- Konu Sahibi tatlicadi1
- #2.241
morelin neden idare edr güzelim yaa...belki şu an annesin he olabilir mi??ayy yarını beklom aslında yarını değil 23 24 25 26 olmazsan 26sında tahlil yap öncesinde yapma tamm mıyok canim ne belirti ne bir sey.. ben de takmiyorum zaten.. morelim de idare eder bi degisiklik yok iste![]()

kızlar topiğimize hoş geldinizz..iki gün yoktum, bi sürü arkadaşımız olmuş..listemiz kabarmış çok mutlu oldum..
tatlicadimmm, mpb, şeydacım, nartanesi ve yarecimm beni merak etmişsiniz öncelikle teşekkür ediyorum sizlere..doktora gittim, tahlil sonuçlarım çok güzel, önemli bir sorun yok son tahlillerde, ama kan pıhtılaşması sorunum sabitlendi..şimdilik coraspirin ve vitamin verdi doktorum, bu ay adetim gecikirse eğer tekrar doktora gitcem başka tahliller yapcakmış bana, hamilelik testi yapmana gerek yok, direk gecikince buraya gel dedi, eğer hamile kalırsamda iğne kullanmaya başlıycam..şimdilik hepsi bu kadar..bu arada yarından itibaren yumurtlama dönemime girmiş bulunuyorumm..üzerimden sanki büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorumm..umarım herşey yolunda gider bundan sonra
![]()
oyyy kuzum çok sevindimm ttalım yaa hadii hayrlsı inşallh ocakta hamile oldunu öğreniriz inşllh