- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.181
ben de geldim.azcik dolaniyodum forumda
hoşgeldin, iyi yapıyordun canımm.. nasılsınn?
iyiyim.sen nasilsin canim?bu gun rahatsin galiba temizlik yok dunden de yemek kaldi oh mis
tesekkur ederim iyim.kiz sen hic uyumuyon mu?gece sen kapatiyon sabah sen aciyon forumu
Valla canim ben avustralyada yasiyorum turkiyeden 9 saat ondeyiz o yuzden hep buralardayim
günaydin kizlaarrr...
yani şuan akşam orada.. bayada saat farkı varmış. gelinmi gittin canım sen oraya.. pek tanıtmadın kendini,yazsana biraz
günaydın uykucuuu
Ben bura dogumluyum ama 10 sene istanbulda yasadim 14 yasimda geri geldim buraya..
esimle burda tanistim ama o turkiyeden gelme ogrenciydi. Onumuzdeki ay 1 sene olcak evleneli.. 26,5 yaşındayım
haziranda bir dusuk yasadim simdi oyle bekliyoruz rabbim insallah en kisa zamanda tekrar yasatir o duyguyu..
bu arada adim Tugba23 yasimdayim.. Ya sen?
uyudum iste ne güzel yaaa.. doyamiyorum bu aralar uykuya sen nasilsin?? bugün aksama kadar beraberiz dimi?? ben birazdan dus alirim oh ne güzel sonra yatarim yemegim var nasilsa..
canım bende 2,5 yıldır evliyim. yaklaşık 1 senedir bebek diyorum ama olmuyorr..
ankaradayım
düşük yaşamana üzüldüm ama en azından hamile kalabiliyorsun oda bişey. inşallah yakın zamanda senden haber alırız biz yakında. düşük bebeğin devamı çabuk gelir derler.
az bi işim var etrafı toplayacam geri burdayım bugün... o banyo olayından benimde yapmam gerek ama üşeniyorum yahuuu
canım bende 2,5 yıldır evliyim. yaklaşık 1 senedir bebek diyorum ama olmuyorr..
ankaradayım
düşük yaşamana üzüldüm ama en azından hamile kalabiliyorsun oda bişey. inşallah yakın zamanda senden haber alırız biz yakında. düşük bebeğin devamı çabuk gelir derler.
u
kızlar galıba benım göbüşüme bebiş doldu 2012 ye hazır gıbıyım reglımden 7 gun gectı 3 ıdrar testı yaptım 3 de net bır sekılde pozıtıfgöğüslerım cok acıyor ama,bır de mıgdem sureklı bos gıbı
kızlar galıba benım göbüşüme bebiş doldu 2012 ye hazır gıbıyım reglımden 7 gun gectı 3 ıdrar testı yaptım 3 de net bır sekılde pozıtıfgöğüslerım cok acıyor ama,bır de mıgdem sureklı bos gıbı
Insallah oyledir cnm ama gecen adetimden beri pes ettim artik..
dusuk yetmezmis gibi gecen ay doktorum sonuclari karistirip pozitif dedi ve 10 gun regl olamadim sonunda kendimi hamile hissetmedigimi anladim ve negatif oldugunu ogrendim..
anlicagin bu son damla oldu, simdi hic umursamiyorum, tabiki deli gibi halen istiyorum ama napalim her ay negatif olmasindan cok yoruldum artik
Insallah oyledir cnm ama gecen adetimden beri pes ettim artik..
dusuk yetmezmis gibi gecen ay doktorum sonuclari karistirip pozitif dedi ve 10 gun regl olamadim sonunda kendimi hamile hissetmedigimi anladim ve negatif oldugunu ogrendim..
anlicagin bu son damla oldu, simdi hic umursamiyorum, tabiki deli gibi halen istiyorum ama napalim her ay negatif olmasindan cok yoruldum artik
aa kötü olmuş o.. nası karıştıki öyle..
bebeğinin düşmesinde bir sebep varmıydı canım.?
bende yoruldum valla hepimiz öyleyiz... bi kalaydık hamile hayırlısı ilee
yuh yani o doktora tugba... bi tane vurasim geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?