2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

dimi ya kışın pek üşeniyor insan yarın 22 Aralık varmı bi belirtin falan canım

yaa valla arada bi rahim kasilmasi baska da yok bir sey :26::26: gögüs agrim felan yok bilmiyorum bakalim gecikmez belki de gelir sabaha belirtisiz bi sekilde.. her sey olabilir yani seni sormali???

yaa valla arada bi rahim kasilmasi baska da yok bir sey :26::26: gögüs agrim felan yok bilmiyorum bakalim gecikmez belki de gelir sabaha belirtisiz bi sekilde.. her sey olabilir yani seni sormali???

anladım canım hiç belli olmaz tabi belki belirtisiz bir şekilde de olabilir ilk ay ben daha çalışmalara dün başladım canım bakalım görücez ocak ayında sonuçları

valla bugün kimse yok galiba doğru söylüyosun herkesin kocişi evde heralde benim kocişte akşama kadar görmüyorum zaten seni diye sızlanıyo şu anda sabah gelirim artık kızlar

ayy canım tebrik edrim büyük ihtimal 4 haftalık hamilesin..bi kan tahlili yapta bakalım değerlerinee..çook sevndim tebriker

anacım bu ne durgunluk bugün
ohh ii oluyoo ben sabahlara kadar oturayım kimse olmasın..ii oldu size dün sinir krizi geçirdim..kimse yokk bekleedim bekledim kimse gelmedi ztn dün bana kimse slm vermedien gtti naponuz dedim cvp vermdi

kizlar bu aksam gelmeyeceksiniz galiba... ben de gideyim bari
gitt gitt ben geldim ya herkes gttsinn tabee

kuppecim sen naptın testlerini ..gtcem diyodunn ne oldu??

anacım bu ne durgunluk bugün

ben de onu diyorum baskaannn....

o dedigin bana oluyor hep sana degil

nerde acaba bu kizlar seyda??? bi geliyorlar bi gelmiyorlar.. napsak, sunlari toplasak da konussak mi

öylekonuşalım valla ben en azından bi hafta gece bi hafta gündüz giriyomm dün öyle uyuz oldumki dedim tatlıcadınn misfrleri vrdır regenn işi çıktı ee diğerlerii..patladım yaa ne yaren var ne nilifereren vr kimse yok gece kuşlarından..öyle bi negatif olmuşum ki benim negatfliğim pc ye geçti kapandı durdu

isleri cikmistir kizlarin canim olur o kadar...

regenimm balımm böcemm nere gittiin kuzumm...
kuppe cnm aşada naponn gell yukarıı doğruu

kuppe hanim kuppe hanim buyrun yukari alalim sizi.. merak ediliyorsunuz...

Selammm kızlar inş. artık yaa:) 2012'yi bari bebeişsiz kapatmayalım ya nolcek bizim bu halimizzz????

ttalımm napalım allah daha büyük dert vermesin inşllh.allahım en güzelinien sağlıklısını en şirin en zeki en tatlı en minnoşş en haylazından birer bebk vercek hepimize..bakalım ne olck sonumuz..cnm benimm..

kızlar benim 2010 temmuzda sağ yumurtalımda kist olmuştu ben kendimi hamile sanıyom tabi doktora bii gittim doktr 4.5mm kist dedi..hoplyıp zıpladımda ağrı giriyodu.bugünde öle oldu sağ yumurtalımda ağrı var bilerk hopldım ağrıdı ama bi daha olmadı..şimdi sıraya girmişler bi sağ bi sol harekete geço ne iştir bu??22 kasımda düşük yaptım ??nedir sizce???:44::44::44::44:

merhaba kizlar bende aranizdayim
yas 23, sat 29.11.11 bat 29.12.11.

kızlar topiğimize hoş geldinizz..iki gün yoktum, bi sürü arkadaşımız olmuş..listemiz kabarmış çok mutlu oldum..

Kuppecigim bugun pardon dun doktora gitmissin hayirli haberlerini bekliyoruz bizi merakta birakma

kuppecim sen naptın testlerini ..gtcem diyodunn ne oldu??

arkadaşlar kuppe geldimi ben yokken dr a gidecekti

tatlicadimmm, mpb, şeydacım, nartanesi ve yarecimm beni merak etmişsiniz öncelikle teşekkür ediyorum sizlere.. doktora gittim, tahlil sonuçlarım çok güzel, önemli bir sorun yok son tahlillerde, ama kan pıhtılaşması sorunum sabitlendi..şimdilik coraspirin ve vitamin verdi doktorum, bu ay adetim gecikirse eğer tekrar doktora gitcem başka tahliller yapcakmış bana, hamilelik testi yapmana gerek yok, direk gecikince buraya gel dedi, eğer hamile kalırsamda iğne kullanmaya başlıycam..şimdilik hepsi bu kadar..bu arada yarından itibaren yumurtlama dönemime girmiş bulunuyorumm..üzerimden sanki büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorumm..umarım herşey yolunda gider bundan sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…