2012 Şubat Meleklerinin Odaları ve Kıyafetleri

cnm internetten almadık joker izmir alsancak subeden aldık.. ama mesela biz arabalara bakarken bunun teshirde tatlı bi mavisi vardı.. dikkatimizi cekmemiştii. portatif bişi deyince görümcem tepedenn gözüne kesti bunu:KK1::KK1: oto koltugu görünce asık oldum bende:KK16: bak teshirdeki renk su

Eki Görüntüle 272456 bunun dısında siyah,turuncu ,yesil ve fümesi vardı. renk kartelasını bulsaydım sana kodunu göndericektim.. ama bulamadım:26::26: bulundugun sehirdeki joker magazasından internettn nerde olduguna bakmalarını iste tatlım.. onların stoktan bulurlar.. baska sorun varsa cevaplarım seve seve:KK49:

cnm çok saol herseyı de yazmıssın ama benım begendıgım araba bu degıl galıba senın eklediğin resimlerde birinci olan arabayı ben cok begendım ıkı tane var galıba dımı ekledıklerınden bırde oto koltugu var çokda anlamıyorum aslında ben uzun sure olmadıgı için bebegımız hıccc bakmamıstım kımınkı nasıl bu arabalar nasıl oluyor dıye bırıncı resımdekı bebecomfort mıla modeli mı yoksa bu en son eklediğin mi cnm sen hangısınden aldım ıkısıde aynı değil heralde cunku ayak kısımları falan farklı geldı bana yanılıyormuyum cnm cokk oldum ama ilk koydugun resımdekı süper ve ben onun bırebırını bulamadım pek bıde ilçdeyım ben fazla bı magaza secenegım yok ya ile gıdıcem yada ınterntten alıcam artık :))

Eki Görüntüle 273882

Son düzenleme:
cnm şimdi inceledim de biraz hem oto koltugu monte edılebılıyor hemde senın en son koydugun foto gıbı olabılıyor cevırınce falan dımı cnm :)))))

cnm şimdi inceledim de biraz hem oto koltugu monte edılebılıyor hemde senın en son koydugun foto gıbı olabılıyor cevırınce falan dımı cnm :)))))

evett tatlımm cok basit iki aparatı var onu cıkarıp onu takıyosunn.. araba 400 o pusett 400.. oto koltugu oldugu ve bende en cok ekledigin resimdeki halini begendiim içinn pusetide aldık.. 15 kg o puset.. yani asagı yukarı 1 yasına kadarr o senin begendiginn resimdeki gibi kullanıcaz arabayı:KK9::KK9::KK9:

evet kızlar pazar gnü ortalık sakin elime gecen 3_5 parca seyin resmini ekliyim.. ütüsüzler emme idare edin artıkın.. nevresimler için de fikir verin bana oldu mu..bu cicişlerin heppicigi halamızdan aktarım.. kızcemin kuzenlerinden saklanmıs parcalar

Eki Görüntüle 274017 Eki Görüntüle 274022 Eki Görüntüle 274021 Eki Görüntüle 274020 Eki Görüntüle 274019 Eki Görüntüle 274018

bunlar montlar. laciver olanı yakalr heralde ama digerlerini ancak eylülden sonra giyebilicekk:KK1::KK1: erkeksi duruyo diyebilirsinizz ama görümceme zevklerimiz acayip benziyor o bunları kızına giydirmiş bende giydiricemm araya 2 pembe atarım tabi:KK53::KK53::KK53:

Eki Görüntüle 274027 Eki Görüntüle 274028 bu perdeleriyle takım bi nevresim.. simdilik bizim bebügün odası olamıycagından biz sadece nevresimi kullanıcaz. besik kenarlıgı falan da var ama onu cekmedim.

Eki Görüntüle 274024 Eki Görüntüle 274023 bu da bi takım resmin biri deseni yakından görmeniz için. en cok bunu sevdim yumusacık kadife gibi bi dokusu var:KK16:

Eki Görüntüle 274025 bunu sarılık olmasın inancından yaptırmıslar o zaman. carsaf, yorgan kılıfı ve yastık kılıfı sadece.

Eki Görüntüle 274029 bu da carsaf yorgan kılıfı ve yastıktan olusuyo. bunu hastanede kullanayım mı sizce kızlar.. hastaneye nevresim götürülüyomu bebege:44::44:

Eki Görüntüle 274026 bu da aynen yorgan, yastık kılıfı ve carsaf tan olusuyo..

ben kendim de bi takım alırsam yeter diye düsündüm baska nevresime ihtiyac olmaz heralde dimi.. ütüsüzlükten bakımsız cıkmıs olabilerler emme ancak yapıciim daha mobilyasını almadıgımızdan ellemiyorum hiç.

