yapsak yemekmi yapsak uyusakmı anneleremi gitsek diye herhafta düşüne düşüne çatlıyoruz.ama mutlu ve huzurluyuz bebek istiyoruz çalışmalara başladık bileeee sen anlat tatlım

amin canım bndede bekarken çikolata kisti vardı hala var.bu ay soğan suyu içtim devam edicem sanada banada acil şifalar versin rabbim.bzde bebek için hazır değiliz ama allah öyle uygun gördüyse yapacak birşey yok dedik ve denemeler başladı.
Akşama dünden kalma taze fasulyem var, yanınada fırında kremalı patates yapıcam, birde salata... Bu arada herkesin mesaisi bitti sanırım ben 7 ye kadar buradayım malesef...
bende 7ye kadar çalışıyorumda dün işim vardı yazamadım.bu arada dün mercimek çorbasını düdüklüde unuttum yandı yine tam 2 saat pişmiş durmuş kısık ateşte yavrum hehe

Bende 3 aydır dk hapı kullanıyordum, ama bu ay içmicem soğan suyuna başlıcam, bekarkende denemiştim bikere soğan suyunu ama düzenli içememiştim,, bakalım bu sefer düzenli içmeye çalışacağım... Belki faydası olur... Hiç yoktan çabalıyorum diye içim rahat eder..
Dün akşam annemler vardı bende de annem taze fasulyemi görünce şok oldu, çorba sanmış:) napim düdüklüde yanar diye öyle bir su koymuşumki..:)) güzel bir geceydi...evlendiğimden beri annemler babam sadece ikisini hiç ağırlamamıştım, hep kalabalıkla gelmişlerdi...

evet annenler tek gelince çok güzel oluyo dimi.bende seviniyorum onlarla olunca.yavaş yavaş öğrencez suyunu falan ayarlamayı merak etme Sanada çok geçmiş olsun hemen başla soğan suyuna kistler için adetin 10.günü başlıyosun 15 gün içiyosun sonra 4 ay boyunca bunu yapıyosun diyodu saraçoğlu.mail atmıştım bulursam kopyalim sanada

günaydın taze gelinlerrrr

dün kayınvalidem balık kızartcakmış demiştim yaa, gitmedik kayınvalidemin dayısıgil gelecekmiş yemeğe, eşimde biz kendi evimizde yiyelim oturmaya gideriz yemekten sonra dedi .. bu arada kayınvalidem hacca gidecek annesiyle 4 ekimde o yüzden geleni gideni oluyor nerdeyse hergün ..

bizde balıkları kendimiz alıp evde fırında yaptık çok güzel oldu ama evim balık koktu

oooooooooo balık keyfi yaptınız desene karı koca afiyet olsun canm benm dün çorbayı yakan tek benm sanırım kayınvalidn hacca gittimi 2 ay gelmez oh rahatsın
bu arada geçmiş olsun ikinizi de Allah şifa versin

çok sağol canım benm

1 ay yok ama daha mı rahat olurum onu bilemiyorum

kayınpeder gitmiyor . bide 18 yaşında kayınbiraderim var .. onların sorumluluğu bana kalabilir şimdilik k.valide böyle bir ricada bulunmadı ama gelinlik görevim olarak görüyor da olabilir bu işi :26: aman 6 gün çalışıyorum yapabildiğim kadar diyorum

ya yok arada gider yemek yapar geri evine gelirsin sıkıntı etme.pazarlarıda git temizlik yemek ne kadar yapabilirsen

günaydın kızlaaarr

evde balık mı mümkünatı yok :) şimdilik direniyorum dışarıda yiyelim diye :)

bugün eşim biraz rahatsız grip gibi .. benimde başım ağrıyo... yoksa grip bana doğru mu geliyor diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…