2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

geçmiş olsun tatlım. korkulacak bi operasyon değil,üzme kendini bu kadar

tatlim haklisin ben o acidan düsünemedim kusura bakma.. ama biliyorsun özelden her konustugumuzda sormuyor muyum?? hatta iki kere ayni cevabi aldim da dedim kendi kendime, kiza zirt pirt soruyorum hatirlatmis gibi oluyor susayim dedim sonuclarini alinca konusuruz dedim valla bak.. o da iste böyle oldu bi taraftan da benim bebkle ugrasiyorum, yarinin telasi da sardi, her ne kadar düsünmemeye calissam da hepsi bi araya geldi canim benim yoksa ben seni ne zaman unuttum ki simdi unutayim

kızlar yaaa, mpb arkadaşımızın yazdıklarına çok mutlu oldum, bir sorunun çözülmesinde yardımım dokunduysa ne mutlu bana ya..bu topiği en çok bu yüzden istedim zaten, daha çok insana yardımcı olabilmek istiyoruz..mpb ninde düşüğü olmuştu, kan pıhtılaşması konusunda paylaşımda bulunduk, ona yaptırdığım tahlilleri, izleyeceği yöntemleri anlatmıştım ve sorunun nedeni bulunmuş sonunda..inşallah güzel arkadaşımm bebeğine kavuşur da, benim mutluluğum katlanarak artar..

valla canim burda masrafi minimuma indirmek icin antibiyotik bile yazmiyorlar dogru dürüst.. cok ileri derecede hasta olcan da ilac yazcaklar.. yani cogu dr da öyle..

kızlar bende burada kan testini 20 tl ye yaptırdım altı üstü bir test yapıyorlar yani...

ama en azindan kan testi yapiyorlarmis.. burda o da yok

inşallah canım sizin gibi arkadaşlarımız olduktan sonra paylaşımlarımızda öğrendiklerimizde çoğalıyor iyiki varsınız hepinize tşkkürler...

sağol canım benim bide yanında olamayacağım ya ona üzülüyorum az önce kameradan gördüm gülüp eğleniyo bişeyden haberi yok bebeğimin...
hiçbirşeyden haberi olmayacak yaşta olması daha iyi kuzu ya, büyüyünce hatırlamaz unutur giderr..kıyamam ben ona..Allahım bir an önce sağılığına kavuştursun yeğenini..

anladım kuzu, benim sitemim şaka yollu zaten..takma kafana..yarın ne telaşı var, test mi yaptırcan ne oldu

valla canim burda masrafi minimuma indirmek icin antibiyotik bile yazmiyorlar dogru dürüst.. cok ileri derecede hasta olcan da ilac yazcaklar.. yani cogu dr da öyle..

biyer 25 dedi başka biyer başka fiyat veri nerde ucuz yer bende orayı buldum napayım belkide bir kaç kere yaptıracaz insanı soyup sovana çeviriyorlar haaa bak bende çok sinirlendim şimdi

yok kuzum ne test yaptirmasi.. en erken ki dr kontrolüm bile 10 ocakta bakalim kirmizilar gelcek mi onu düsünüyorum.. acayip sizilarim var.. gelcek gibi bakalim hayirlisi olsun..

resemn ölemeni bekler gbi ne bu yaa..ayy kzum kaldın oralarda tek başına kıyamm ben sana yaa

merhaba kuppe nerelerdesin kaç gundur merak ettim ama bilen yok doktora gidicektin nasıl gecti dayanamadım gecmişi okumadan yazayım dedim

biyer 25 dedi başka biyer başka fiyat veri nerde ucuz yer bende orayı buldum napayım belkide bir kaç kere yaptıracaz insanı soyup sovana çeviriyorlar haaa bak bende çok sinirlendim şimdi

yok canim her yer paragöz olmus.. sen özele gittin galiba.. saglikocaklarinda para verilmiyor sanirim.:44::44:

yok kuzum ne test yaptirmasi.. en erken ki dr kontrolüm bile 10 ocakta bakalim kirmizilar gelcek mi onu düsünüyorum.. acayip sizilarim var.. gelcek gibi bakalim hayirlisi olsun..

Offf benimde çok ağırım var oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum bakalım hayırlısı olsun ama gelmesin şu kırmızılar yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…