- 19 Mayıs 2011
- 2.871
- 0
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evett kızlarr budaa minikk kızımınn arabasıııı......
Eki Görüntüle 267575
Eki Görüntüle 267576
Eki Görüntüle 267577
Eki Görüntüle 267578
buda ilk ıslak mendilii
Eki Görüntüle 267579
merhaba subat annesıyım bende kızım olucak ve sızın ekledıgınız bebek arabasını cokk begendım markasını ve nerden aldıgınızı falan yazabilirmisiniz bana allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın hepımıze.....özel mesaj yazdım ama mesaj kutunuz dolu gönderemedim haberınız olsun :))
oo hastane cıkısları da alınmısss.. annnamm bende kızceme alayımm artıkınn yazık benim kuzuma:) iyi günlerde kullanınn cnmm cok güzeller.. ilk hırkayı cok begendimm benn...<3
güle güle kullansın cnm..iyi günlerde inş..herşeyini aldın sanırım..son ciciler demişin...biz daha yeni başladık..
tatlım bana bi msj geldi araba için bende cvp yazdım ama sen degilmiydin acaba?? msj kutum bos cünkü:) neyse kontrol ederim yine:) jokerden aldık cnm. bebeconfort un mila modeli.. amin insallahh içininn doldugu günleri de görelimmmm saglıkla<3
amin cnmmmm
yok cnm bana cevapta gelmedi malesef ki ınternet sıtesinden mi aldın yanı cnm aynısını bulamadım ama hırs yaotım sımdı cok begendım cunku allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın cnmm
İyi günlerde giysin inşallah.
cok hoslar tatlımm bilhassa ayakkkabılaraa dikkatinizii sündürürümmmmm cokk beeendimmm ben