2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

yani şuan akşam orada.. bayada saat farkı varmış. gelinmi gittin canım sen oraya.. pek tanıtmadın kendini,yazsana biraz

Ben bura dogumluyum ama 10 sene istanbulda yasadim 14 yasimda geri geldim buraya..
esimle burda tanistim ama o turkiyeden gelme ogrenciydi. Onumuzdeki ay 1 sene olcak evleneli..
haziranda bir dusuk yasadim simdi oyle bekliyoruz rabbim insallah en kisa zamanda tekrar yasatir o duyguyu..
bu arada adim Tugba 23 yasimdayim.. Ya sen?

Son düzenleme:

canım bende 2,5 yıldır evliyim. yaklaşık 1 senedir bebek diyorum ama olmuyorr..
ankaradayım
düşük yaşamana üzüldüm ama en azından hamile kalabiliyorsun oda bişey. inşallah yakın zamanda senden haber alırız biz yakında. düşük bebeğin devamı çabuk gelir derler.

uyudum iste ne güzel yaaa.. doyamiyorum bu aralar uykuya sen nasilsin?? bugün aksama kadar beraberiz dimi?? ben birazdan dus alirim oh ne güzel sonra yatarim yemegim var nasilsa..

az bi işim var etrafı toplayacam geri burdayım bugün... o banyo olayından benimde yapmam gerek ama üşeniyorum yahuuu

Son düzenleme:
kızlar galıba benım göbüşüme bebiş doldu 2012 ye hazır gıbıyım reglımden 7 gun gectı 3 ıdrar testı yaptım 3 de net bır sekılde pozıtıf göğüslerım cok acıyor ama,bır de mıgdem sureklı bos gıbı

ay sogukta sinir oluyom ben de yaa... kaloriferi actim, biraz isinsin icerisi kacicam hemen... yoksa üseniyorum sonra

Insallah oyledir cnm ama gecen adetimden beri pes ettim artik..
dusuk yetmezmis gibi gecen ay doktorum sonuclari karistirip pozitif dedi ve 10 gun regl olamadim sonunda kendimi hamile hissetmedigimi anladim ve negatif oldugunu ogrendim..
anlicagin bu son damla oldu, simdi hic umursamiyorum, tabiki deli gibi halen istiyorum ama napalim her ay negatif olmasindan cok yoruldum artik

Hayirli olsun cnm darisi isteyen herkese insallaah

aa kötü olmuş o.. nası karıştıki öyle..
bebeğinin düşmesinde bir sebep varmıydı canım.?
bende yoruldum valla hepimiz öyleyiz... bi kalaydık hamile hayırlısı ilee

yuh yani o doktora tugba... bi tane vurasim geldii

aa kötü olmuş o.. nası karıştıki öyle..
bebeğinin düşmesinde bir sebep varmıydı canım.?
bende yoruldum valla hepimiz öyleyiz... bi kalaydık hamile hayırlısı ilee

Valla cnm bi sebep bilmiyorum ama hamile kalmadan 1 ay once dedem vefat etmisti cok zor zamanlar gecirdim belki vucudum hazir degildi..

yuh yani o doktora tugba... bi tane vurasim geldii

Aynen valla is yeri basina yikilr insallah

Merhaba kizlaaaaarrr

Islerim cok bugun benim belki aaksama kadar belki yarina kadar giremem ama bi merhabalasim istedim

Gogom nasilsin belirtiler varmiiiiii sen atesini olcuyonmu

Kanki pek sen naptin belirti melirti vaarmi aaaaayyyy cok heyecan verici
Yarin ola hayrola

Hadi bben uctum cok yazmayin okumasi zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…