2012 Şubat Meleklerinin Odaları ve Kıyafetleri

Son düzenleme:
$CIMG4342.JPG $CIMG4340.JPG
$CIMG4338.JPG $CIMG4336.JPG

:KK69:

merhaba subat annesıyım bende kızım olucak ve sızın ekledıgınız bebek arabasını cokk begendım markasını ve nerden aldıgınızı falan yazabilirmisiniz bana allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın hepımıze.....özel mesaj yazdım ama mesaj kutunuz dolu gönderemedim haberınız olsun :))

merhaba subat annesıyım bende kızım olucak ve sızın ekledıgınız bebek arabasını cokk begendım markasını ve nerden aldıgınızı falan yazabilirmisiniz bana allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın hepımıze.....özel mesaj yazdım ama mesaj kutunuz dolu gönderemedim haberınız olsun :))

tatlım bana bi msj geldi araba için bende cvp yazdım ama sen degilmiydin acaba?? msj kutum bos cünkü:) neyse kontrol ederim yine:) jokerden aldık cnm. bebeconfort un mila modeli.. amin insallahh içininn doldugu günleri de görelimmmm saglıkla<3

oo hastane cıkısları da alınmısss.. annnamm bende kızceme alayımm artıkınn yazık benim kuzuma:) iyi günlerde kullanınn cnmm cok güzeller.. ilk hırkayı cok begendimm benn...<3

dünyamm datlumm güle güle giysin oglusunnn cok sekerlerr <3... kız bütünn ganimetii pijamalara yatırdın dısarı cıkarmıcanmı sen bu bebügüüü

oo hastane cıkısları da alınmısss.. annnamm bende kızceme alayımm artıkınn yazık benim kuzuma:) iyi günlerde kullanınn cnmm cok güzeller.. ilk hırkayı cok begendimm benn...<3

tşkler canım. ona ben de bayıldım. 3-6 aylık aldım. oğlumla bahar gezilerimizde giyeriz inşallah :KK70:

güle güle kullansın cnm..iyi günlerde inş..herşeyini aldın sanırım..son ciciler demişin...biz daha yeni başladık..

canım son derken en son aldıklarım. daha biter miiii, işimiz çok, liste uzun, ben de yeni başladım sayılır yani :KK66:

tatlım bana bi msj geldi araba için bende cvp yazdım ama sen degilmiydin acaba?? msj kutum bos cünkü:) neyse kontrol ederim yine:) jokerden aldık cnm. bebeconfort un mila modeli.. amin insallahh içininn doldugu günleri de görelimmmm saglıkla<3

amin cnmmmm
yok cnm bana cevapta gelmedi malesef ki ınternet sıtesinden mi aldın yanı cnm aynısını bulamadım ama hırs yaotım sımdı cok begendım cunku allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın cnmm

amin cnmmmm
yok cnm bana cevapta gelmedi malesef ki ınternet sıtesinden mi aldın yanı cnm aynısını bulamadım ama hırs yaotım sımdı cok begendım cunku allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın cnmm

cnm internetten almadık joker izmir alsancak subeden aldık.. ama mesela biz arabalara bakarken bunun teshirde tatlı bi mavisi vardı.. dikkatimizi cekmemiştii. portatif bişi deyince görümcem tepedenn gözüne kesti bunu:KK1::KK1: oto koltugu görünce asık oldum bende:KK16: bak teshirdeki renk su

$bebe-confort-mila-bleached.jpg bunun dısında siyah,turuncu ,yesil ve fümesi vardı. renk kartelasını bulsaydım sana kodunu göndericektim.. ama bulamadım:26::26: bulundugun sehirdeki joker magazasından internettn nerde olduguna bakmalarını iste tatlım.. onların stoktan bulurlar.. baska sorun varsa cevaplarım seve seve:KK49:

Kızlar ablişime gittim, ablişin kıyafetlere baktım bizim zilli sadece onunkilerle bile büyür.. ama bir ay :)) çünkü daha sonrasında ablamın çocugu erkek oldugu için daha adam kıyafetler almış :)) ama ilk 1 aya kadar beyaz,turuncu unisex şeyler var... 5 tane hastane çıkışı var,ablam ilk günler sadece bunları giyiyor çok küçük oluyor dedi...
zaten bende benim kız küçük olur diye hep prematüre bakıyordum :))
neyse kıyafet işi tamam..
bebek arabası, oto koltugu , salıncağı falan da tamam...
diğer eksiklerimi şöyle sıraladım..
eksik var mı bir bakar mısınız ??

Oda İhtiyaçları
- Beşik
- Perde
- Avize
- Gece Lambası
- Dönence
- Bordür
- Mama Sandalyesi
- Termometre
- Görüntülü Telsiz

Tekstil Ihtiyaclari
- Nevresim Takimi
- Battaniye
- Yorgan
- Yastik
- Havlu Takimi

Bakim Ihtiyaclari
- Biberon Seti
- Tırnak Makası
- Törpü
- Sterilizatör
- Emzik
- Burun Aspiratörü
- İlac Kasigi
- Banyo Süngeri
- Uzaktan Ates Ölcer

Kozmetik Ihtiyaclari
- Sampuan
- Losyon (nemlendirici)
- Bebe Yagi
- Sabun
- Pisik Kremi
- Temizleme mendili- pamugu
- Baby Günes Sütü (+50 )
- Göbek Bagi Bantlari
- Baby Kulak Cubugu

Benim Ihtiyaclarim
- Emzirme Sutyeni
- Gögüs pedi
- Gecelik &#8211; Pijama Takimi - Terlik

yarın tekstil ve bakım ihtiyaçlarını almayı düşünüyorum, kozmetik ihtiyaçlarını yurtdışından getirtcem..
bir daha ki ay da oda ihtiyaçlarını yapmayı düşünüyorum..
ama eksik var mı kine ?? :KK1:

X