ıslak bezle öyle mi, taşındıktan sonra bunu deneyeyim bende teşekkürler
benim eşimde salatayı yoğurdu falan sever ama pilav aramaz .. benimde işime geldi tek çeşitsalatayı zaten o yapıyor
kızzzzzzzzzz maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh barekallah ne hamarat kızsın sen oğlum olsaydı alırdım dicemde evlenmişsinGünaydın kızlaaaar
yemek işinde hiç zorlanmıyorum eşim ne yapsam yer hiç itiraz etmez
yemek olarak bazen pilav bazen bulgur pilavı bazen makarna bunların başına mercimek çorbası genelde ikimizde çok severiz çorbayı 3 günlük yaparım dolapta birşey olmaz ama diğerleri genelde günlüktür
yanlarına salata .. bazen patates püresi bazen sadece mantı hiçbirisi yoksa makarna haşlar yoğurlar salçalı sos yaparım yalancı mantı gibi
yemekten yana elh. sıkıntımız yok da
temizlikle ilgili olarak yeni eşya çok tozlanır derler ya aynen öyle.. camı açmadan ev havalandırmadan olmuyor neticede.. çamaşırı akşamları haftaiçi hallediyorum ütüyüde haftada 2 parça halinde yapıyorum böylesi kolay geliyor rahat ediyorum ama sekteye uğramasınn :) banyo tuvalet zaten sürekli elimde çamaşır suyu ve banyo spreyleri haftaiçi hallediyorum
geriye süpürüp silmek kalıyor oda genelde cumartesi oluyor ama misafirim gelirse bu yaptığım işlerin çoğu cts ye kalıyor
ramazanda hep misafirlikteydik ama buaralar misafir almaya başladık balkabaaaa pertlerde :))) çok yoruluyor :)
rica ederim canım muhakkak yapın dediğimi..ay ne güzel eşin salata yapıyo benmki direk bilgisayarda oyuna giriyo ben mutfakta oluyom
salatayı çok güzel yaptığını iddia eder bende desteklerim tabi ki işime geldiği için
salatayı yapar ama ben bütün malzemeleri yıkar hazırlar önüne koyarım öyle yapar neyse buna da şükür
bazende evi süpürmeyi kabul eder ama naz yaparım öncesinde yani daha eve gitmeden arabada "şöyle yorgunum, böyle halsizim" derim sonra da kıyamaz bırak ben süpüreyim sen başka işlerini hallet der
benimkide ev işi yapmazdı önceleri.sonra konuştum bir kere yaptı berbat yapmasına rağmen ayyy aşkım ben bile bu kadar süper halledemem dedim sonra gaza geldi pazar geldimi hemen alıyo süpürgeyi viledayı toz beziniütüyü yapsa bana yeter aslında
kızzzzzzzzzz maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh barekallah ne hamarat kızsın sen oğlum olsaydı alırdım dicemde evlenmişsinvalla hepsi benm için eziyet yeni yeni alışıyorum ütüye yemeğe temizliğe
Benim eşim pilavcı malesef , her akşam pilav koy önüne hiç ses etmez.. Arada bulgur yapıyorum o zman bile pirinç yapsaydın keşke diyor, bu akşam kremalı patates yapayım bari değişiklik olsun, ben malesef haftaiçi temizlikle ilgili hiç birşey yapamıyorum, haftasonu bir günü mü ayırıyorum.. Sizin maşallahınız var kızlar
ama bende yeni yeni düzen oturtuyorum inan ki canımm :))) eziyet oluyodu bana hala bazen çok yorgunken öyle gelebiliyor da alışıyorsun
çalışırken zor oluyor.. bütün bunları yapıyorum ama sabahları da zor kalkıyorum
yorgunluk hissi oluyor sürekli nedense..
benimki için vileda ütü falan hayalaz biraz yardım etseler bile insan rahatlıyor
bide taşınma derdim var bu hafta .. eşya toplamayla ilgili pratik bilgilerin var mı :44:
ama bende yeni yeni düzen oturtuyorum inan ki canımm :))) eziyet oluyodu bana hala bazen çok yorgunken öyle gelebiliyor da alışıyorsun
çalışırken zor oluyor.. bütün bunları yapıyorum ama sabahları da zor kalkıyorum
yorgunluk hissi oluyor sürekli nedense..
Benim eşim pilavcı malesef , her akşam pilav koy önüne hiç ses etmez.. Arada bulgur yapıyorum o zman bile pirinç yapsaydın keşke diyor, bu akşam kremalı patates yapayım bari değişiklik olsun, ben malesef haftaiçi temizlikle ilgili hiç birşey yapamıyorum, haftasonu bir günü mü ayırıyorum.. Sizin maşallahınız var kızlar
haftasonu bir günüm daha olsa bende öyle yapardım canımmalesef haftaiçi akşamlarına sığdırıyoruz herşeyi .. pazar günü de geç uyanıp geç kahvaltı yapıp sonrada gezmelere gidiyoruz
benm eşimde pirinç pilavı sever.ama onu yapması 5 dakka kızhemen pirinci 2 dakka yağda çeviriyom üstüne tuz su atıyom kapağı kapatıp kısık ateşte tamamdır çorbayıda mercimek seviyo düdüklüde 10 dakkada hazır oda yemeğide hallediyom bişekilde artık pratikleştim bende
Selam bayanlar , Bende 17 haziranda evlendim. 3 ay doldu. Şaka gibi ne kadar çabuk geçti zaman anlamadım. Evlendikten sonra sadece 1 ay çalıştım sonra ayrıldım işten. Çok fazla mesaisi olan bir işte çalıştığım için neredeyse haftanın her günü eşimden geç geliyordum eve. Cumartesi günleri o evdeyken ben çalışıyordum. Kısacası baktık ki çok yıpranacağız ayrıldım işten. Bu şekilde çok zorlanıyoruz aslında. Ev kredisi , faturalar , masraflar hepsi eşime kaldı. Ev işlerine yeni yeni alışmaya başladım. İlk başlarda çok zorlandım. Neyi nasıl yapacağımı bilmiyordum,ev sürekli dağılıyordu vs vs. Şimdi daha iyi durumdayım. Yinede bazen başedemediğim oluyor ama olsun. Allahtan eşim anlayışlı. Hiç bi işime karışmaz , o niye öyle bu niye böyle demez. Yemeklerimi kötü de olsa yer :)
canm dha yeni evlisin neden hemen taşınıyosunuzki ?? hımm pratik bilgim pek yok ama zaten eşyalar yeni olduğu için hemen toparlarsın merak etme
Selam bayanlar , Bende 17 haziranda evlendim. 3 ay doldu. Şaka gibi ne kadar çabuk geçti zaman anlamadım. Evlendikten sonra sadece 1 ay çalıştım sonra ayrıldım işten. Çok fazla mesaisi olan bir işte çalıştığım için neredeyse haftanın her günü eşimden geç geliyordum eve. Cumartesi günleri o evdeyken ben çalışıyordum. Kısacası baktık ki çok yıpranacağız ayrıldım işten. Bu şekilde çok zorlanıyoruz aslında. Ev kredisi , faturalar , masraflar hepsi eşime kaldı. Ev işlerine yeni yeni alışmaya başladım. İlk başlarda çok zorlandım. Neyi nasıl yapacağımı bilmiyordum,ev sürekli dağılıyordu vs vs. Şimdi daha iyi durumdayım. Yinede bazen başedemediğim oluyor ama olsun. Allahtan eşim anlayışlı. Hiç bi işime karışmaz , o niye öyle bu niye böyle demez. Yemeklerimi kötü de olsa yer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?