sizin için ideali neyse doğru olan odur canım .. bu kimine göre canı istediğinde gitmek olur, kimine göre haftada bi, kimine göre de ayda bi .. herkes yaşam şartlarına göre bi tercih yapıyor
kayınvaliden yakın mı sana peki? birde kaç yaşında...
ayy orası zordur ama insanın eşi yanında olunca alışıyo kız düşünsene onun eve gelmesini iple çekiyosun falan
kız nedennnnnnnnn en çok kolaylık o sağlıyo
evet tatlım güzel oluyor heyecanla gelmesini beklemek
ama çok sıkıcı oluyor bütün gün evde zaman geçirmek
hani patlar şöyle böyle olur derler ya
annem gelince onunla bi deniim ondan sonra tek başıma bir deneme gerçekleştirmeyi düşünüyorum
evet tatlım güzel oluyor heyecanla gelmesini beklemek
ama çok sıkıcı oluyor bütün gün evde zaman geçirmek
annen gelince dene ozaman snra snde yaparsın..ay anne özlemi çk ayrı bn aynı şehirdeyim ama hala ağlıyorum
ay bnde çalıştığım için evde oturmayı özledm ve evlendikten sonra hiç ev hanımı olmadım hergün iş hergün iş of
bende hep evdeyim hiç bi yeri bilmiyorum arada markete götürüyor kocam o kadar
bende evde vakit geçirmeye bayılıyorum
aynı işyerindeyiz biz mesela.. bazen ben misafir gelecekse yada işim varsa eve erken kaçıyorum iş durumuma göre ..
o zaman açıyorum müziğimi evi ayağa kaldırıyorum bir temizlik aşkı doğuyor bendeee
ankarayı bilmiyosun dimi.şöyle diyim kayınvalidem annem ben zaten aynı semtte oturuyorduk.yani oturyormuşuz sonradan oturuyormuşuz anladıkneyse annem kayınvalidem ben hepimizn arasında 20 dakika yürüme mesafesi var.50 yaşında kayınvalidem.ama yakınız yani gitmek zorundayız işte
neden çıkıp evin yakın çevresini dolaşmıyorsun canım ? her gün biraz daha keşfedersin orayı .. eşinle başka neler yapıyorsunuz tatil günleri?
komşuların nasıl? belki onlarla tanışıp vakit geçirebilirsin
haftada bir gideriz ama 10 güne gitmesem sanırım 1 ay olmuş ..
bende hep evdeyim hiç bi yeri bilmiyorum arada markete götürüyor kocam o kadar
aynı evde yaşamıyorsunuz ona da şükür, eşin annem yalnız onunla yaşayalım diye ısrar da edebilirdi belki,,, bişekilde idare ediyorsun bak böyle..
kiz tamamen bağımsız bi şehirdeyiz hiç tanıdğımız yok komşum falan yok
misafirimde gelmiyor o yüzden
bende yapcak bi şey bulamayınca temizliğe sarıyorum ütü çamaşır yemek gerken öyle geçiyor günler :97:
evet iş güçle meşgul olunca vakit nasıl geçiyor anlamıyor insan ..
ne güzel hiç birikmez işin
ben evde olsam sürekli temizlik yapardım aynı sen gibi.. çünkü temizlik yaptığımda beni mutluluk sarıyor
gerçi cam aç gelen giden olduysa bide mutluluğum kısa sürüyor
benimde hayalim ya... evde olsam evimi dip köşe temizlicem mis gibi yapıcam... haftaiçi de hep böyle diyorum haftasonu gelsin şunları şunalrı yapcam diye amma,, gezmekten tozmaktan vakit kalmıyor malesef:)
aynen benim beyim gezmeye düşkün .. sıkılır evde oturmaktan.. bide çok iş yapınca kızıyor yeter diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?