- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.241
morelin neden idare edr güzelim yaa...belki şu an annesin he olabilir mi??ayy yarını beklom aslında yarını değil 23 24 25 26 olmazsan 26sında tahlil yap öncesinde yapma tamm mıyok canim ne belirti ne bir sey.. ben de takmiyorum zaten.. morelim de idare eder bi degisiklik yok iste
kızlar topiğimize hoş geldinizz..iki gün yoktum, bi sürü arkadaşımız olmuş..listemiz kabarmış çok mutlu oldum..
tatlicadimmm, mpb, şeydacım, nartanesi ve yarecimm beni merak etmişsiniz öncelikle teşekkür ediyorum sizlere..doktora gittim, tahlil sonuçlarım çok güzel, önemli bir sorun yok son tahlillerde, ama kan pıhtılaşması sorunum sabitlendi..şimdilik coraspirin ve vitamin verdi doktorum, bu ay adetim gecikirse eğer tekrar doktora gitcem başka tahliller yapcakmış bana, hamilelik testi yapmana gerek yok, direk gecikince buraya gel dedi, eğer hamile kalırsamda iğne kullanmaya başlıycam..şimdilik hepsi bu kadar..bu arada yarından itibaren yumurtlama dönemime girmiş bulunuyorumm..üzerimden sanki büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorumm..umarım herşey yolunda gider bundan sonra
canımmmm teşekkür ederimm..amin inşallahhhhhhhhh öyle olur..morelin neden idare edr güzelim yaa...belki şu an annesin he olabilir mi??ayy yarını beklom aslında yarını değil 23 24 25 26 olmazsan 26sında tahlil yap öncesinde yapma tamm mı
oyyy kuzum çok sevindimm ttalım yaa hadii hayrlsı inşallh ocakta hamile oldunu öğreniriz inşllh
sm kızlarrr...nasılsınız benim moralim çok bozuk
morelin neden idare edr güzelim yaa...belki şu an annesin he olabilir mi??ayy yarını beklom aslında yarını değil 23 24 25 26 olmazsan 26sında tahlil yap öncesinde yapma tamm mı
oyyy kuzum çok sevindimm ttalım yaa hadii hayrlsı inşallh ocakta hamile oldunu öğreniriz inşllh
tatlicadimmm, mpb, şeydacım, nartanesi ve yarecimm beni merak etmişsiniz öncelikle teşekkür ediyorum sizlere..doktora gittim, tahlil sonuçlarım çok güzel, önemli bir sorun yok son tahlillerde, ama kan pıhtılaşması sorunum sabitlendi..şimdilik coraspirin ve vitamin verdi doktorum, bu ay adetim gecikirse eğer tekrar doktora gitcem başka tahliller yapcakmış bana, hamilelik testi yapmana gerek yok, direk gecikince buraya gel dedi, eğer hamile kalırsamda iğne kullanmaya başlıycam..şimdilik hepsi bu kadar..bu arada yarından itibaren yumurtlama dönemime girmiş bulunuyorumm..üzerimden sanki büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorumm..umarım herşey yolunda gider bundan sonra
hayirdir tatlim ne oldu'??
hayirdir tatlim ne oldu'??
bilmiyorum canim.. halen ihtimal vermiyorum ama bakcaz.. kipirdadikca sizliyor karnim.. amaannn bosver.. ben tahlil felan yaptiramam canim.. kan testi icin doktorun karar vermesi gerekiyor burda.. yani benim yapacagim evdeki test.. baska da bir sey yok.. zaten evdeki testim de en erken 1hafta sonra gösterir.. dedigin gibi 3-5günlü gecikme olabilir..
