canımm sende hoşgeldin aramızaaaaaaaanerde oturuyosun alıştınmı peki evliliğe
ilk annemleri ağırlamıştım ikinci haftaydı sanırım
annem yapmıştı yemekleri
babam masada diyorki ne güzel yapmış kızım
ben değil annem yaptı deyince kahkahayı bastılar
sonra ilk olarak kayınvalidemleri ağırladık onlar tam not vermişti
annemde demişti ki kimin kızı tabi yapacak... o gaza gelişle buralara kadar geldim
Hoşbuldukk çok teşekkürler.Been Evliliğe Alıştımm. Eşimi seviyorumm O yüzdenn Evlilik Çok güzel. Antalya'da oturuyoruz eşim Jandarma onun için memleketlerimizden uzağızz Amaa napalımm bizim hayatımız hep böyle olcak en güzeli Kafaya takmamakk
ayy ne güzel gezeceksiniz deseneeşin yanındaysa gerisinin kıymeti yok birde bebiş oldumu tamam işteeeeeeee
hoşgeldin aramıza canım
Çoook Teşekkür ederimm. HoşbuldukkSen Neler yapıyosun canımm ?? Senide tanımak isterim..
kızlar ben evlendim 10 haziranda sonra 20 haziranda adet oldum sonra 20 gün sürdü derken üstüstü bir iki ay olunca düzensizlikten doktora gittm meğerse çikolata kistim varmış.5 cm in üstünde olduğu için ameliyat dedi.önce 6 ay gebelik için uğraşın olmazsa ocakta ameliyat dedi.2 aydır uğraşıyoruz çocuk olmuyo.o yüzden kontrole gidip gösterin kendinizi benm gibi sonradan üzülmeyin
Evett İnşşKısmett .. Sen Canım neler yapıyosun ? Ne kadarlık evlisin kendini anlatsana birazcıkk
bende de 16 yaşımdan beri pko var, doktorlar tahliler dhk hapları,,, mazim baya karanlık yani...kistler benim canyoldaşım oldular, doktora gidipte kist görmediği nadirdir... benim gittiğim doktorlarda teee bekarken hemen evlenip çocuk yap diyorlardı ama malesef hem maddi hem de manevi olarak çocuğa hazır değiliz ikimizde... çocuk olmasada alternatif tıpla tedavi etmeye çalışıcam kendimi soğan suyu içmeye başlayacağım, kistlere birebirmiş... Rabbim tüm hastalara şifa versin
bende 7ye kadar çalışıyorumda dün işim vardı yazamadım.bu arada dün mercimek çorbasını düdüklüde unuttum yandı yineAkşama dünden kalma taze fasulyem var, yanınada fırında kremalı patates yapıcam, birde salata... Bu arada herkesin mesaisi bitti sanırım ben 7 ye kadar buradayım malesef...
bende 3 aydır dk hapı kullanıyordum, ama bu ay içmicem soğan suyuna başlıcam, bekarkende denemiştim bikere soğan suyunu ama düzenli içememiştim,, bakalım bu sefer düzenli içmeye çalışacağım... Belki faydası olur... Hiç yoktan çabalıyorum diye içim rahat eder..
Dün akşam annemler vardı bende de annem taze fasulyemi görünce şok oldu, çorba sanmış:) napim düdüklüde yanar diye öyle bir su koymuşumki..:)) güzel bir geceydi...evlendiğimden beri annemler babam sadece ikisini hiç ağırlamamıştım, hep kalabalıkla gelmişlerdi...
günaydın taze gelinlerrrr
dün kayınvalidem balık kızartcakmış demiştim yaa, gitmedikkayınvalidemin dayısıgil gelecekmiş yemeğe, eşimde biz kendi evimizde yiyelim oturmaya gideriz yemekten sonra dedi .. bu arada kayınvalidem hacca gidecek annesiyle 4 ekimde o yüzden geleni gideni oluyor nerdeyse hergün ..
bizde balıkları kendimiz alıp evde fırında yaptık çok güzel olduama evim balık koktu
bu arada geçmiş olsun ikinizi de Allah şifa versin
1 ay yok ama daha mı rahat olurum onu bilemiyorum
kayınpeder gitmiyor . bide 18 yaşında kayınbiraderim var .. onların sorumluluğu bana kalabilirşimdilik k.valide böyle bir ricada bulunmadı ama gelinlik görevim olarak görüyor da olabilir bu işi :26: aman 6 gün çalışıyorum yapabildiğim kadar diyorum
ya yok arada gider yemek yapar geri evine gelirsin sıkıntı etme.pazarlarıda git temizlik yemek ne kadar yapabilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?