2012 Şubat Meleklerinin Odaları ve Kıyafetleri

Bende haftasonu bebeğimin odasını sipariş ettim inşallah ocak ayında süsleyip püsleyip koyarım tekrar resimleri bu mağazadan aldığım fotolar

Eki Görüntüle 278534

Eki Görüntüle 278535

Eki Görüntüle 278536

oyuncak dolabı yerine biraz uzunca 1.70cm boylarında tek kapılı bir gardırop yaptırdım altında oyuncak dolabı olcak

çok güzeeel, hem sade hem şirin. Rabbim sağlıklı, huzurlu uykular versin miniğime o odada... :KK54:

ayyy mükemmel çok ağır abi bu kotlarını yesinler onun iyi günlerde giydir cnm

ayhhhh kücükkk adammmmm:KK9::KK9::KK9::KK9: yesinlerr onunn cicişleriniii:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çok güzeller :nazar: Yan yatış yastığı çok tatlı yaw :KK1: Güle güle kullandırmak nasip etsin Allah canım.

çok teşekkürler teyzeler. daha güzelleri kardeşlerimizin olsun. kadife bir hırka patikli alt almıştım elime. "Amaaaan bunu almıycam, bebek kıyafeti bu" dedim. eşim yerlere yatayata güldü. "e aşkım bebeğe alıyoruz zaten" dedi.benim kuzum büyüdü babasııııııııııı. artık hep böyle ciciler alcam. Nisan-Mayıs gibi serin oluyor buralar. gezmelere, parklara giderken giyer tosunum :KK16:

çok güzeeel, hem sade hem şirin. Rabbim sağlıklı, huzurlu uykular versin miniğime o odada... :KK54:

çok teşekkürler teyzeler. Daha güzelleri kardeşlerimizin olsun. Kadife bir hırka patikli alt almıştım elime. "amaaaan bunu almıycam, bebek kıyafeti bu" dedim. Eşim yerlere yatayata güldü. "e aşkım bebeğe alıyoruz zaten" dedi.benim kuzum büyüdü babasııııııııııı. Artık hep böyle ciciler alcam. Nisan-mayıs gibi serin oluyor buralar. Gezmelere, parklara giderken giyer tosunum :KK16:

sağol cnm teşekkür ederiz daha güselleri sizin olsun oğlunun kıyafetleri sade ama çokda güsel benim çok hoşuma gitti bebek olduğunu unutma ama ok?:KK1:

bunlarda benim kızımın cicilerii

$25102011278.jpg $25102011279.jpg $25102011282.jpg $25102011283.jpg $25102011284.jpg

X