yarın 5 yaşındaki yeğenim ameliyat olacak geniz eti ameliyatı biliyorum şimdi bu ameliyatlar çok kolay ama o daha çok küçük
yarın 5 yaşındaki yeğenim ameliyat olacak geniz eti ameliyatı biliyorum şimdi bu ameliyatlar çok kolay ama o daha çok küçük
gecmis olsun tatlim.. üzülme olur mu?? kücükler daha cabuk iyilesir ama.. Allah yardimciniz olsun.. dualarimiz seninle tamammi fistigim.. bir sey olmaz korkma..ki biliyorsun sen de olmayacagini
burada da ssklarda öle doktor ben istersem yazarım diyo.. evde yap ztn ttlım ama olmazsa 26sında yap evde
tatlım dedin gbi artık kolay..benim yeğenim 3 yaşında oldu..acildi hem de ..allhım korusun yinede allah muhavaza
yaa burda hep öyle.. cok sinir bozucu bi durum... bi kere gittim gecen test yaptirmak icin, tamam ama kendiniz ödemelisiniz dediler, ne kadar dedim, 10 euro dedi gicik kari.. olsun dedim.. ben de saniyorum hem idrar hem kan yapcaklar, cünkü düsük yaptigim zaman ikisine de bakmislardi.. bekliyom kan alcaklar diye ama hiiiiiiiic... aaa cagirdiklar, ee iste sonuc negatif.. hani kan testi dedim?? e ona dr karar veriyor.. dedim ben bunu evde de yaparim, en pahali test bile bu parayi anca ederay cok sinirlenmistim o zaman..
biliyorum bende ne yapayım ne olsa anne yarısıyım işte.bugün anesrezi muayenesine gitmişler o küçücük kolunda damarı bulamayıp delik deşik etmişler benim bebeğimde gıkını bile çıkarmamış.ki yarın genel anestezi olacak ameliyattan çıkınca kötü oluyo yaaa
fırça atarımm tabiii..ben de bekliyordum ama yazmadim sadece.. fircayi yedim gerci, olsunsanma ki hic merak etmedim..
canım çk geçmiş olsun, dediğin gibi çok büyük bir ameliyat değil bu ama ameliyat demesi bile ürkütücü..dua et tatlım..Allaha emanet olsun, ne mutlu ki sağlığına kavuşacak..çok daha kötü nedenlerle ameliyat olanlar var dimi, onları düşününce insanın içi rahatlıyor..yarın 5 yaşındaki yeğenim ameliyat olacak geniz eti ameliyatı biliyorum şimdi bu ameliyatlar çok kolay ama o daha çok küçük
canım çk geçmiş olsun, dediğin gibi çok büyük bir ameliyat değil bu ama ameliyat demesi bile ürkütücü..dua et tatlım..Allaha emanet olsun, ne mutlu ki sağlığına kavuşacak..çok daha kötü nedenlerle ameliyat olanlar var dimi, onları düşününce insanın içi rahatlıyor..
ayy ne kadr uyuz bi durum yaa bide avrupa diyolar gözünü sevdimin türk doktorları yaayaa burda hep öyle.. cok sinir bozucu bi durum... bi kere gittim gecen test yaptirmak icin, tamam ama kendiniz ödemelisiniz dediler, ne kadar dedim, 10 euro dedi gicik kari.. olsun dedim.. ben de saniyorum hem idrar hem kan yapcaklar, cünkü düsük yaptigim zaman ikisine de bakmislardi.. bekliyom kan alcaklar diye ama hiiiiiiiic... aaa cagirdiklar, ee iste sonuc negatif.. hani kan testi dedim?? e ona dr karar veriyor.. dedim ben bunu evde de yaparim, en pahali test bile bu parayi anca ederay cok sinirlenmistim o zaman..
bizimki ameliyata kadr bişey yiyemiyodu..ameliyattan bi çıktı 3 gün sonra iştahh maaşllh..doktor diyet vercekti nerdeyse valla..şimdi çok sağlıklı kuzucum 4 yaşında şimdi..boyu posu yerindenasıl açıldı.iştahı falan kapandı yaa bebeğimin.yemez içmez oldu sizin kide öylemiydii?
kızlar bende burada kan testini 20 tl ye yaptırdım altı üstü bir test yapıyorlar yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?