- 21 Kasım 2008
- 1.956
- 4
- 38
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
cnm internetten almadık joker izmir alsancak subeden aldık.. ama mesela biz arabalara bakarken bunun teshirde tatlı bi mavisi vardı.. dikkatimizi cekmemiştii. portatif bişi deyince görümcem tepedenn gözüne kesti bunu oto koltugu görünce asık oldum bende bak teshirdeki renk su
Eki Görüntüle 272456 bunun dısında siyah,turuncu ,yesil ve fümesi vardı. renk kartelasını bulsaydım sana kodunu göndericektim.. ama bulamadım:26::26: bulundugun sehirdeki joker magazasından internettn nerde olduguna bakmalarını iste tatlım.. onların stoktan bulurlar.. baska sorun varsa cevaplarım seve seve
cnm çok saol herseyı de yazmıssın ama benım begendıgım araba bu degıl galıba senın eklediğin resimlerde birinci olan arabayı ben cok begendım ıkı tane var galıba dımı ekledıklerınden bırde oto koltugu var çokda anlamıyorum aslında ben uzun sure olmadıgı için bebegımız hıccc bakmamıstım kımınkı nasıl bu arabalar nasıl oluyor dıye bırıncı resımdekı bebecomfort mıla modeli mı yoksa bu en son eklediğin mi cnm sen hangısınden aldım ıkısıde aynı değil heralde cunku ayak kısımları falan farklı geldı bana yanılıyormuyum cnm cokk oldum ama ilk koydugun resımdekı süper ve ben onun bırebırını bulamadım pek bıde ilçdeyım ben fazla bı magaza secenegım yok ya ile gıdıcem yada ınterntten alıcam artık :))
Eki Görüntüle 273882
Son düzenleme: