- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.261
biliyorum bende ne yapayım ne olsa anne yarısıyım işte.bugün anesrezi muayenesine gitmişler o küçücük kolunda damarı bulamayıp delik deşik etmişler benim bebeğimde gıkını bile çıkarmamış.ki yarın genel anestezi olacak ameliyattan çıkınca kötü oluyo yaaa
fırça atarımm tabiii..ben merak edip açiyiiiim regenim bişi yazmış mı diee.. bi bakiiim kiii hiç bişey yok ama madem ki merak etmişsinnnn unutiiiyim bari bi daha olmamak şartı ile amaaa
canım çk geçmiş olsun, dediğin gibi çok büyük bir ameliyat değil bu ama ameliyat demesi bile ürkütücü..dua et tatlım..Allaha emanet olsun, ne mutlu ki sağlığına kavuşacak..çok daha kötü nedenlerle ameliyat olanlar var dimi, onları düşününce insanın içi rahatlıyor..
Ben geldim napıyonuz şekerler nasılsınız?
iiidr tatlım senden nabrBen geldim napıyonuz şekerler nasılsınız?
ben geldim kızlarrr. ne ediyonuz bakimmmm
geçmiş olsun tatlım. korkulacak bi operasyon değil,üzme kendini bu kadar
ayy ne kadr uyuz bi durum yaa bide avrupa diyolar gözünü sevdimin türk doktorları yaa
bizimki ameliyata kadr bişey yiyemiyodu..ameliyattan bi çıktı 3 gün sonra iştahh maaşllh..doktor diyet vercekti nerdeyse valla..şimdi çok sağlıklı kuzucum 4 yaşında şimdi..boyu posu yerinde
bizim burda 35 lira sadece kan tahlili..ama benim gttim hastanede muayne ücreti 28 lira oda ayda 1 sefer verom.kan tahlili 5 lira..ama geçen muayne ücreti vermemştim bayada olmuştu ozamn hem muayne ücerti aldı hem kan tahlili33 lira aldı
kızlar bende burada kan testini 20 tl ye yaptırdım altı üstü bir test yapıyorlar yani...
kızlar yaaa, mpb arkadaşımızın yazdıklarına çok mutlu oldum, bir sorunun çözülmesinde yardımım dokunduysa ne mutlu bana ya..bu topiği en çok bu yüzden istedim zaten, daha çok insana yardımcı olabilmek istiyoruz..mpb ninde düşüğü olmuştu, kan pıhtılaşması konusunda paylaşımda bulunduk, ona yaptırdığım tahlilleri, izleyeceği yöntemleri anlatmıştım ve sorunun nedeni bulunmuş sonunda..inşallah güzel arkadaşımm bebeğine kavuşur da, benim mutluluğum katlanarak artar..
hiçbirşeyden haberi olmayacak yaşta olması daha iyi kuzu ya, büyüyünce hatırlamaz unutur giderr..kıyamam ben ona..Allahım bir an önce sağılığına kavuştursun yeğenini..sağol canım benim bide yanında olamayacağım ya ona üzülüyorum az önce kameradan gördüm gülüp eğleniyo bişeyden haberi yok bebeğimin...
tatlim haklisin ben o acidan düsünemedim kusura bakma.. ama biliyorsun özelden her konustugumuzda sormuyor muyum?? hatta iki kere ayni cevabi aldim da dedim kendi kendime, kiza zirt pirt soruyorum hatirlatmis gibi oluyor susayim dedim sonuclarini alinca konusuruz dedim valla bak.. o da iste böyle oldubi taraftan da benim bebkle ugrasiyorum, yarinin telasi da sardi, her ne kadar düsünmemeye calissam da hepsi bi araya geldi canim benim yoksa ben seni ne zaman unuttum ki simdi unutayim
iiidr tatlım senden nabr
ne olsun cnm.evde yoktum yeni geldim...Bakıyım dedim ne var ne yok keyifler nasıl
valla canim burda masrafi minimuma indirmek icin antibiyotik bile yazmiyorlar dogru dürüst.. cok ileri derecede hasta olcan da ilac yazcaklar.. yani cogu dr da öyle..
ama en azindan kan testi yapiyorlarmis.. burda o da yok
hoşgeldin tatlım.napalım bildiğin gibi işte bayağı kalabalık olmuşuz yahuu...
hiçbirşeyden haberi olmayacak yaşta olması daha iyi kuzu ya, büyüyünce hatırlamaz unutur giderr..kıyamam ben ona..Allahım bir an önce sağılığına kavuştursun yeğenini..
anladım kuzu, benim sitemim şaka yollu zaten..takma kafana..yarın ne telaşı var, test mi yaptırcan ne oldu
valla canim burda masrafi minimuma indirmek icin antibiyotik bile yazmiyorlar dogru dürüst.. cok ileri derecede hasta olcan da ilac yazcaklar.. yani cogu dr da öyle..
ama en azindan kan testi yapiyorlarmis.. burda o da yok
inşallah canım sizin gibi arkadaşlarımız olduktan sonra paylaşımlarımızda öğrendiklerimizde çoğalıyor iyiki varsınız hepinize tşkkürler...
merhaba kuppe nerelerdesin kaç gundur merak ettim ama bilen yok doktora gidicektin nasıl gecti dayanamadım gecmişi okumadan yazayım dedimkızlar yaaa, mpb arkadaşımızın yazdıklarına çok mutlu oldum, bir sorunun çözülmesinde yardımım dokunduysa ne mutlu bana ya..bu topiği en çok bu yüzden istedim zaten, daha çok insana yardımcı olabilmek istiyoruz..mpb ninde düşüğü olmuştu, kan pıhtılaşması konusunda paylaşımda bulunduk, ona yaptırdığım tahlilleri, izleyeceği yöntemleri anlatmıştım ve sorunun nedeni bulunmuş sonunda..inşallah güzel arkadaşımm bebeğine kavuşur da, benim mutluluğum katlanarak artar..
biyer 25 dedi başka biyer başka fiyat veri nerde ucuz yer bende orayı buldum napayım belkide bir kaç kere yaptıracaz insanı soyup sovana çeviriyorlar haaa bak bende çok sinirlendim şimdi
hiçbirşeyden haberi olmayacak yaşta olması daha iyi kuzu ya, büyüyünce hatırlamaz unutur giderr..kıyamam ben ona..Allahım bir an önce sağılığına kavuştursun yeğenini..
yok kuzum ne test yaptirmasi.. en erken ki dr kontrolüm bile 10 ocaktabakalim kirmizilar gelcek mi onu düsünüyorum.. acayip sizilarim var.. gelcek gibi bakalim hayirlisi olsun..
resemn ölemeni bekler gbi ne bu yaa..ayy kzum kaldın oralarda tek başına kıyamm ben sana yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?