teşekkürler canım 2 haziran düğün tarihim
mesela şöyle oluyo pazartesi gidiyorum cuma gidiyorum 2 haftada birde çağırıyorum ama sıkılıyom artk
ayy ne güzel alıştınmı evliliğe
canım kendi ailen nerde peki aynı şehirdemisiniz
standart günleriniz var yani .. annenlerede mi 2 gün gidiyorsunuz canım?
biz baştan her hafta beklenti içine girmesinler diye öyle gün falan belirlemedik .. ne zaman boşuz o zaman gidelim diye düşündük ve şuana kadar da o şekilde hareket ettik .. özellikle eşim bu konuda çok kararlı .. hem kendi ailesi için hemde benimkiler için aynı şeyi düşünüyor ..
maşallah sende hamaratsın kızilk çağırdığında süper bir sofra hazırla sonra yavaş yavaş azalt çeşitleri çok alıştırma benden tavsiye
Merhaba Kızlarr. Bende Evleneli 3 Ay OlduAynen Bende Başka şehire Gelin geldimm. Memleketimden uzaktayım eşimin işi nedeniyle.Burada sohbet etmek isterim sizlerle birliktee
Merhaba Kızlarr. Bende Evleneli 3 Ay OlduAynen Bende Başka şehire Gelin geldimm. Memleketimden uzaktayım eşimin işi nedeniyle.Burada sohbet etmek isterim sizlerle birliktee
standart günleriniz var yani .. annenlerede mi 2 gün gidiyorsunuz canım?
biz baştan her hafta beklenti içine girmesinler diye öyle gün falan belirlemedik .. ne zaman boşuz o zaman gidelim diye düşündük ve şuana kadar da o şekilde hareket ettik .. özellikle eşim bu konuda çok kararlı .. hem kendi ailesi için hemde benimkiler için aynı şeyi düşünüyor ..
evliliğe alıştım sayılır
eşmin işi nedeniyle başka bi şehire geldik o duruma daha alışamadım
bizde öyleyiz, kendi annemlere genelde haftaiçi gidiyoruz gittiğimizde, akşam iş çıkışı, haftasonu da bize kalıyor... Ama çok şükür bizizmkiler çok beklenti içine girmiyorlar zaten, rahatsız olmayalım diye , hiç öyle gelin diye ısrar etmezler... Bende eşiminde gözüne batmasın diye çok fazla demem annemlere gidelim diye, bazen o kendiliğinden der hadi annenlre gidelim ya da çağıralım diye , zamanla bu da oturacak sanırım..
benm eşimde pirinç pilavı sever.ama onu yapması 5 dakka kızhemen pirinci 2 dakka yağda çeviriyom üstüne tuz su atıyom kapağı kapatıp kısık ateşte tamamdır çorbayıda mercimek seviyo düdüklüde 10 dakkada hazır oda yemeğide hallediyom bişekilde artık pratikleştim bende
Bende öyle diyorum zaten, gelenler genelde , ay ne gerek vardı bu kadar uğraşmıssın diyorlar,, ben deilk diye böyle oldu, bidaha bukadar özenmeme diyorum:))
ya benm kayınvalidem tek kalıyo ben aynı ev istemedim o yüzden sorumluluk hissediyorum 2 gün gidiyorum ama anneme haftada 1 gidiyorum.zaten ilk zmaanlar böyle yapıyorum kış gelinde 2 haftada bir gitcez kar buz kolay değil ankarada..
ya benm kayınvalidem tek kalıyo ben aynı ev istemedim o yüzden sorumluluk hissediyorum 2 gün gidiyorum ama anneme haftada 1 gidiyorum.zaten ilk zmaanlar böyle yapıyorum kış gelinde 2 haftada bir gitcez kar buz kolay değil ankarada..
ben düdüklü kullanmaya korkuyorum
ben düdüklü kullanmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?