2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bende 2012 geliniyim
3 ay 22 günlük evliyim

Keşke aynı şehir de olsak da her hafta ben kayınvalide mi falan yemeğe çağırsam.Gelen yatılı geliyo ölüyorum valla kaç gün

ayyyy kıyamam ya canım yakınlıkta kötü ya haftada 2 gün uğruyosun 1 kere çağıyosun yinede yaranamıyosun

bacım daha bi ay oldu ben evleneli

ben bi kere çaya çağırdım annemleri ve kayınvalideleri .. annem dedi ki "gelmişken yemeğe gelelim" bende dedim ki " anne kusura bakma ben daha 10 kişiye yemek yapacak kadar uzmanlaşmadım zaten iştende geç çıkıyorum, yemekleri sen yapıp getireceksen buyrun gelin" dedim o da "tamam" dedi sanki bunu bekliyormuş gibi kabul etti hemen annem yemekleri getirdi ben gerisini hallettim ..

kayınvalide bişey demedi .. arkamdan dediyse onu bilemem ve de umursamam

benm eşimde çok takılıyo ya.selülit nasıl geçerki ?

burada, forumda selülitle ilgili baya formül var, kızlar deneyimlerini paylaşıyor ama düzenli uygulamadığın sürece hiç birşeyin faydası olmaz .. benim de bi özelliğim hiç bişeyi rutin yapamam

Kızlar ne derseniz deyin ilk başta ailelerden uzak olmanın iyi olacağını düşünmüştüm sölediğiniz gibi geliyo du gelmiyodu derdi falan olmaz diye ama daha beter oldu her memlekete gidişimiz de biz de üç gün kaldı annesinde beş gün ilk nereye gidecen şu mu bu mu neler neler daha beter valla yakınlık daha iyiii

haklısın .. hiç uğraşmak istemeyeceğim bi sorun benim için ..

çok şükür aynı şehirdeyiz canımız ne zaman isterse o zaman gidip görüyoruz her ikisini de kafamız rahat

Evlendiğimden beri bende 5 kez falan yemekli misafir ağırladım, kayınvalidemler istanbul dışındalar burada eşimden sadece görümcem var, kendi tarafımı çağırdım bende, ama misafir çağırınca iki gün öncesinen başlıyorum hazırlıklara teöislğğiydi, tatlısıydı, z.yağlısıydı, mezesiydi ölüyorum resmen, ama değiyor, o sofrayı görünce insan bunları ben mi yaptım diyor.. Ben diyorum yani:)) bu haftasonu yine bi arkadaşımı çağırmayı düşünüyorum , karı koca iki kjişiler ama yinede özenicem bu sofraya.... Ay kızlar benim eşimde bazen selülitlerime takılır ama takmıyorum ben ya::)) ideal kiloma ulaşim, o bile yet bana:))

Bizde düğünden 1 ay sonra gittik kayınvalideme, ramzan bayramında istanbuldaydık, kurbanda tekrar gideceğiz, uzaktan güzel geliyor , böyle gidip gelmek, gezmiş oluyoruz:)) çok şükür kayınvalidemde fesat birisi değil, yani şu anda kadar öyle birşeyini görmedim, görmemde inşallah...

ha pardon sen daha bi ay olmuş kız biz balayına gittik uzungöle sonra ramazan girdi iftara çağırdım zaten.olsun annen yardım etsn zaten kayınvalidene hazır çağır ama

canım kendi ailen nerde peki aynı şehirdemisiniz

kesinlikle orda haklısın aynı şehir en iyisi aslında ama işte olmayıncada keşke uzak olsa diyosun

maşallah sende hamaratsın kız ilk çağırdığında süper bir sofra hazırla sonra yavaş yavaş azalt çeşitleri çok alıştırma benden tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…