$DSC00367.jpg $DSC00366.jpg $DSC00368.jpg $DSC00369.jpg

evet kızlar pazar gnü ortalık sakin elime gecen 3_5 parca seyin resmini ekliyim.. ütüsüzler emme idare edin artıkın.. nevresimler için de fikir verin bana oldu mu..bu cicişlerin heppicigi halamızdan aktarım.. kızcemin kuzenlerinden saklanmıs parcalar

Eki Görüntüle 274017 Eki Görüntüle 274022 Eki Görüntüle 274021 Eki Görüntüle 274020 Eki Görüntüle 274019 Eki Görüntüle 274018

bunlar montlar. laciver olanı yakalr heralde ama digerlerini ancak eylülden sonra giyebilicekk:KK1::KK1: erkeksi duruyo diyebilirsinizz ama görümceme zevklerimiz acayip benziyor o bunları kızına giydirmiş bende giydiricemm araya 2 pembe atarım tabi:KK53::KK53::KK53:

Eki Görüntüle 274027 Eki Görüntüle 274028 bu perdeleriyle takım bi nevresim.. simdilik bizim bebügün odası olamıycagından biz sadece nevresimi kullanıcaz. besik kenarlıgı falan da var ama onu cekmedim.

Eki Görüntüle 274024 Eki Görüntüle 274023 bu da bi takım resmin biri deseni yakından görmeniz için. en cok bunu sevdim yumusacık kadife gibi bi dokusu var:KK16:

Eki Görüntüle 274025 bunu sarılık olmasın inancından yaptırmıslar o zaman. carsaf, yorgan kılıfı ve yastık kılıfı sadece.

Eki Görüntüle 274029 bu da carsaf yorgan kılıfı ve yastıktan olusuyo. bunu hastanede kullanayım mı sizce kızlar.. hastaneye nevresim götürülüyomu bebege:44::44:

Eki Görüntüle 274026 bu da aynen yorgan, yastık kılıfı ve carsaf tan olusuyo..

ben kendim de bi takım alırsam yeter diye düsündüm baska nevresime ihtiyac olmaz heralde dimi.. ütüsüzlükten bakımsız cıkmıs olabilerler emme ancak yapıciim daha mobilyasını almadıgımızdan ellemiyorum hiç.

bunlar çok büyük değilmi ?

evett tatlımm cok basit iki aparatı var onu cıkarıp onu takıyosunn.. araba 400 o pusett 400.. oto koltugu oldugu ve bende en cok ekledigin resimdeki halini begendiim içinn pusetide aldık.. 15 kg o puset.. yani asagı yukarı 1 yasına kadarr o senin begendiginn resimdeki gibi kullanıcaz arabayı:KK9::KK9::KK9:

çok çok saol cnm açıklamalar için valla baygaı ugrastırdım seni :))))
allah ıyı gunlerde kullanmaıyı nasipe tesin inşallah cnm

ayyyy çok güzeel hepssiii bende ilerde paylaşıcam inşallah şimdi 8 haftalık hamişim:):):) çook özendim yemin ederim cinsiyetinin belli olmasını iple çekiyorum....:KK49:

Maşallah maşallah :nazar: Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah.

Laylacım güle güle sağlıklı günlerde giydir inşalllah..

anammm hepsi cok güzellll kuzumm..güle gülee giysinnn pamukk oğlann :))) o beyazz hırkaya da bayıldımmm benn..örgümü o bebişim?

çok güzeller, güle güle giysin inşallah :emir_bebek:

teşekkür ederim teyzoşları Allah hepimin yavrularını kucağımıza almayı nasip etsin :KK54:

ayyyy çok güzeel hepssiii bende ilerde paylaşıcam inşallah şimdi 8 haftalık hamişim:):):) çook özendim yemin ederim cinsiyetinin belli olmasını iple çekiyorum....:KK49:
HAYIRLI OLSUN:nazar: insan her gördüğünü almak istiyor annelik böyle bişey heralde kendinden önce yavruşun:emir_bebek:
güle güle giyinsin laylacım mükemmel bunlar yaa süperr bayıldım hele o beyaz hırka müthiş bişi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

teşekkür ederim şekercim daha iyileri senin oluşun olsun inşallah :KK54:

X