2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

rica ederim canım benm hatta bu hafta palamut yapıyorum fırında.iki anneyide çaığıryorum.ramazanda iftara çağırmıştım bu 2.olacak bakalm nasıl olcak

güzel geçeceğine eminim canım sen bu işi baya kapmışsın bana göre

bende hiç balık yapmadım çnkü eşim balık yemiyo.ama zonguldaktan palamut yolladılar işyeride bana verdi onu dilim dilim yapcam domatesli soğanlı fırında yapcam yanına çorba salata un helvası

Bende şuanda 56 kiloyum , düğün zamanı 52 falandım, ama ben çok ufak tefeğim boyum 1,55 zaten o yüzden kilo bana çok zararlı..

bnm boyum 1,62 eskiden çok kiloluydum o yzden korkarım kilodan 53 gayet güzel diyorum ama selülitlerm var ya

güzel geçeceğine eminim canım sen bu işi baya kapmışsın bana göre

inşallah canım benm ya..benm babam olmadığı için annem dışarı işini yapardı bnde ev işi yemek yapardım.annem varken bile ben misafir ağırlardım.o yüzden biliyorum yemeği temizliği misafir ağırlamayı.

Bende şuanda 56 kiloyum , düğün zamanı 52 falandım, ama ben çok ufak tefeğim boyum 1,55 zaten o yüzden kilo bana çok zararlı..

benimde boyum 1,55 ve 53 kiloyum kilo almaya çok müsaitim .. korkuyorum 1 kilo bile fazla çıksam moralim bozuluyor

ben bekarken hiçbirşey yapmazdım canım annecim her işe koştururdur... Şimdi kıymetini anlıyorum( o yüzden de zorluk çektim ilk başlarda yemek olsun ev işi olsun, nekadra alışmış olsam dahala çekiyorum..

bnm boyum 1,62 eskiden çok kiloluydum o yzden korkarım kilodan 53 gayet güzel diyorum ama selülitlerm var ya

kilo verdiğin içindir .. bende 10 kilo almıştım birden o zaman bi sürü çatlağım oldu sonra da o 10 kiloyu verdim ama çatlaklarım daha da arttı

bende 5 yıl üniversitedeydim hep yurtta kaldım hiç yemekle alakam olmadı .. yaz tatillerinde de ben temizliği hallederdim annem yemek, pasta gibi şeyleri yapardı .. çay servisini ben yapardım o kadar .. şimdi çok zorlanıyorum .. daha kalabalık misafir çağırmadım çekiniyorum .. özellikle yemek yapamayacakmışım gibi geliyor :44:

selam kizlar bende evleneli 1,5 ay oluyor. esim calisiyor ben is ariyorum hala bulamadim ev kadinliginin tadini cikariyorum bende napiyim

canım bi an önce misafir ağırlamaya başla.eynı zamanda evlendik ben 10 ayrı misafir ağırladım kız beceriksiz şaka bir yana önce anne tarafından başla sonra kayınvalideni çağır sonra lafı olur bak çağırmadı derler..ben kayınvalidemi 2 kere çağırmama rağmen geçen bana diyoki beni evine çağırmıyosunki gelim

Ben hiç denemedim düdüklü de tencerede pişiriyorum sürekli. peki düdüklü de pişince blendra gerek kalmıyor mu

yo hiç kalmıyo tatlım eğer patates soğan havuç koyuyorsan blendrdan geçircen yoksa düdüklüde sadce pişir ye

Keşke aynı şehir de olsak da her hafta ben kayınvalide mi falan yemeğe çağırsam.Gelen yatılı geliyo ölüyorum valla kaç gün

selam kizlar bende evleneli 1,5 ay oluyor. esim calisiyor ben is ariyorum hala bulamadim ev kadinliginin tadini cikariyorum bende napiyim

ayyy hiç iş bulma çalışma ev hanımlığının keyfini çıkar bnden söylemesi ..ben bi an önce bebek olsada çıksam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…