2012 Şubat Meleklerinin Odaları ve Kıyafetleri

tatlımmm yirim ben o cicileride içine girecek güsel kızıda çok şekerler güle güle giydirmeyi nasip etsin rabbim iyi günlerde kullanın:KK49:

cok güzeller cnmm benimm allah iyi gnlerde giymeyi nasip etsin:KK16::KK16::KK16::KK16:

mannak ve xzgi güle güle giydirin inşallah hepsi çok güzeller :nazar:

güle güle giysin inş..:KK54:

çook tşkederim kızlar bizimmm çok eksiğimiz var daha maalesef
ama inş kurbandan sonra kızımıza yoğun bi şekilde alışverişe başlıcazz

leader cimmmmm senin erkekininde odası harikaaaa

bu arada netten sipariş vermiştik dün kızımın bakım seti geldi çok güsel yaa

$CHICCO-KOZMETIK-BAKIM-CANTASI-KIRMIZI-MAVI__42990439_0.jpg

buda kızımın ana kucağııı

$Z104%20Pembe-500x500.jpg

mrb kızlar bende sızden hangı sıtelere gırıp alıs verıs yaptıgınızı ogrenebılırmıyım....25 haftalıkım bende erkeke bebek beklıyoruzz allah hepımızın evladını kucagına almayı nasıp etsınnnn

hepsi harikaa. güzel ve sağlıklı günlerde giysin minik kuş... :KK54:
teşekkür ederim sizinkilerde çok güzel inşallah giydirmeyi nasip etsin rabbim:nazar::nazar:
herşeyden almak istiyorum eşim bazen dalga geçiyo salonu çocuk odası yapalım istersen falan die:KK52::KK52::KK52::KK52:

erkekler hep öyle her seferinde bana yeter sonra büyür giyemez falan diyo:))

mrb kızlar bende sızden hangı sıtelere gırıp alıs verıs yaptıgınızı ogrenebılırmıyım....25 haftalıkım bende erkeke bebek beklıyoruzz allah hepımızın evladını kucagına almayı nasıp etsınnnn

hayırlı olsun cnm bebeğin alah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin internetten en çok

www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs.com.tr
www.unnado.com.tr
e-bebek.com - Anne ilgisi, uzman bilgisi
www.cocukmarketi.com.tr
www.ozelcanbebe.com.tr

bider bulabilirsik her zaman olmuyo ama limango,markofoni,trendyol gibi alışveriş sitelerindende bişeyler alıyoruz.

slm kızlar iki gündür yaptığım örgüler sonunda bitti.....ekliyorum..şapkamız biraz büyük oldu ama olsun sonuçta 1,5 2 yaşında giyer sanırım....bide atkısını yapıcam aynı renk bugün....çok marifetli değilim ama anladığım kadar yaptım işte.....:KK34:

$Fotoğraf0067.jpg $Fotoğraf0063.jpg $Fotoğraf0064.jpg $Fotoğraf0066.jpg $Fotoğraf0062.jpg

slm kızlar iki gündür yaptığım örgüler sonunda bitti.....ekliyorum..şapkamız biraz büyük oldu ama olsun sonuçta 1,5 2 yaşında giyer sanırım....bide atkısını yapıcam aynı renk bugün....çok marifetli değilim ama anladığım kadar yaptım işte.....:KK34:

Eki Görüntüle 280526 Eki Görüntüle 280527 Eki Görüntüle 280528 Eki Görüntüle 280529 Eki Görüntüle 280530

ayy cok tatlıı olmusssss.. ben hiçç sapka patk öremiyomm bide kendine marifetli degilim diosunn:KK9::KK9::KK9::KK9: su beyazlıyıı örebilsemm örerim bende valla.. cok mu zor kii?? ayy ona bide kücükk tıg gibi olan sislerden lazım dimee:44::44::44:

Güle güle kullanmak nasip olur inş. Hepsi çok güzel. Kadife güzel tulum arıyorum ben de. Nereden yaptınız alışverişi?

teşekkür ederim. daha güzelleri sizin olsun. tulumlar C&A kids'den. fiyatlar da oldukça uygun. 25'er lira. polar olan 39 lira. hatta 3al2 öde kampanyası vardı ama ne zamana kadar geçerli bilmiyorum. mothercare'de çooook güzel tulumlar vardı. ama ordan indirim zamanları dışında alışveriş yapmamak gerektiğini farkettim bir daha :KK1: 69 lira kadifeler, 79 lira kostümler, penyeler bile 49 lira...

ayy cok tatlıı olmusssss.. ben hiçç sapka patk öremiyomm bide kendine marifetli degilim diosunn:KK9::KK9::KK9::KK9: su beyazlıyıı örebilsemm örerim bende valla.. cok mu zor kii?? ayy ona bide kücükk tıg gibi olan sislerden lazım dimee:44::44::44:

değil aslında cnm internette kolay patik örnekleri yaz çıkar karşına haroşa ve düz örgüyü biliyosan rahat yaparsın..bilen birindende yardım alırsan daha kolay olur....:KK34:

Eki Görüntüle 280526 Eki Görüntüle 280527 Eki Görüntüle 280528 Eki Görüntüle 280529 Eki Görüntüle 280530

çok güzeller. ellerine sağlık canım. ben şimdi başlasam bitirene kadar çocuk yaşını geçer :KK1: anneanne ve babaanneye güvenimiz tam ama. kimbilir neler ördüler...bayramda görücez :21:

çok güzeller. ellerine sağlık canım. ben şimdi başlasam bitirene kadar çocuk yaşını geçer :KK1: anneanne ve babaanneye güvenimiz tam ama. kimbilir neler ördüler...bayramda görücez :21:

sende güle güle kullan aldıklarını....park yatak bende alcaktım kullanışlı değil dediler bana hevesimi kaçırdılar inş sen memnun kalırsın.....bende salı günü sipariş vercem oğlumun yatağını...:KK34:

sende güle güle kullan aldıklarını....park yatak bende alcaktım kullanışlı değil dediler bana hevesimi kaçırdılar inş sen memnun kalırsın.....bende salı günü sipariş vercem oğlumun yatağını...:KK34:

herkesin farklı görüşü var. daha doğrusu her çocuk farklı anladığım kadarıyla. mesela 3 yaşında oğlum hala park yatakta yatıyor diyen de duydum. ama bizim pimpirikli babamız beşiksiz olmaz diyor. çok cici bir görüntüsü var ve oldukça kullanışlı oysaki. mecburen şimdi bir de beşik araştıracağız...

teşekkür ederim. daha güzelleri sizin olsun. tulumlar C&A kids'den. fiyatlar da oldukça uygun. 25'er lira. polar olan 39 lira. hatta 3al2 öde kampanyası vardı ama ne zamana kadar geçerli bilmiyorum. mothercare'de çooook güzel tulumlar vardı. ama ordan indirim zamanları dışında alışveriş yapmamak gerektiğini farkettim bir daha :KK1: 69 lira kadifeler, 79 lira kostümler, penyeler bile 49 lira...

SAğol cevabın için. C&A ya bakıyim inş. Mothercareden 3 lü ayaklı tulum almıştım geçen ay indiriminde, 35 liraydı. Aynı 3 lü takım şu anda 69 lira. Bir dahaki ayın indirimini bekliyorum ben de ....

X