2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

yok yavrum belırtı felan hem ıılgılenmıyorumda ates olcmuyorum canımm.. bakalım hayırlısı... sana kolay gelsın ve bu arada ayagının gecmesıne sevındımmm..

Merhaba kızlar nasılsınız?Ben yeni neti açabildim anca alışveriş temizlik yoruldum valla.Dünden beri nasılsınız anacım

süt buharına oturmak nasıl oluyor canım

Merhaba kızlar nasılsınız?Ben yeni neti açabildim anca alışveriş temizlik yoruldum valla.Dünden beri nasılsınız anacım

Mrb kızlar inanılmaz şekilde yorgunum mutfaktan anca cıkabildim ama daha işim cok:)akşama misafrlerim geliyr muck muck

bugun herkeste yogun anammmm.. bende sabahtan berı ayaktayımm.. bır suru ıs guc.. öldüm resmen.. oglen ara verecektım az dedıkodu yapem dedım kımse yoktu.. şimdide ayaklarım zonkluyor..

ay kuzum yaa.. yok ne belirtisi ne bir sey... yarin ola hayrola

kızlarrr napıyosunuz sanırım topicte bir hamile var çok sevindim hayırlı olsun canım ama yinede hemen kan testini yaptır
Allahım bizede nasip etsin inşallah kızlar listede 20 aralıklar ne oldu varmı gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…