- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.201
Merhaba kizlaaaaarrr
Islerim cok bugun benim belki aaksama kadar belki yarina kadar giremem ama bi merhabalasim istedim
Gogom nasilsin belirtiler varmiiiiii sen atesini olcuyonmu
Kanki pek sen naptin belirti melirti vaarmi aaaaayyyy cok heyecan verici
Yarin ola hayrola
Hadi bben uctum cok yazmayin okumasi zor oluyor
Mrb kızlar inanılmaz şekilde yorgunum mutfaktan anca cıkabildim ama daha işim cok:)akşama misafrlerim geliyr muck muck
tatlım ben doktora gttiğimde polistik over sendoromu dedi..yumurta tembelliği de vardı yumurtalarım gelişmiyodu.gelişse çatlamıyodu..hayatımda kadın doğum doktoruna gttm kadr hiç bi doktora gitmedim valla bende .en son bi doktora gttim doktor zyıflıcksın dedi ama gırtlamı tutmıyom ozyüzden olmuyoo..öle olcanı sanmıyodum o ay bi ilç verdi sonra süt buhrına oturdumbelime kapak kapadılar..okudular gelincik için o ay hamile kaldım 12 gün sonra düşürdüm bende tatlım
Merhaba kızlar nasılsınız?Ben yeni neti açabildim anca alışveriş temizlik yoruldum valla.Dünden beri nasılsınız anacım
Mrb kızlar inanılmaz şekilde yorgunum mutfaktan anca cıkabildim ama daha işim cok:)akşama misafrlerim geliyr muck muck
Merhaba kizlaaaaarrr
Islerim cok bugun benim belki aaksama kadar belki yarina kadar giremem ama bi merhabalasim istedim
Gogom nasilsin belirtiler varmiiiiii sen atesini olcuyonmu
Kanki pek sen naptin belirti melirti vaarmi aaaaayyyy cok heyecan verici
Yarin ola hayrola
Hadi bben uctum cok yazmayin okumasi zor oluyor
uuuuuuuuuu herkes gitmisssyemek saati tabii
ne güzel... doydunuz mu bakiimmm
biz doyduk vallakocişime çay yapıyorum şimdi çay içicez bi yarım saat daha burdayım yani siz neler yaptınız
napalim saclarimi kurutmaya calisiyorumkaloriferin yanindayim zaten.. mandalin yiyorum.. baska da bir sey yok..
daha ne olsun ohhh afiyet olsunvalla bende çok üşeniyorum yaaaa banyoya giricemde
kus günü normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?