• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Merhaba kizlaaaaarrr

Islerim cok bugun benim belki aaksama kadar belki yarina kadar giremem ama bi merhabalasim istedim

Gogom nasilsin belirtiler varmiiiiii sen atesini olcuyonmu

Kanki pek sen naptin belirti melirti vaarmi aaaaayyyy cok heyecan verici
Yarin ola hayrola

Hadi bben uctum cok yazmayin okumasi zor oluyor

yok yavrum belırtı felan hem ıılgılenmıyorumda :1::1: ates olcmuyorum canımm.. bakalım hayırlısı... sana kolay gelsın ve bu arada ayagının gecmesıne sevındımmm..

Merhaba kızlar nasılsınız?Ben yeni neti açabildim anca alışveriş temizlik yoruldum valla.Dünden beri nasılsınız anacım

tatlım ben doktora gttiğimde polistik over sendoromu dedi..yumurta tembelliği de vardı yumurtalarım gelişmiyodu.gelişse çatlamıyodu..hayatımda kadın doğum doktoruna gttm kadr hiç bi doktora gitmedim valla bende .en son bi doktora gttim doktor zyıflıcksın dedi ama gırtlamı tutmıyom ozyüzden olmuyoo..öle olcanı sanmıyodum o ay bi ilç verdi sonra süt buhrına oturdumbelime kapak kapadılar..okudular gelincik için o ay hamile kaldım 12 gün sonra düşürdüm bende tatlım

süt buharına oturmak nasıl oluyor canım

Merhaba kızlar nasılsınız?Ben yeni neti açabildim anca alışveriş temizlik yoruldum valla.Dünden beri nasılsınız anacım

Mrb kızlar inanılmaz şekilde yorgunum mutfaktan anca cıkabildim ama daha işim cok:)akşama misafrlerim geliyr muck muck

bugun herkeste yogun anammmm.. bende sabahtan berı ayaktayımm.. bır suru ıs guc.. öldüm resmen.. oglen ara verecektım az dedıkodu yapem dedım kımse yoktu.. şimdide ayaklarım zonkluyor..

Merhaba kizlaaaaarrr

Islerim cok bugun benim belki aaksama kadar belki yarina kadar giremem ama bi merhabalasim istedim

Gogom nasilsin belirtiler varmiiiiii sen atesini olcuyonmu

Kanki pek sen naptin belirti melirti vaarmi aaaaayyyy cok heyecan verici
Yarin ola hayrola

Hadi bben uctum cok yazmayin okumasi zor oluyor

ay kuzum yaa.. yok ne belirtisi ne bir sey... yarin ola hayrola :31::31::31::31:

kızlarrr napıyosunuz sanırım topicte bir hamile var çok sevindim hayırlı olsun canım ama yinede hemen kan testini yaptır
Allahım bizede nasip etsin inşallah :16:kızlar listede 20 aralıklar ne oldu varmı gelişme

Back
X