- Konu Sahibi tatlicadi1
-
slm tatlı cadı.o zaman tanışalım.26 yaşındayım.1,5 yıllık evliyim.topiş için geçen ay çalışmalara başladık.ama olmadı ve bat 3 ocak.çok çalışmak lazım çoook.hadi bakalım kendinizi tanıtın burda beraber hamileee kalalım ve paylaşalımmmm...
hemen al listeye beni önce kendini snra beni yaz canım.2012 de topişler gelsin artık yaaaa.çok istiyoırummm.
15 aralık kan testin mi var?senin adetin de gecikmiş canım benim topiş geliyo mu yoksa?
hayırlı uğurlu olsun canlarımm yeni topiğiniz... hamilelerdenn öğrenmek istediğiniz bişi olursa veya benim gibi 18 pkoyla uğraşmış birinden öğrenmek istediğiniz olursa her zaman yardıma hazırızinşallah 2012 size uğurlu gelecektir
canımmmm.. bitanem,inşallah uğurlu olur gelir topik..sağolasın destek için
sağolasın canım benim aslında o kadar çok şey sormak knuşmak geliyoki içimden.dilimden dökülmüyo.meğer ne çok istiyomuşum.geçen aya kadar bunu pek farketmemiştim.
Canimmm hayirli olsun yeni topigimizzzzzzz..aksam burdayim cok mutluyummmmmmmm :)
öyle oluyor başta. biz anne olmak için doğmuşuz insan bebek düşününce anlıyor bunu. ben tecrubeliyim canım,sorabilirsin herşeyi
heeeeeeeeyyyyyyyyyy kizlar ben de geldimayyyy yeni bir yil yeni umutlar hayirli olsun
canım bak şimdi benim sat 9 aralık bat 3 ocak ben ne zaman yumurtlayacağımmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?